Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Грайфер 4P/D220 за бидон

Грайфер 4P/D220 за бидон
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Грайфер 4P/D220 за бидон
Грайфер за транспортиране на изправени стабилни пласмласови бидони с ръб на капака или със затворен капак. Идеален за повдигане и преместване на бидони с различни размери. Преместването става посредством кран.  RAL 2000, цвят оранжев Характеристики на продукта: Конструкция: Стабилна стоманена конструкция с 4-точкова система за затягане, отключваща се чрез задействане на водещия прът Повърхност: боядисан в оранжево  Технически спецификации: Товароносимост: 350 кг Размери ДхШхВ: 830х590х370 мм Диа... Read More
Грайфер за транспортиране на изправени стабилни пласмласови бидони с ръб на капака или със затворен капак. Идеален за повдигане и преместване на бидони с различни размери. Преместването става посредством кран.  
RAL 2000, цвят оранжев


Характеристики на продукта:

  • Конструкция: Стабилна стоманена конструкция с 4-точкова система за затягане, отключваща се чрез задействане на водещия прът
  • Повърхност: боядисан в оранжево 
  • Технически спецификации:
   • Товароносимост: 350 кг
   • Размери ДхШхВ: 830х590х370 мм
   • Диапазон на затягане: 450-500 мм
   • Тегло (боядисан): 9 кг

Надеждност и ефективност с 4P/D220 хващач за бутилка

Транспортирането и преместването на тежки, стабилни пластмасови кутии може да бъде предизвикателство в много отрасли. Сега ви представяме 4P/D220 Can Grapple - най-доброто решение, което съчетава надеждност и простота, елиминирайки всички предизвикателства, свързани с манипулирането на вашия товар.

Интегрирана стабилност и сигурност

Проектиран за максимална надеждност, Grip 4P/D220 е изработен от висококачествена стомана, гарантираща издръжливост и издръжливост. С негова помощ преместването на вертикално разположени пластмасови кутии се променя от трудоемки и рисковани операции към леки, бързи и безопасни операции.

Универсален в действие

Благодарение на 4-точковата система за монтаж, Gripper 4P/D220 за кутии лесно се адаптира към различни размери кутии. Това го прави идеален за широк спектър от индустриални приложения, като същевременно повишава ефективността на работния процес и подобрява безопасността на работното място.

Изключителни технически характеристики

Капацитетът от 350 кг на захвата за консерви 4P/D220 гарантира, че дори и най-тежките кутии могат да бъдат преместени с лекота. Диапазонът на затягане от 450-500 мм осигурява гъвкавост при работа с различни контейнери, а компактните размери и тегло от само 9 кг улесняват интегрирането на грайфера във всяко производство.

Оптимизиран за видимост и безопасност

С яркия си и забележим оранжев цвят, конструкцията не само е защитена от висококачествена боя, но също така осигурява лесна идентификация в индустриална среда, което добавя още едно ниво на безопасност към работния процес.

Защо да изберете хващач за бутилка вода 4P/D220?

 • Стабилност и надеждност: Солидната стоманена конструкция гарантира издръжливост и устойчивост на интензивна употреба.
 • Универсална употреба: Регулируемата 4-точкова система позволява сигурно закрепване на кутии с различни размери.
 • Безопасност: 4P/D220 грайфер за контейнери е проектиран да сведе до минимум риска от злополуки по време на работа при работа с тежки товари.
 • Лесна интеграция: Съвместим с повечето повдигащи системи и лесен за използване и съхранение.

Изберете 4P/D220 хващач за кутия за вашата компания и изберете продукт, който гарантира ефективност и безопасност на работното място. Увеличете производителността и защитата на вашите служители с интелигентно решение, което променя ежедневието на всяка индустрия.

Бъдете в крак с времето и оставете Gripper 4P/D220 for can да бъде друг важен принос за оптимизирането на вашите оперативни процеси. Инвестирането в надеждност и безопасност е подходящо във всяка индустрия.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.