Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Компостер 320 литра

Компостер 320 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Компостер 320 литра
Компостер 320 литра Чудили ли сте се някога как можете да дадете нов живот на органичните отпадъци от вашата кухня и градина? Нашите компостери са елегантно и практично решение. Представяме ви Компостер 320 литра, идеалният аксесоар за всяко екологично домакинство, в който можете да превърнете органичните отпадъци в ценен хумус.Практични размери за всяка градинаС размери от 700 x 700 x 800 мм, нашият 320-литров компостер е достатъчно компактен, за да се побере перфектно в малък градски двор, но ... Read More
78.00 лв.
Без ДДС: 65.00 лв.
Компостер 320 литра 
Чудили ли сте се някога как можете да дадете нов живот на органичните отпадъци от вашата кухня и градина? Нашите компостери са елегантно и практично решение. Представяме ви Компостер 320 литра, идеалният аксесоар за всяко екологично домакинство, в който можете да превърнете органичните отпадъци в ценен хумус.


Практични размери за всяка градина

С размери от 700 x 700 x 800 мм, нашият 320-литров компостер е достатъчно компактен, за да се побере перфектно в малък градски двор, но достатъчно просторен, за да побере значително количество събрани листа, трева и остатъчни растения от по-голяма градина. Без дъно, нашият компостер позволява директен контакт на органичните отпадъци с почвата, осигурявайки необходимите условия за аеробно компостиране. Така ползите от природата ще се върнат към него, обогатявайки го с хранителни вещества.


Защо да изберете компостер 320 литра?

Компостерите са ненадминат инструмент за рециклиране на органични материали. Използвайки нашия 320-литров компостер, вие не само намалявате количеството отпадъци, отиващи на депата, но и подобрявате структурата на почвата във вашата градина. Ето някои от основните предимства: - Подобряване на почвата: Компостът е естествен подобрител на почвата. - По-здрави растения: Хумусът предпазва растенията от болести и неприятели. - Икономия на вода: Компостът помага на почвата да задържа влагата по-ефективно. - Опазване на околната среда: Компостирането намалява необходимостта от изкуствени торове и пести ресурси.
 
 
Характеристики на кофата
Обем320л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.