Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова кофа за боклук на колела Premium 240 литра

Пластмасова кофа за боклук на колела Premium 240 литра
Най-продаван -10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова кофа за боклук на колела Premium 240 литра
Пластмасова кофа за боклук на колела 240 литра Управлението на отпадъците може да бъде предизвикателство, но с пластмасовата кофа за боклук, 240 литра, получавате надеждно и устойчиво решение, което ще ви служи години наред. Изработена от висококачествен HDPE материал, кофата за боклук осигурява оптимална здравина и издръжливост, дори при екстремни климатични условия.Перфектното допълнение към всяка компанияОсвен че е от съществено значение за общините и компаниите за събиране на отпадъци,  пла... Read More
75.60 лв.
84.00 лв.
Без ДДС: 63.00 лв.

Пластмасова кофа за боклук на колела 240 литра 

Управлението на отпадъците може да бъде предизвикателство, но с пластмасовата кофа за боклук, 240 литра, получавате надеждно и устойчиво решение, което ще ви служи години наред. Изработена от висококачествен HDPE материал, кофата за боклук осигурява оптимална здравина и издръжливост, дори при екстремни климатични условия.

Перфектното допълнение към всяка компания

Освен че е от съществено значение за общините и компаниите за събиране на отпадъци,  пластмасовата кофа за отпадъци, 240 литра е и идеален избор за частни лица, които искат да поддържат околностите си чисти и подредени. UV стабилизацията означава, че цветът и материалът не избледняват или се влошават под въздействието на слънчева светлина. Това е гаранция, че кофата за боклук 240 литра ще запази своята функционалност и естетичен вид за дълго време.

Функции за по-лесна работа и маневриране

С две здрави колела и повдигната дръжка, която минава по цялата дължина на кофата, тази пластмасова кофа за боклук е проектиран за лесна и удобна употреба. Съвместим е с различни видове сметосъбиращи машини, отговарящи на стандарта EN 1501-1, което прави изпразването и почистването бързо и безпроблемно.

Технически спецификации

  • Материал: HDPE, устойчив на UV радиация
  • Обем: 240 литра
  • Колела: 2 броя диаметър 200 мм
  • Товароносимост: до 110 кг
  • Размери: Дължина – 734 мм, Ширина – 578 мм, Височина – 1080 мм
  • Наличие на из