Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 120 литра

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 120 литра
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова кофа за боклук на колела Urban, 120 литра
Градска пластмасова кофа за отпадъци на колела, 120 литра Вашето обкръжение - чисто и подредено благодарение на градската пластмасова кофа за отпадъци, перфектната комбинация от практичност и издръжливост. Капацитет 120 литра. Създаден да издържа на ежедневна употреба, той е издръжлив и лесен за управление благодарение на удобните колела и дизайна.Защо да изберете Urban пластмасова кофа за отпадъци с капацитет 120 литра?Модерният жълт цвят на нашата пластмасова кофа не само осигурява привлекател... Read More
54.00 лв.
60.00 лв.
Без ДДС: 45.00 лв.

Градска пластмасова кофа за отпадъци на колела, 120 литра 

Вашето обкръжение - чисто и подредено благодарение на градската пластмасова кофа за отпадъци, перфектната комбинация от практичност и издръжливост. Капацитет 120 литра. Създаден да издържа на ежедневна употреба, той е издръжлив и лесен за управление благодарение на удобните колела и дизайна.

Защо да изберете Urban пластмасова кофа за отпадъци с капацитет 120 литра?

Модерният жълт цвят на нашата пластмасова кофа не само осигурява привлекателен външен вид, но и улеснява идентификацията при разделно събиране на отпадъци. Изработена е от HDPE с UV стабилизация, което гарантира висока устойчивост на атмосферни условия - както високи, така и ниски температури. Чистото, гладко покритие осигурява лесна поддръжка и дълготраен блестящ ефект.

Благодарение на две солидни 200 mm колела, пластмасовата кофата може лесно да се транспортира, дори когато е пълна догоре, с максимално натоварване до 60 kg. Допълнителна изпъкнала дръжка по цялата дължина улеснява маневрирането и пренасянето на боклука – характеристики, които го правят удобен за всички типове потребители, от частни домакинства до общински работници и компании за комунални услуги.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ  

  • Материал: HDPE, UV-стабилизиран
  • Обем: 120 л.
  • Колела: 2 бр. с диаметър – 200мм. 
  • Полезен товар: 60 кг.
  • Дължина – 555 мм. 
  • Широчина – 480 мм. 
  • Височина – 954 мм.