Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метално кошче 150 литра

Метално кошче  150 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метално кошче 150 литра
Метален кош Archie 150 литраВъв всяко бизнес пространство ефективността и вниманието към детайла превръщат всяка работна среда в зона на комфорт и продуктивност. Металния кош  от 150 литра, съчетаващ комфорт и стил, е творение, което ще внесе ред и красота във вашия офис, магазин или търговски център.Дизайн и гъвкавостта Finbin Archie е не само практичен, но и иновативен дизайн, който се вписва перфектно във всяка среда. Благодарение на системата за двустранно отваряне имате бърз и ле... Read More
1,000.78 лв.
Без ДДС: 833.98 лв.

Метален кош Archie 150 литра

Във всяко бизнес пространство ефективността и вниманието към детайла превръщат всяка работна среда в зона на комфорт и продуктивност. Металния кош  от 150 литра, съчетаващ комфорт и стил, е творение, което ще внесе ред и красота във вашия офис, магазин или търговски център.

Дизайн и гъвкавостта  

Finbin Archie е не само практичен, но и иновативен дизайн, който се вписва перфектно във всяка среда. Благодарение на системата за двустранно отваряне имате бърз и лесен достъп до торбата за боклук, така че пространството около вас е винаги чисто и подредено. Отличаващ се с атрактивен, елегантен дизайн, този стилен кош за отпадъци може да се трансформира в част от вашия интериор, допринасяйки за скромния и професионален имидж на вашето пространство.

Пространство и поддръжка  

Размерите от 390 x 480 x 1160 mm осигуряват голям капацитет от 100 литра, идеално решение за зони с голям трафик, където дневното количество отпадъци е значително. Дизайнът на металния кош Archie 150 литра позволява използването на торби с капацитет до 150 литра, което намалява честотата на смяна и оптимизира времето за поддръжка.

Изключителна издръжливост

Това не е просто стилен кош за отпадъци - Металния кош Archie 150 литра е символ на качество и издръжливост. Произведен във Финландия, всеки кош има рамка, изработена от прахово боядисана стомана и 1,25 mm дебелина, което гарантира дълги години издръжливост и надеждност дори при интензивна употреба.

Цветове и персонализиране

Предлага се в разнообразие от цветове като Finbin Black 1945, RAL 6005, RAL 7024, RAL 9005 и RAL 9006, металния кош  Archie 150 литра може да се слее с вашия интериорен дизайн или да се открои като акцент във вашето пространство.

Лесна поддръжка

Поддръжката на металния кош Archie 150 литра е изключително проста. Свободно стоящата приставка позволява лесно почистване около и под коша за боклук, като поддържа хигиената на високо ниво, без да създава затруднения при почистване на помещението.

 

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.