Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Детски стол CLEVER - кралско син

Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
Детски стол CLEVER - кралско син
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Детски стол CLEVER - кралско син
CLEVER е иновативен детски стол със 7 позиции за регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седалката. Благодарение на тази технология и възможността за коригиране на цялостната височина, столът може да се приспособи спрямо нуждите на вашето дете и да му осигури максимално удобство във всяка фаза от неговия растеж. За още по-голям комфорт CLEVER разполага с подлакътници и допълнителна стъпенка в основата. Моделът е изработен от висококачествена и нежна на допир дамаска в свежи, ярк... Read More
432.00 лв.
Без ДДС: 360.00 лв.
CLEVER е иновативен детски стол със 7 позиции за регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седалката. Благодарение на тази технология и възможността за коригиране на цялостната височина, столът може да се приспособи спрямо нуждите на вашето дете и да му осигури максимално удобство във всяка фаза от неговия растеж. За още по-голям комфорт CLEVER разполага с подлакътници и допълнителна стъпенка в основата. Моделът е изработен от висококачествена и нежна на допир дамаска в свежи, ярки цветове, които ще внесат настроение в детската стая на вашето малко съкровище. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Интелигентен дизайн

Представете си, че докато вашето дете расте, заедно с него расте и любимото му столче. Да, има такъв детски стол и това e CLEVER!

Чудите се как е възможно? Отговорът се крие в неговия интелигентен дизайн, който позволява да променяте едновременно и пропорционално дълбочината на седалката и височината на облегалката за гърба. По този начин столът може да се приспособи спрямо вашето дете и буквално да следва растежа му.

Иновативният механизъм за регулиране се състои от 7 степени за постепенно увеличаване на дълбочината на седалката и височината на облегалката. За да настроите стола, хванете подлакътниците, натиснете и задръжте долната им част, след което преместете назад или напред. С движение назад избутвате цялата горна част на стола, като едновременно с това тя се придвижва нагоре и в резултат облегалката става по-висока, а седалката по-дълбока. С движение напред -връщате обратно, за да „смалите“ стола. Това прави CLEVER идеален както за най-малките, така и за по-големи подрастващи деца.

Детски стол CLEVER

Детски стол CLEVER

Удобство и здравина

Детският стол CLEVER е създаден да осигури на малчуганите невероятно удобство и комфорт, чрез свята голяма седалка, широка облегалка и подлакътници. За изработката му е използвана приятна на допир и устойчива на износване дамаска, а за базата му - полипропилен, който се отличава с голяма здравина. Функциите на стола и висококачествените материали, от които е направен, са гаранция за дългосрочна и безпроблемна употреба.


Коригиране на височината

Височината на детския стол CLEVER може да се регулира, като разстоянието на седалката от земята може да варира в границите от 37 до 47  см. Корекцията се осъществява чрез вграден в основата на стола газов амортисьор, който се управлява от малка и незабележима ръчка в основата на седалката от долната ѝ страна.

Детски стол CLEVER

Детски стол CLEVER

Основа с колелца и стъпенка

Детският стол CLEVER има звездовидна основа с колелца, което позволява на вашето малко съкровище лесно да се придвижва заедно с него. В горната ѝ част има допълнителен полукръг, на който детето може да постави своите крачете, като същевременно той защитава основата от драскотини.


Завъртане на 360°

С CLEVER вашето дете има неограничена свобода на движенията. Причината за това са не само колелцата в основата, но и възможността за въртене на 360°.

Детски стол CLEVER

Детски стол CLEVER

Максимално натоварване до 100 кг.

Детският стол CLEVER е разработен така, че да издържи максимално натоварване до 100 кг. Благодарение на това, както и функциите за регулиране на облегалката, седалката и цялостна височина, вашето дете ще може да използва CLEVER дълго време, докато расте и се променя неговото тегло и ръст.


Компактна опаковка

Детският стол се изпраща в разглобен вид, внимателно опакован за лесно и безпроблемно транспортиране. Към него ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля, следвайте стъпките описани в нея.

Детски стол CLEVER

размери и характеристики

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина седалка от земята37 - 47 см
Газов амортисьор за регулиране на височинатаДа
Гаранция24 месеца
Диаметър на звезда64 см
Дълбочина52 см
Дълбочина на регулируема седалка30-40 см
Дължина облегалка38 см
Коригиране височинаДа
Коригиране височина на облегалкаДа
Максимално натоварване100 кг
Материал подлакътнициПолипропилен
ПодлакътнициДа
Слайд механизъм за коригиране на дълбочина на седалкаДа
Тип колелцаПолипропиленови - подходящи за мека настилка
Тип механизъмЗа промяна дълбочина на седалка и промяна височина на облегалка
Тип на базаПолипропилен
Тип столДетски стол
Цялостна височина75 - 85 см
Ширина с подлакътници54 см
Характеристики на кофата
МатериалДамаска

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.