Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Капак за пластмасова кофа 120/240 литра

SKU:GP1100FL - Пластмасов контейнер с плосък капак, тип Ракла, 1100 литра / Пластмасов контейнер с плосък капак, тип Ракла, 1100 литра от категория Пластмасови контейнери за смет от Altomo.bg
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Капак за пластмасова кофа 120/240 литра
Папак за пластмасова кофа 120/240 литра Фабрично нови за многократно използване. Цвят: зелен, черен, син, жълт, червен и кафяв. Материал: HDPE, UV-стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури, химическо и биологическо въздействие, без кадмий. Водоустойчиви. Гладко и лъскаво покритие. Без ръбове и остатъци от пластмасата за лесно почистване и дезинфекциране. Прилепващ плътно към тялото, изпъкнала дръжка по цялата дължина на капака, включително и отстрани, за по-лесно обслужва... Read More
22.80 лв.
Без ДДС: 19.00 лв.
 • Папак за пластмасова кофа 120/240 литра
 • Фабрично нови за многократно използване. 
 • Цвят: зелен, черен, син, жълт, червен и кафяв.
 • Материал: HDPE, UV-стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури, химическо и биологическо въздействие, без кадмий. Водоустойчиви. Гладко и лъскаво покритие. Без ръбове и остатъци от пластмасата за лесно почистване и дезинфекциране. 
 • Прилепващ плътно към тялото, изпъкнала дръжка по цялата дължина на капака, включително и отстрани, за по-лесно обслужване. 

Оптимизирайте своите пластмасови контейнери с издръжливи капаци от 120/240 литра

Искате ли да увеличите удобството и ефективността на използването на пластмасови кофи? Благодарение на предлаганите пластмасови капаци за кофи 120/240 литра можете да сте сигурни, че вашите контейнери ще бъдат не само сигурно затворени, но и оптимално защитени от външни фактори. В нашия онлайн магазин ще намерите покривала, които са идеалното допълнение към вашето оборудване, изработени с мисъл за качество и удобство на потребителя.

Разнообразие от цветове

Разбираме, че нуждите и предпочитанията са различни, поради което нашите пластмасови капаци за кофи се предлагат в широка гама от цветове: зелено, черно, синьо, жълто, червено и кафяво. Това не само добавя естетическа стойност към вашите контейнери, но също така улеснява сортирането и идентифицирането на съдържанието.

Висококачествени материали

При производството на капаци за кофи с вместимост 120/240 литра използваме HDPE материал, стабилизиран с UV лъчи за максимална издръжливост. Оценете дълголетието и издръжливостта, които обещаваме, като изберете материали, устойчиви на екстремни температури, химически и биологични агенти и преди всичко - без кадмий.

Водоустойчив и лесен за поддръжка

Ключовата характеристика на всеки капак за кофа е водоустойчивостта. Гладкото и лъскаво покритие не само осигурява отлична защита за вашите пратки, но също така ви позволява бързо да почистите или дезинфекцирате корицата, без да се налага да се справяте с лепкави остатъци или пръстови отпечатъци.

Иновативен дизайн

Нашите пластмасови капаци за кофи са проектирани с мисъл за удобството на потребителя. Прилепват добре към тялото на кофата и имат издадена дръжка по цялата дължина. Дизайнът улеснява работата и маневрирането на капака дори когато носите ръкавици.

Изборът от капаци за пластмасови кофи 120/240 литра от нашия онлайн магазин е съобразен с високите изисквания на индустрията и отговаря на нуждите от широк спектър от приложения. Независимо дали търсите решения за съхранение, транспорт или отпадъчни материали, нашите капаци гарантират оптимална функционалност и издръжливост.

Изберете качествени капаци за пластмасови кофи, посочете размера и цвета, от които се нуждаете, и направете своята поръчка сега, за да подобрите ефективността и хигиената на работата си!

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.