Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
Метален кош EKO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци 60 литраВ свят, който все повече се стреми към устойчиво развитие и съзнателен подход към околната среда, правилното селективно събиране на отпадъци се превръща не само в добродетел, но и в задължителна практика. EKO SQUARE NORD метален кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра е не само продукт, а иновативен подход към екологичната отговорност в нашата ежедневна среда.Издръжливост и защитаКошът за отпадъци EKO SQUA... Read More
164.00 лв.
Без ДДС: 136.67 лв.

Метален кош EKO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци 60 литра

В свят, който все повече се стреми към устойчиво развитие и съзнателен подход към околната среда, правилното селективно събиране на отпадъци се превръща не само в добродетел, но и в задължителна практика. EKO SQUARE NORD метален кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра е не само продукт, а иновативен подход към екологичната отговорност в нашата ежедневна среда.

Издръжливост и защита

Кошът за отпадъци EKO SQUARE NORD изработен от висококачествени материали е устойчив на време и употреба. Поцинкованата стомана осигурява дълъг експлоатационен живот и антикорозионни свойства и в същото време е лесна за поддръжка. Почистването на коша е не само лесно, но и хигиенично, което прави продукта идеален за всяко домакинство, офис или промишлено помещение.

Ергономичен дизайн и адаптивност

Благодарение на размерите си - височина 69 см и ширина 30 см, кошът ECO SQUARE NORD има идеални размери, които увеличават комфорта, без да заемат допълнително място. С капацитет от 60 литра той умело отговаря на нуждите на всеки потребител, осигурявайки достатъчно място за селективно събиране на отпадъци, като същевременно оставя място в дома или офиса.

Сортиране на отпадъци с помощта на цветни капаци

Отличителна черта на металния селективн кош за отпадъци ECO SQUARE NORD са цветните капаци, които не само оживяват дизайна, но и го правят изключително удобен за идентифициране на различни видове на отпадъци дори на разстояние. Селекция от различни стикери за метал, пластмаса, хартия, стъкло и други осигурява удобство и гъвкавост при организиране на отпадъците.

Безопасност и сигурност

За предотвратяване на неоторизирана намеса кошчето за селективно събиране на отпадъци EKO SQUARE NORD е оборудвано с ключалки на капака, осигуряващи допълнителна защита и спокойствие. Неговите огнеустойчиви свойства осигуряват още едно ниво на безопасност, което прави коша подходящ за обществени места.

За по-зелено бъдеще

Изборът на кофа за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE NORD е стъпка към по-чиста околна среда и по-зелено бъдеще. Неговата функционалност и внимание към детайла го правят не само удобен, но и отговорен избор за всеки, който иска да прави разлика всеки ден.

 

Appendings colorGREEN RAL 6005
Capacity60.00 L
ColourWHITE RAL 9010
Height69.00 cm
Index228F
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.