Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO Кош за разделно събиране на отпадъци от неръждаема стомана 45л

EKO Кош за разделно събиране на отпадъци от неръждаема стомана 45л
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO Кош за разделно събиране на отпадъци от неръждаема стомана 45л
Оптимизирайте рециклирането на домакинствата с отделен кош за отпадъци EKO PRESTIGEВ съвременния свят, където рециклирането и опазването на околната среда играят ключова роля, представяме ви едно елегантно и практично решение - Селективен кош за отпадъци EKO PRESTIGE от неръждаема стомана 45l. Това стилно допълнение към вашия дом или офис не само улеснява процеса на рециклиране, но и добавя естетическа стойност към пространството, в което е поставено.Качество и дизайнКоша EKO PRESTIGE е проектир... Read More
154.00 лв.
Без ДДС: 128.33 лв.

Оптимизирайте рециклирането на домакинствата с отделен кош за отпадъци EKO PRESTIGE

В съвременния свят, където рециклирането и опазването на околната среда играят ключова роля, представяме ви едно елегантно и практично решение - Селективен кош за отпадъци EKO PRESTIGE от неръждаема стомана 45l. Това стилно допълнение към вашия дом или офис не само улеснява процеса на рециклиране, но и добавя естетическа стойност към пространството, в което е поставено.

Качество и дизайн

Коша EKO PRESTIGE е проектирана да отговаря на най-високите стандарти за качество и функционалност. Изработен изцяло от висококачествена неръждаема стомана, той гарантира издръжливост и устойчивост на корозия. Материалът осигурява лесно почистване и поддръжка, така че вашата кухня или работно пространство винаги изглежда безупречно.

Практичен и лесен за използване

С размери от 30см ширина и 69см височина, коша EKO PRESTIGE 45l е идеално адаптирана към нуждите на домакинството. Капацитетът от 45 литра е идеален за семейства, които искат да направят рециклирането част от ежедневието си по безпроблемен начин. Освен това, увеличените размери позволяват лесен монтаж в кухни с ограничено пространство.

Особено удобно е наличието на нехлъзгаща гумена подложка, която се монтира в основата на коша и предпазва от неволно местене. Това е изключително практично, когато поставяте коша върху гладки подове, като плочки или ламинат.

Персонализиране и универсалност

Поради индивидуалните предпочитания, коша ЕКО ПРЕСТИЖ предлага възможност за персонализиране. Всеки модул е ​​снабден с цветни стикери и капаци, които дават възможност за разделяне на отпадъците по видове – хартия, пластмаса, стъкло и др. Тези аксесоари улесняват идентифицирането и селективното събиране на рециклируеми материали, което прави процеса по-лесен за всички членове на семейството.

Инвестирайте в бъдещето на планетата

Избирайки коша за разделно събиране ЕКО ПРЕСТИЖ, вие инвестирате не само в качеството и комфорта на вашия дом или офис, но и в бъдещето на планетата. Всеки правилно изхвърлен отпадък е стъпка към чиста и здравословна околна среда. Бъдете пример и мотивирайте другите със съзнателни действия към по-екологичен и устойчив начин на живот.

  Appendings colorBROWN RAL 8017
  Capacity45.00 L
  ColourSTAINLESS STEEL GLOSS
  Diameter30.00 cm
  Height69.00 cm
  Index657H
  Weight3.62 kg

  Уважаеми клиенти,

  След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

  Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

  Уважаеми клиенти,

  Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.