Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 360 литра

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 360 литра
Най-продаван -10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 360 литра
Градската пластмасова кофа за отпадъци на колела, 360 литра Искате ли градската среда да е чиста и подредена? Изборът на правилната кофа за отпадъци не може да бъде подценен. С градската пластмасова кофа на колела, 360 литра, получавате не само функционалност, но и издръжливост. Нека да разгледаме предимствата, които предлага тази кофа чудесен избор за управление на отпадъците.Изключителна издръжливост  Пластмасовата кофа за отпадъци Urban е изработена от висококачествен HDPE (полиетилен с висок... Read More
138.24 лв.
153.60 лв.
Без ДДС: 115.20 лв.

Градската пластмасова кофа за отпадъци на колела, 360 литра 

Искате ли градската среда да е чиста и подредена? Изборът на правилната кофа за отпадъци не може да бъде подценен. С градската пластмасова кофа на колела, 360 литра, получавате не само функционалност, но и издръжливост. Нека да разгледаме предимствата, които предлага тази кофа чудесен избор за управление на отпадъците.

Изключителна издръжливост  

Пластмасовата кофа за отпадъци Urban е изработена от висококачествен HDPE (полиетилен с висока якост) обогатен с UV стабилизатори. Тази комбинация гарантира дълъг живот на продукта и устойчивост на всякакви климатични условия - от пронизваща слана до изгарящо слънце. Гладкото и лъскаво покритие прави кофата без мирис и лесна за почистване.

Удобна и лесна работа

Благодарение на добре проектираните капаци, изпъкнали странични дръжки и дръжка по цялата дължина на горната част, тази кофа е пример за ергономичност. Това значително улеснява работата, осигурявайки стабилна и удобна захващане при носене или премахване на боклук.

Гъвкавост  

Кофата с капацитет от 360 литра и товароносимост до 160 кг е перфектна за интензивна употреба в обществени пространства, общини, комунални услуги, както и в частни имоти. Дизайнът му позволява съвместна работа с почистващи машини, отг