Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
Метален кош EKO SQUARE NORD  за селективно събиране на отпадъци 60 литраИнтересувате ли се от ефективен начин да допринесете за зелено бъдеще? Благодарение на металния кош за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE NORD 60l вие не само ще подобрите процеса на рециклиране във вашия дом, офис или индустриално помещение, но и ще инвестирате в дълготрайно и екологично решение.УстойчивостИзработен от висококачествена поцинкована стомана, кошът ECO SQUARE NORD гарантира високо ниво на... Read More
164.00 лв.
Без ДДС: 136.67 лв.

Метален кош EKO SQUARE NORD  за селективно събиране на отпадъци 60 литра

Интересувате ли се от ефективен начин да допринесете за зелено бъдеще? Благодарение на металния кош за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE NORD 60l вие не само ще подобрите процеса на рециклиране във вашия дом, офис или индустриално помещение, но и ще инвестирате в дълготрайно и екологично решение.

Устойчивост  

Изработен от висококачествена поцинкована стомана, кошът ECO SQUARE NORD гарантира високо ниво на издръжливост. Устойчив е на корозия, което намалява нуждата от подмяна и осигурява дълъг живот на продукта. Това е вашата екологична инвестиция за много години.

Лесен за почистване и хигиеничен

Благодарение на гладката повърхност, металния кош ECO SQUARE NORD се почиства лесно, което е необходимо за поддържане на хигиената и предотвратяване на разпространението на микроби и бактерии.

Оптимизиран размер

С капацитет от 60 литра и компактни размери (30 см ширина, 69 см височина), този цветен контейнер за рециклиране е идеален за малки пространства, осигурявайки удобството за съхраняване на повече отпадъци, без да заема много място.

Лесно разпознаване и безопасност

Селективното събиране се превръща в детска игра благодарение на цветните капаци на кошчето ECO SQUARE NORD, които позволяват лесно разпознаване на металния кош за различни видове отпадъци - от метални до пластмасови към хартия и медицински отпадъци. Освен това вградените ключалки предотвратяват нежелан достъп и осигуряват защита от отпадъци.

Поддържане на чиста околна среда

Не само, че е оборудван с всички необходими функции за разделно събиране, но и кофата ECO SQUARE NORD има и огнеустойчиви свойства, като по този начин осигурява допълнителна защита и безопасност за вашето пространство.

 
Appendings colorBLUE RAL 5002
Capacity60.00 L
ColourWHITE RAL 9010
Height69.00 cm
Index228C
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.