Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Ос за пластмасова кофа 120/240 литра

SKU:GP1100FL - Пластмасов контейнер с плосък капак, тип Ракла, 1100 литра / Пластмасов контейнер с плосък капак, тип Ракла, 1100 литра от категория Пластмасови контейнери за смет от Altomo.bg
Най-продаван
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Ос за пластмасова кофа 120/240 литра
Ос за пластмасова кофа 120/240 литра Фабрично нови за многократно използване. Цвят: зелен, черен, син, жълт, червен и кафяв. Материал: HDPE, UV-стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури, химическо и биологическо въздействие, без кадмий. Водоустойчиви. Гладко и лъскаво покритие. Без ръбове и остатъци от пластмасата за лесно почистване и дезинфекциране. Прилепващ плътно към тялото, изпъкнала дръжка по цялата дължина на капака, включително и отстрани, за по-лесно обслужване.... Read More
14.40 лв.
Без ДДС: 12.00 лв.
  Ос за пластмасова кофа 120/240 литра
 • Фабрично нови за многократно използване. 
 • Цвят: зелен, черен, син, жълт, червен и кафяв.
 • Материал: HDPE, UV-стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури, химическо и биологическо въздействие, без кадмий. Водоустойчиви. Гладко и лъскаво покритие. Без ръбове и остатъци от пластмасата за лесно почистване и дезинфекциране. 
 • Прилепващ плътно към тялото, изпъкнала дръжка по цялата дължина на капака, включително и отстрани, за по-лесно обслужване. 

Здравост и издръжливост на вашата пластмасова кофа: пластмасова ос за кофа 120/240 литра

Всеки, който се е сблъсквал с необходимостта от надеждна и издръжлива пластмасова ос за кофа знае колко е важно тя да е проектирана с мисъл за издръжливостта на кофата. Ето защо нашатаос от пластмасова кофа 120/240 литрае предпочитаният избор за потребители, които търсят качество и издръжливост в един продукт.

Многоцветен избор за всяка нужда

Нашатаос от пластмасова кофасе предлага в различни цветове – зелено, черно, синьо, жълто, червено и кафяво – така че можете да съобразите продукта с вашия стил или корпоративна идентичност. Разнообразието от цветове допълнителноподобряваорганизацията на работното място, като позволява лесно идентифициране на различни отделения или отпадъци.

Материалът говори за качество

Изработена от HDPE, висококачествена пластмаса, UV-стабилизирана и устойчива както на високи, така и на ниски температури, нашата пластмасова ос за кофа с капацитет 120/240 литра е гаранция за издръжливост. Материалът е устойчив на химични и биологични въздействия и, най-важното, не съдържа кадмий, така че отговаря на най-високите стандарти за безопасност.

Водоустойчивост и функционалност

Твърди се, че дизайнът напластмасовата ос за лъжица еводоустойчиви лесен за почистване. Блестящото и гладко покритие предотвратява натрупването на мръсотия, което прави продукта идеален за места, изискващи строги хигиенни мерки, като хранително-вкусовата промишленост или здравеопазването.

Ергономичност и комфорт

За по-лесно използване пластмасовата ос на лъжицата има изпъкнала дръжка, която се простира по цялата дължина на капака и също е разположена отстрани. Този детайл осигуряваудобен и сигурен захват, което прави пренасянето и боравенето с кофата много по-лесно, дори когато е пълна.Избирайки нашатачисто нова пластмасова ос за кофа, вие инвестирате в продукт, предназначен замногократна употреба и издръжливост. Това не е просто ос; това е елемент, който осигурява по-голям комфорт, безопасност и ефективност.За да поръчатепластмасова кофа ос 120/240 литраили да научите повече за продукта и възможностите за доставка, посетете нашия онлайн магазин. Открийте качество, което превръща ежедневните задачи в лесна работа.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.