Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Офис кресло BARNI - сивo

Офис кресло BARNI - сивo
Офис кресло BARNI - сивo
Офис кресло BARNI - сивo
Офис кресло BARNI - сивo
Офис кресло BARNI - сивo
Офис кресло BARNI - сивo
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Офис кресло BARNI - сивo
Офис креслото BARNI е стилна и естетична офис мебел с качествена текстилна дамаска и метална хромирана база. Мебели Carmen предлагат богат избор от офис столове, президентски столове, посетителки столове, офис кресла и геймърски столове. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Хармония и стил BARNI е луксозна мека офис мебел с отличителен дизайн и набор от функции, присъщи на офис кресло. Моделът е тап... Read More
334.80 лв.
Без ДДС: 279.00 лв.
Офис креслото BARNI е стилна и естетична офис мебел с качествена текстилна дамаска и метална хромирана база. Мебели Carmen предлагат богат избор от офис столове, президентски столове, посетителки столове, офис кресла и геймърски столове. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Хармония и стил

BARNI е луксозна мека офис мебел с отличителен дизайн и набор от функции, присъщи на офис кресло. Моделът е тапициран с висококачествена текстилна дамаска, която осигурява меко, комфортно усещане при допир, като в същото време е много устойчива на износване и скъсване. Текстилът е отличен материал що се отнася до осигуряване на комфорт на тялото както при по-горещи, така и при по-хладни офисни температури през различните сезони. Дизайнът е сдържан, но се отличава със стил и характер. Различните по цвят кантове са визуалният акцент, който привлича погледа и осигурява хармоничното възприятие на луксозното офис кресло BARNI. Благодарение на универсалността си, стилната мебел може да се използва с различно предназначение в офиса или дома. Амортисьорът и люлеещият механизъм осигуряват нужната доза функционалност и практичност, за да може столът да изпълнява различни функции.

Офис кресло BARNI

Офис кресло BARNI

Отпуснете удобно ръцете си

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите на вашия офис стол. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на офис столове и кресла Carmen.


Коригиране на височината

Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Офис кресло BARNI

Офис кресло BARNI

Завръщане в детството

Благодарение на люлеещия механизъм (tilt tension), с който е снабден президентския офис стол, вие бързо и лесно ще се пренесете от работната атмосфера в детските спомени. Тази изключително отпускаща функция ще ви осигури пълноценна релаксация. Активирането ѝ става бързо и лесно - с издърпване на лоста за коригиране на височината, а за да регулирате силата на люлеене, използвайте кръглия, въртящ механизъм под седалката.


Стабилна хромирана база

Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия офис стол, а основните ѝ характеристики, стабилност и устойчивост, ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офис столовете Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Офис кресло BARNI

Офис кресло BARNI

Без ограничения в движението

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.


Свобода на 360°

Осигурете си бърз и лесен поглед върху обстановката навсякъде около вас, благодарение на функцията за завъртане на 360°, в която и да е посока. Почувствайте се неограничени и безгрижни. Възползвайте се от механизма, с който са снабдени всички офис столове и кресла Carmen, и позволете на движенията ви да бъдат свободни и естествени.

Офис кресло BARNI

Максимално натоварване: до 130 кг

Качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове и кресла Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


размери и характеристики

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина седалка от земята46 - 56 см
Газов амортисьор за регулиране на височинатаДа
Гаранция24 месеца
Диаметър на звезда66 см
Дълбочина69 см
Дълбочина седалка50 см
Дължина облегалка74 см
Коригиране височинаДа
Максимално натоварване130 кг
Материал подлакътнициДамаска
ПодлакътнициДа
Регулируем люлеещ механизъмДа
Тип колелцаПолипропиленови - подходящи за мека настилка
Тип механизъмTilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Тип на базаХром
Тип столПрезидентски
Цялостна височина120 - 130 см
Ширина с подлакътници67 см
Характеристики на кофата
МатериалДамаска

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.