Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.
Метален кош за селективно събиране на отпадъци: 60 литра за екологично съзнание и устойчив животВ свят, в който устойчивото развитие и отговорността към околната среда стават все по-важни, металния кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра ECO SQUARE е не само удобен - тя е декларация за опазване на природата. Eco Square превръща рециклирането в лесен и елегантен начин за намаляване на въздействието ни върху околната среда.По-чиста природа с всички изхвърлени отпадъци Използването... Read More
164.00 лв.
Без ДДС: 136.67 лв.

Метален кош за селективно събиране на отпадъци: 60 литра за екологично съзнание и устойчив живот

В свят, в който устойчивото развитие и отговорността към околната среда стават все по-важни, металния кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра ECO SQUARE е не само удобен - тя е декларация за опазване на природата. Eco Square превръща рециклирането в лесен и елегантен начин за намаляване на въздействието ни върху околната среда.

По-чиста природа с всички изхвърлени отпадъци

Използването на металния кош SQUARE ECO за селективно събиране допринася за намаляване на количеството отпадъци и насърчава съзнателното рециклиране. Всяка бутилка, всяка хартия, всяка метална кутия, която попада в този кош, е стъпка към по-чиста планета.

Спестявания и устойчиво развитие в едно

EKO SQUARE не само помага за опазването на околната среда, но и допринася за спестяванията на домакинствата. Селективното сметосъбиране може значително да намали таксите за битови отпадъци и да допринесе за по-малка преработка на суровини.

Комфорт и функционалност

Благодарение на EKO SQUARE 60l, изхвърлянето на отпадъци става по-лесно от всякога. Размерите на металния кош за рециклиране гарантират, че той може да побере голямо количество материал, а иновативната функция за свързване позволява лесното му позициониране и свързване с други  кошчета за оптимална система за разделно събиране.

Сигурност и стабилност

Издръжлива гумена основа ECO SQUARE гарантира, че кошчето ще остане стабилно дори когато е поставено върху неравна повърхност, предотвратявайки нежелано движение или преобръщане.

Модерен дизайн

С ширина от 30 см и височина от 69 см, кошчето за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE се вписва идеално във всяко пространство, придавайки на вашия дом или офис модерен и съвременен вид.

Изборът на метален кош за селективно събиране на отпадъци EKO SQUARE 60 литра е повече от удобство; това е отговорен жест към бъдещите поколения. Направете промяна сега и се присъединете към екологичното движение, което променя начина, по който мислим за отпадъците и ресурсите на планетата.

 

Appendings colorBLUE RAL 5002
Capacity60.00 L
ColourGRAY RAL9006
Height69.00 cm
Index128C
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.