Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 60 ллитраВ днешния динамичен свят осъзнаването на важността на зелените решения е от съществено значение. Кошът за селективно събиране на отпадъци EKO KWADRAT 60l е представен като иновативен стремеж към устойчиво развитие и не е просто продукт, а символ на съзнателен избор.Екологично решение за вашия дом или офисИзборът на метален кош ECO SQUARE за селективно събиране на отпадъци е първата стъпка към по-чиста и по-зелена план... Read More
164.00 лв.
Без ДДС: 136.67 лв.

Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 60 ллитра

В днешния динамичен свят осъзнаването на важността на зелените решения е от съществено значение. Кошът за селективно събиране на отпадъци EKO KWADRAT 60l е представен като иновативен стремеж към устойчиво развитие и не е просто продукт, а символ на съзнателен избор.

Екологично решение за вашия дом или офис

Изборът на метален кош ECO SQUARE за селективно събиране на отпадъци е първата стъпка към по-чиста и по-зелена планета. Благодарение на големия си капацитет от 60 литра, той осигурява достатъчно място за всички рециклируеми материали - твърди, меки, органични и неорганични.

Комфорт и функционалност

Благодарение на своя ориентиран към потребителя дизайн, металното кошчето за отпадъци EKO SQUARE увеличава удобството и ефективността при управлението на отпадъците. Дизайнът му позволява лесно свързване на няколко коша, което оптимизира пространството и улеснява процеса на избирателно събиране. Стабилна гумена основа осигурява допълнителна стабилност и предотвратява нежелано движение на коша.

Стилен и компактен

Размерите на коша ECO SQUARE са прецизно изчислени - ширина 30 см. и височина 69 см., лесно се вписват във всяко пространство, без да нарушават  визуалната цялост на помещението.

Екологичен избор с икономически ползи

Инвестицията в метална кофа ECO SQUARE за селективно събиране на отпадъци не само поддържа околната среда, но води и до спестявания разходи за живот. Подходящ както за домакинства, така и за офиси и бизнес сгради, като насърчава отговорното и устойчиво потребление.

Отговорен живот и удовлетворение

Металния кош EKO KWADRAT е повече от продукт - той е жест към бъдещите поколения. Използвайки го, вие показвате, че се грижите за околната среда и участвате активно в нейното опазване. Тази малка, но важна стъпка увеличава чувството наогромно удовлетворениеот вашите собствени действия и промяната, която ръководите.

 

Appendings colorGREEN RAL 6005
Capacity60.00 L
ColourGRAY RAL9006
Height69.00 cm
Index128F
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.