Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Компостер 420 литра

Компостер 420 литра
Компостер 420 литра
Компостер 420 литра
Компостер 420 литра
Компостер 420 литра
Компостер 420 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Компостер 420 литра
420 литров компостерВремето, в което живеем, ни научи на ценно умение - да намираме красотата и ползите в трансформацията. Компостер 420 литра е нещо повече от контейнер за отпадъци; е ключът към здравословен цикъл, в който биоразградимите отпадъци се трансформират в животворна храна за вашата градина.Природата във вашия дом и сърцеС компостер 420 литра избирате устойчиви решения в хармония с природата. Отървете се от мисълта за грозните купчини събрани листа, трева и растителни остатъци, разпръ... Read More
90.00 лв.
Без ДДС: 75.00 лв.
420 литров компостер

Времето, в което живеем, ни научи на ценно умение - да намираме красотата и ползите в трансформацията. Компостер 420 литра е нещо повече от контейнер за отпадъци; е ключът към здравословен цикъл, в който биоразградимите отпадъци се трансформират в животворна храна за вашата градина.

Природата във вашия дом и сърце

С компостер 420 литра избирате устойчиви решения в хармония с природата. Отървете се от мисълта за грозните купчини събрани листа, трева и растителни остатъци, разпръснати навсякъде. Този иновативен компостер ви позволява да рециклирате този биоотпадък и да го превърнете в ценен принос за плодородието на почвата във вашата градина.

Ефективност  

Неговите размери 885x885x800 mm са проектирани да се вписват перфектно във всяка градинска среда, без да заемат твърде много място. Компостери  от 420 литра създават необходимата среда за ефективно разграждане на органични материали, без да се налага да се притеснявате за неприятни миризми или непропорционално въздействие върху вашия зеленчуков или цветен рай.

За да се осигури максимален ефект, компостерът от 420 литра е проектиран без дъно, което позволява директен контакт на биоотпадъците с почвата. По този начин почвените организми естествено участват в процеса на компостиране, ускорявайки превръщането на отпадъците в полезен компост.

Екологичен отпечатък

Използването на компостер 420 литра не само обогатява земята, но и защитава околната среда. Компостирането е естествен процес, който намалява нуждата от химически торове и спомага за намаляване на количеството произведени отпадъци. Представете си – всяка частица хумус, получена в този процес, е стъпка към една по-чиста и по-плодородна планета.

 

Характеристики на кофата
Обем420л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.