Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
EKO SQUARE NORD Кош за селективно събиране на отпадъци 60 литраВ свят, в който устойчивото развитие и опазването на околната среда стават все по-важни принципи за всеки от нас, ECO SQUARE NORD селективният метален кош за отпадъци не е просто продукт, а послание . Продукт, носещ мисията за по-чисто бъдеще и отговорен начин на живот. Ето защо той гордо заема своето достойно място в дома, офиса и всяко друго пространство, което се стреми към зелено утре.По-чисто и организирано рециклиране ... Read More
164.00 лв.
Без ДДС: 136.67 лв.

 EKO SQUARE NORD Кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра

В свят, в който устойчивото развитие и опазването на околната среда стават все по-важни принципи за всеки от нас, ECO SQUARE NORD селективният метален кош за отпадъци не е просто продукт, а послание . Продукт, носещ мисията за по-чисто бъдеще и отговорен начин на живот. Ето защо той гордо заема своето достойно място в дома, офиса и всяко друго пространство, което се стреми към зелено утре.

По-чисто и организирано рециклиране

Изработен от висококачествена поцинкована стомана, EKO SQUARE NORD е синоним на издръжливост и устойчивост на корозия. Той лесно се превръща във ваш надежден партньор за рециклиране, защото е лесен за почистване и хигиеничен - това са основните характеристики на продукт, който играе важна роля в управлението на отпадъците.

По-лесно разделяне на отпадъците

Благодарение на различни видове стикери - от метални и пластмасови до стъклени и био, EKO SQUARE NORD се превръща в многофункционален инструмент за правилно разделяне на отпадъците. С изискан дизайн, който естествено се вписва във всяко пространство, EKO SQUARE NORD подчертава разделното събиране като ценно действие за опазване.

Безопасност и практичност

Оборудван с цветни капаци за бързо разпознаване, металнотното кошче гарантира, че никога няма да останете без подходящия кош за отпадъци. Пожароустойчивите свойства осигуряват друго ниво на сигурност, а монтираните на капака ключалки предпазват от неоторизиран достъп.

Компактност и пространствена ефективност

С капацитет от 60 литра и оптимизирани за удобство размери - ширина 30 см и височина 69 см, кошът ECO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци е идеално решение дори в малки пространства с ограничени размери . Изчистените линии и модерният дизайн означават, че няма да заема повече място от необходимото, като същевременно предлага достатъчно обем, за да отговори на нуждите от рециклиране на съвременния живот.

Избор 

Избирайки метален кош за отпадъци ECO SQUARE NORD, вие избирате промяната, която искате да видите в света. Всяко действие има значение и сега е моментът да направите избора за по-зелено бъдеще - комфорт, дизайн и устойчивост в кошче за отпадъци, което далеч надхвърля простата му функция.

 

Appendings colorYELLOW RAL 1023
Capacity60.00 L
ColourWHITE RAL 9010
Height69.00 cm
Index228A
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.