Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 л.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 л.
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литраВ днешно време се обръща все повече внимание на екологичния баланс и устойчивото развитие. Благодарение на металното кошчето за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE 90l получавате не само кошче за отпадъци, но и инструмент за рециклиране от висок клас, който помага за опазването на природата и поддържането на чистота. Нашата визия е да предложим цветен и функционален продукт, който е синоним на модерен дизайн и екология... Read More
226.00 лв.
Без ДДС: 188.33 лв.

Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра

В днешно време се обръща все повече внимание на екологичния баланс и устойчивото развитие. Благодарение на металното кошчето за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE 90l получавате не само кошче за отпадъци, но и инструмент за рециклиране от висок клас, който помага за опазването на природата и поддържането на чистота. Нашата визия е да предложим цветен и функционален продукт, който е синоним на модерен дизайн и екология.

Практичен дизайн  

Освен красивия си външен вид, кошчето за отпадъци ECO SQUARE е оборудвано с капак и удобен отвор за поставяне, което улеснява управлението на отпадъците. Цветовете му са внимателно подбрани, за да съответстват на вида на сортираните материали, което допълнително улеснява процеса на разпределение на отпадъците.

Оборудван за максимална функционалност

Благодарение на EKO SQUARE, разделното изхвърляне става не само морален избор, но и лесен за изпълнение. Включените пет етикета за различни видове отпадъци (хартия, пластмаса и метал, стъкло, био, смесени) правят използването им интуитивно дори за най-малките членове на семейството.

Здраве и издръжливост

Изработен от стомана с органично покритие, металният кош ECO SQUARE за разделно събиране е проектиран да издържи теста на времето и не е лесно подложен на механични повреди. Допълнителна гумена противоплъзгаща основа гарантира стабилността, безопасността на коша и предотвратява нежеланото разпиляване на съдържанието му.

Гъвкавост на употреба

Кошът EKO KWADRAT за селективно събиране на отпадъци 90 литра е идеалният избор, независимо дали ще се използва на закрито или на открито. Може да намери място на платформи, летища, недвижими имоти, във фирми и училища благодарение на регулируемите си размери (ширина: 36 см, височина: 69 см), което го прави удобно във всяко пространство.

 

 

Appendings colorYELLOW RAL 1023
Capacity90.00 L
ColourGRAY RAL9006
Height69.00 cm
Index118A
Length36.00 cm
Weight8.00 kg
Width36.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.