Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 80 литра

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 80 литра
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 80 литра
Градска пластмасова кофа за отпадъци на колела, 80 литра  Стремежът към чистота и ред в градска среда винаги е предизвикателство, но с благодарение на градската пластмасова кофа на колела с капацитет 80 литра това е лесна за постигане цел. Пластмасовата кофа, която отговаря на най-високите стандарти, не само събира отпадъци, но и добавя ново измерение към удобството и практичността при ежедневна употреба.Защита, комфорт и издръжливостИзработена от висококачествен HDPE материал, пластмасовата коф... Read More
51.84 лв.
57.60 лв.
Без ДДС: 43.20 лв.

Градска пластмасова кофа за отпадъци на колела, 80 литра  

Стремежът към чистота и ред в градска среда винаги е предизвикателство, но с благодарение на градската пластмасова кофа на колела с капацитет 80 литра това е лесна за постигане цел. Пластмасовата кофа, която отговаря на най-високите стандарти, не само събира отпадъци, но и добавя ново измерение към удобството и практичността при ежедневна употреба.

Защита, комфорт и издръжливост

Изработена от висококачествен HDPE материал, пластмасовата кофа е надеждно устойчива на промени във времето - независимо дали е ярка слънчева светлина или ниски температури. Благодарение на UV стабилизацията, цветовете ще останат ярки и наситени за дълго време. Неговата водоустойчива структура има гладко и лъскаво покритие, което прави поддръжката лесна.  

Ергономичен дизайн

Дръжка на капака и практичните странични дръжки осигуряват комфорт по време на всички дейности, свързани с пренасяне и обслужване на кофата. Оборудвани с колела с диаметър 200 мм, те осигуряват лекота на маневриране дори с пълна кофа, като по този начин намаляват физическото напрежение.

Съвместимост и гъвкавост

Кофата е напълно съвместима със стандартите EN 840 – 1/5/6 и EN 1501–1, което я прави подходяща за използване с различни видове машини за почистване на боклук. Независимо дали се използва от общински служби, комунални услуги или частни домакинства, тази кофа е универсално решение за всички нужди.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ  

 • Материал: HDPE, UV-стабилизиран
 • Обем - 80л
 • Колела - 2бр. с диаметър - 200мм
 • Полезен товар - 50кг.
 • Дължина - 522мм
 • Ширина - 445мм
 • Височина - 935мм
 • Цвят - зелен, черен, син, жълт, черен, кафяв
 • Гладко и лъскаво покритие. Без ръбове и остатъци от пластмасата за лесно почистване и дезинфекциране
 • Устойчиви на високи и ниски температури, химическо и биологическо въздействие 
 • Фабрично нови за многократно използване

Характеристики на кофата
Обем80л
Дължина522 мм
Широчина445 мм
Височина935 мм
Диаметър на колелата200 мм
Тегло8.2 кг