Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 литра

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 литра
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литраОсъзнатото използване на ресурсите и отговорното отношение към околната среда вече не са просто тенденции, а необходимост. В този контекст КОША  ECO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра се превръща в истински съюзник в борбата за чистотата на нашата планета. Благодарение на своята функционалност и висококачествена изработка, този селективен метален кош за отпадъци е идеалният избор за всеки, който иска да даде з... Read More
226.00 лв.
Без ДДС: 188.33 лв.

Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра 

Осъзнатото използване на ресурсите и отговорното отношение към околната среда вече не са просто тенденции, а необходимост. В този контекст КОША  ECO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра се превръща в истински съюзник в борбата за чистотата на нашата планета. Благодарение на своята функционалност и висококачествена изработка, този селективен метален кош за отпадъци е идеалният избор за всеки, който иска да даде значителен принос за устойчивото развитие.

Дизайн и функционалност

Благодарение на своя стилен и компактен дизайн, кошчето за отпадъци ECO SQUARE може лесно да се интегрира във всяко пространство - от бизнес сгради, учебни заведения до обществени зони и частни домове. Допълнително кошът е оборудван с удобен капак и практичен отвор за изхвърляне на отпадъци, чийто цвят е кодиран в зависимост от вида на отпадъците, което улеснява процеса на сортиране.

Устойчивост и качество

Изработен от издръжлива стомана с органично покритие, ECO SQUARE кошът за селективно събиране на отпадъци гарантира дълготрайна употреба. Издръжливостта му го прави устойчив на механични повреди, а нехлъзгащата се гумена основа осигурява стабилност дори след интензивна ежедневна употреба.

Практика и размери

С капацитет от 90 литра и ширина от 36 см, този метален кош отговаря на нуждите на среди с интензивен поток от хора, като летища, пазари или образователни институции. Благодарение на възможността да събира значително количество отпадъци, кошът ECO KWADRAT ефективно допринася за намаляване на количеството отпадъци, като по този начин подпомага дейностите по опазване на околната среда.

Многофункционалност

Независимо дали търсите решение за рециклиране на отпадъци на закрито или на открито, Кошът за разделни отпадъци EKO SQUARE е проектиран да издържа на различни условия. Освен това, с пет етикета за различни видове отпадъци, кошът повишава ефективността и точността на процеса на рециклиране.

Избирайки EKO квадратен кош за селективно събиране на отпадъци 90l, вие не само инвестирате в издръжливо и надеждно оборудване за вашата сграда или организация, но и изпращате ясен сигнал за вашия ангажимент към опазването на околната среда.  

Appendings colorBLACK RAL 9005
Capacity90.00 L
ColourGRAY RAL9006
Height69.00 cm
Index118D
Length36.00 cm
Weight8.00 kg
Width36.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.