Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова кофа за боклук на колела модел H 240 литра

Пластмасова кофа за боклук на колела модел H 240 литра
Най-продаван -10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова кофа за боклук на колела модел H 240 литра
Пластмасова кофа за отпадъци модел H, 240 литра Всеки ден сме изправени пред постоянното предизвикателство да управляваме истинска планина от битови отпадъци. Борбата ви да поддържате нещата чисти сега ще бъде по-лесна благодарение на нашата пластмасова кофа на колела, модел H, 240 литра.Качеството на изработката е гарантирано от HDPE материал, подсилен с UV стабилизация, който е тестван при трудни климатични условия. Тази издръжлива кофа за отпадъци не само издържа на високи и ниски температури... Read More
81.00 лв.
90.00 лв.
Без ДДС: 67.50 лв.

Пластмасова кофа за отпадъци модел H, 240 литра 

Всеки ден сме изправени пред постоянното предизвикателство да управляваме истинска планина от битови отпадъци. Борбата ви да поддържате нещата чисти сега ще бъде по-лесна благодарение на нашата пластмасова кофа на колела, модел H, 240 литра.

Качеството на изработката е гарантирано от HDPE материал, подсилен с UV стабилизация, който е тестван при трудни климатични условия. Тази издръжлива кофа за отпадъци не само издържа на високи и ниски температури, но също така осигурява водоустойчива повърхност за дългосрочна употреба.

Освен това нашият практичен дизайн гарантира лесна употреба. Проектиран е с интелигентни колчета и удобна дръжка отпред, което улеснява маневрирането и позволява лесно и безопасно транспортиране на битови отпадъци.

Защо да изберете модел "H"?

Съответствие със стандартите нашите кофи за отпадъци са произведени в съответствие с разпоредбите на ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и ISO 45001:2018. Съответствието с европейския стандарт EN 840 - 1/5/6 гарантира, че закупените от вас стоки са с високо качество и се ползват с международно признание.

Удобство за различни потребители, от общини и комунални услуги до частни потребители и индустриални предприятия - всеки може да се възползва от дизайна и функциите на кофата.

Технически данни:

  • Материал: HDPE, UV устойчив
  • Капацитет: 240 литра
  • Дръжка за лесно боравене
  • Колела: 2 броя с диаметър 200 mm
  • Товароносимост: до 110 кг.
  • Цветова гама: зелено, черно, синьо, жълто, червено, кафяво

За да сте сигурни в нашето качество, ние предлагаме информационно видео където можете да видите доказателство за съответствие с европейските стандарти. Открийте как нашите кофи отговарят на стандартите EN 840, гарантирайки тяхната надеждност и издръжливост.

Подобрете чистотата и опростете управлението на отпадъците с нашата пластмасова кофа за отпадъци модел H, 240 литра.