Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране от неръждаема стомана 60 л.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране от неръждаема стомана 60 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране от неръждаема стомана 60 л.
Метален кош EKO SQUARE PRESTIGE от неръждаема стомана 60 литраЗа всеки, който се стреми към екологичен начин на живот, селективният метален кош за отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE е безценен помощник. Изработен изцяло от лъскава неръждаема стомана, този 60-литров кош осигурява не само издръжливост и издръжливост, но и елегантен външен вид, който се интегрира безпроблемно във всеки интериор на дома или офиса.Комфорт и ефективност в екологичен стилПроектиран да опрости процеса на рециклира... Read More
186.00 лв.
Без ДДС: 155.00 лв.

Метален кош EKO SQUARE PRESTIGE от неръждаема стомана 60 литра

За всеки, който се стреми към екологичен начин на живот, селективният метален кош за отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE е безценен помощник. Изработен изцяло от лъскава неръждаема стомана, този 60-литров кош осигурява не само издръжливост и издръжливост, но и елегантен външен вид, който се интегрира безпроблемно във всеки интериор на дома или офиса.

Комфорт и ефективност в екологичен стил

Проектиран да опрости процеса на рециклиране, EKO SQUARE PRESTIGE предлага отлична функционалност. Снабден с удобно вътрешно кошче, позволява бързо и лесно изпразване без докосване на отпадъците. Размерите на коша, 30 см ширина и 69 см височина, са идеално балансирани, за да осигурят достатъчно място за съхранение на боклук, без да заемат много място.

Устойчива конструкция, която отговаря на вашите изисквания

Металният кош ECO SQUARE PRESTIGE е знак за вечността. Подчертавайки ангажимента си към околната среда, този кош за разделно събиране на отпадъци е създаден да издържи на времето и ежедневната употреба, като запазва привлекателния си вид с години. Устойчивата на корозия неръждаема стомана гарантира, че този кош  ще остане част от вашето домакинство за дълго време.

Естетика, която обогатява всяко пространство

Не само практичен, но и стилен, EKO SQUARE PRESTIGE придава модерен вид на всяка стая. Неговият модерен дизайн и отделения за лесно идентифициране на различни видове отпадъци, благодарение на цветни капаци и стикери, гарантират, че цветовете отговарят на установените стандарти за рециклиране.

Защитете природата с нашата надеждна инвестиция

Като включите металния кош за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE PRESTIGE в ежедневието си, вие поемате инициативата за по-чист свят. Благодарение на този продукт селективното събиране на отпадъци се превръща не само в задача, но и в отговорност, съчетана с елегантност и издръжливост. Изберете устойчив начин на живот, като изберете този първокласен продукт, който ще ви служи вярно и ще допринесе за опазването на природата.

Открийте съвършенството на ECO SQUARE PRESTIGE и въведете устойчиво решение за управление на отпадъците във вашия дом или офис. Капацитетът от 60 литра е идеалната инвестиция за вашия екологичен начин на живот.  

Appendings colorBLACK RAL 9005
Capacity60.00 L
ColourSTAINLESS STEEL GLOSS
Height69.00 cm
Index127D
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.