Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова кофа за боклук на колела Premium 120 литра

Пластмасова кофа за боклук на колела Premium 120 литра
Най-продаван -10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова кофа за боклук на колела Premium 120 литра
Пластмасоа кофа на колела 120 литра  Ако търсите удобно и ефикасно решение за справяне с отпадъците, пластмасовата кофа за отпадъци Premium с капацитет 120 литра е идеалният помощник при всякакви условия. Изработен от висококачествени материали и предлагащ максимална функционалност, този продукт е от съществено значение за общини, комунални услуги, бизнес организации, както и за домашна употреба.  Устойчива конструкция и висококачествени материалиКофата е изработена от стабилен и здрав HDPE мате... Read More
54.00 лв.
60.00 лв.
Без ДДС: 45.00 лв.

Пластмасоа кофа на колела 120 литра  

Ако търсите удобно и ефикасно решение за справяне с отпадъците, пластмасовата кофа за отпадъци Premium с капацитет 120 литра е идеалният помощник при всякакви условия. Изработен от висококачествени материали и предлагащ максимална функционалност, този продукт е от съществено значение за общини, комунални услуги, бизнес организации, както и за домашна употреба.  

Устойчива конструкция и висококачествени материали

Кофата е изработена от стабилен и здрав HDPE материал, който е устойчив на UV лъчи и издържа на всякакви климатични условия - от високи температури през лятото до зимни студове. Вашият нов помощник е проектиран да издържа на износване, без да се нарушава неговата цялост и ефективност.

Комфорт  

С размери 550 mm дължина, 480 mm ширина и 964 mm височина, Премиум пластмасовата кофа за отпадъци е проектирана да побира значително количество отпадъци, което улеснява редовното премахване на отпадъците. Благодарение на две издръжливи колела с диаметър 200 mm, дръжката позволява лесно и бързо движение дори при пълен капацитет, което улеснява работата.

Безпроблемна съвместимост с оборудването на сметопочистващите машини

Нашата пластмасова кофа отговаря на европейските стандарти EN 840 – 1/5/6 и може да се обслужва с различни видове камиони за боклук в съответствие със стандарта EN 150