Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
Метален кош EKO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци 60 литраЕкологичното съзнание в съвременния свят набира скорост и вие сте на прав път, избирайки метален кош за селективно събиране на отпадъци EKO SQUARE NORD 60l. Този иновативен и функционален продукт е идеален избор както за дома, така и за бизнес пространства, където устойчивият начин на живот е приоритет.УстойчивостПроектиран да издържи изпитанието на времето, металният кош за разделни на отпадъци EKO SQUARE NORD ... Read More
164.00 лв.
Без ДДС: 136.67 лв.

Метален кош EKO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци 60 литра

Екологичното съзнание в съвременния свят набира скорост и вие сте на прав път, избирайки метален кош за селективно събиране на отпадъци EKO SQUARE NORD 60l. Този иновативен и функционален продукт е идеален избор както за дома, така и за бизнес пространства, където устойчивият начин на живот е приоритет.

Устойчивост  

Проектиран да издържи изпитанието на времето, металният кош за разделни на отпадъци EKO SQUARE NORD е изработен от поцинкована стомана, която го предпазва от корозия и гарантира дълготрайна издръжливост. Издръжливостта му гарантира, че ще служи вярно години наред, спестявайки ви бъдещи разходи за подмяна и ремонт.

Хигиеничен и лесен за поддръжка

Чистотата е от съществено значение, особено що се отнася до управлението на отпадъците. Благодарение на лесната за почистване повърхност, кошът ECO SQUARE NORD остава хигиеничен дори след интензивна употреба. Поддържането на металния ви кош чист е бързо и лесно, така че можете да се съсредоточите върху по-важните аспекти от деня си.

Удобен дизайн и капацитет

С капацитет от 60 литра този разделен кметален кош за отпадъци е оптимален на места, където пространството е ограничено и необходимостта от ефективно управление на отпадъците все още е голяма. Благодарение на компактните си размери - ширина 30 см и височина 69 см, металният кош ECO SQUARE NORD се интегрира лесно и дискретно в различни среди.

Различни стикери 

За да подпомогне рециклирането, кошът ECO SQUARE NORD се предлага с различни видове стикери за маркиране на вида отпадъци - от метали и пластмаси до хартия, стъкло и дори специализирани категории, като медицински и инфекциозни материали. Използвайте подходящи стикери, за да улесните отделянето и да ускорите процеса на рециклиране.

Цветни капаци за лесно разпознаване

Благодарение на цветните капаци, които са част от проекта ECO SQUARE NORD, можете лесно да идентифицирате правилния метален кош от разстояние, подобрявайки ефективността на селективното събиране на отпадъци. Това улеснява не само селективното събиране, но и обучението относно рециклирането.

Безопасност и сигурност

Допълнително безопасността на коша ECO SQUARE NORD се гарантира от монтирани в капака ключалки, които предпазват от нежелан достъп и отваряне от неоторизирани лица. Кошът има и огнеустойчиви свойства, което е изключително важно в обществени и офис помещения.

 

Appendings colorBLACK RAL 9005
Capacity60.00 L
ColourWHITE RAL 9010
Height69.00 cm
Index228D
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.