Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер Бобър с объл капак, капак в капака 1100 л

Пластмасов контейнер Бобър с объл капак, капак в капака 1100 л
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер Бобър с объл капак, капак в капака 1100 л
Пластмасов контейнер за боклук с объл капак, капак в капака тип Бобър 1100 литра е произведен от HDPE, UV стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури, химическо и биологично въздействие. 1100 литровият контейнер тип Бобър е водоустойчив с гладко и лъскаво покритие.Пластмасовият контейнер разполага с четири броя колела, от които две са с блокираща спирачна система. Капакът на този контейнер от 1100 литра тип Бобър е куполовиден и завършва с гумена лента за максиманла безопастност. Мо... Read More
486.00 лв.
540.00 лв.
Без ДДС: 405.00 лв.

Пластмасов контейнер за боклук с объл капак, капак в капака тип Бобър 1100 литра е произведен от HDPE, UV стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури, химическо и биологично въздействие. 1100 литровият контейнер тип Бобър е водоустойчив с гладко и лъскаво покритие.

Пластмасовият контейнер разполага с четири броя колела, от които две са с блокираща спирачна система. Капакът на този контейнер от 1100 литра тип Бобър е куполовиден и завършва с гумена лента за максиманла безопастност. Може да се фиксира в отворено положение. Малкият капак е със същата посока на отваряне като големия. Двата са прикрепение един за друг с два броя панти. Основното тяло е оборудвано с общо четири броя ръкохватки, монолитни в тялото (неразглобяеми) за дърпане на контейнера. Разположени са по две от всяка къса страна коинтейнера.

Пластмасов контейнер с объл капак, капак в капака тип Бобър разполага с подсилен гребен за обслужване от сметоизвозващи машини, чрез конструкция тип „пчелна пита“. Нашите контейнери отговарят на европейскта норма EN 840 – 2/5/6 или еквивалент и също така могат да се обслужват от всички сметоизвозващи машини, отговарящи на стандарт 1501-1 или еквивалент. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ на Пластмасов контейнер Бобър с объл капак, капак в капака 1100.:

  • Материал: HDPE, UV-стабилизиран
  • Обем: 1100 л. 
  • Полезен товар:  510 кг. 
  • Дължина – 1370