Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова кофа на колела, модел "H", 240 литра

SKU:GP0240 - Пластмасова кофа на колела, 240 литра / Пластмасова кофа на колела, 240 литра от категория Пластмасови кофи за смет от Altomo.bg
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова кофа на колела, модел "H", 240 литра
Пластмасова кофа на колела, модел "H" 240 литра е прoизведена от UV-стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури HDPE материал. Пластмасовата кофа за отпадъци от 240 литра е водоустойчива с гладко и лъскаво покритие. Нашите кофи за боклук от 240 литра на колела, модел "H" са оборудвани с дръжка в предната част на кофата за допълнителна здравина и за по-лесно обслужване.Произведени са съгласно системите за управление, отговарящи на изискванията на: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 4... Read More
75.60 лв.
84.00 лв.
Без ДДС: 63.00 лв.

Пластмасова кофа на колела, модел "H" 240 литра е прoизведена от UV-стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури HDPE материал. Пластмасовата кофа за отпадъци от 240 литра е водоустойчива с гладко и лъскаво покритие. Нашите кофи за боклук от 240 литра на колела, модел "H" са оборудвани с дръжка в предната част на кофата за допълнителна здравина и за по-лесно обслужване.

Произведени са съгласно системите за управление, отговарящи на изискванията на: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 45001:2018. Отговарят на европейска номрма EN 840 – 1/5/6 или еквивалент.

Кофите за боклук от 240 литра с колела позволяват обслужването да се извършва с всички видове сметопочистващи машини, отговарящи на стандарт EN 1501–1 или еквивалент.

Подходящи са за употреба от общини, сметопочистващи(комунални) фирми, частни лица, предприятия.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ на пластмасова кофа на колела модел H, 240 литра:

 • Материал: HDPE, UV-стабилизиран
 • Обем: 240 л. .
 • Дръжка в предната част на кофата за допълнителна здравина и за по-лесно обслужване.
 • Колела: 2 бр. с диаметър – 200 мм. 
 • Полезен товар: 110 кг.
 • Дължина – 740 мм. 
 • Широчина – 585 мм. 
 • Височина – 1070 мм. 
 • Фабрично нови за многократно използване.
 • Цвят: зелен, черен, син, жълт, червен и кафяв.
 • Подсилен гребен за обслужване от сметоизвозващи машини, чрез конструкция тип „пчелна пита“

Произведени съгласно системи за управление, отговарящи на изискванията на:

 • ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 45001:2018
 • Позволяващи обслужването да се извършва с всички видове сметоизвозващи машини, отговарящи на стандарт EN 1501–1 или еквивалент. 
 • Отговаря на европейска норма EN 840 – 1/5/6 или еквивалент.

Прилагаме видео, в което ще видите, защо нашите кофи и контейнери отговарят на европейска норма EN 840:


 

 

Отключете върховно удобство: Пластмасов кош за боклук на колела Model H, 240 литра, червен

В динамичния ритъм на съвременния живот значението на ефективността и удобството при почистване не може да бъде надценено. Запознайте се с елитното решение за управление на отпадъците - Пластмасов кош за боклук на колелца модел H, 240 литра, ярко червен. Това не е просто поредната кофа за боклук; е усъвършенстван, изключително устойчив инструмент, майсторски проектиран да отговори на разнообразните нужди от ефективно изхвърляне на отпадъци.

Нашият контейнер за чревни отпадъци на колела, модел "H" със значителен капацитет от 240 литра, е изработен от полиетилен с висока плътност, устойчив на UV лъчи ( HDPE) материал. Това гарантира, че е устойчив на екстремни температури и запазва целостта си на слънчева светлина, без загуба на цвят или производителност.

Издръжлива конструкция за максимална ефективност

Произведена с прецизност, всяка част от този продукт отговаря на строгите международни стандарти, гарантиращи най-високо качество. Кошите за отпадъци от 240 литра отговарят на европейския стандарт EN 840 – 1/5/6 или негов еквивалент, което гарантира тяхната надеждност от световна класа по отношение на безопасност, ефективност и надеждност.

Освен че е съвместим с ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и ISO 45001:2018 системи за управление, този продукт гарантира здравина благодарение на удобния предна дръжка, добавяща издръжливост и лесна работа - доказателство за прецизна изработка и добре обмислен дизайн.

Безпроблемна мобилност и съвместимост

240-литрова пластмасова кофа е оборудвана с две големи колела с диаметър 200 мм, което прави маневреността лесна, независимо дали се движите по тесни пътеки или неравни повърхности на открито. Контейнерът е идеално съвместим с различни видове машини за събиране на отпадъци, съответстващи на стандарта EN 1501–1, осигурявайки безпроблемна интеграция в операциите по управление на отпадъците.

Многофункционален инструмент за различни настройки

Подходящ за безброй контексти, като общинска употреба, търговски компании за управление на отпадъци, частни домакинства или предприятия, универсалният червен кош не е ограничен до една среда. Това е универсално решение, предназначено да отговори на нуждите на различни настройки и приложения.

Технически данни на модел H, 240 литрова пластмасова кофа на колела:

 • Материал: HDPE, UV стабилизиран
 • Капацитет: 240 литра
 • Предна дръжка за по-голяма издръжливост и лесна употреба
 • Колела: 2 броя, всяко с диаметър 200 mm
 • Максимално натоварване: 110 кг
 • Размери: дължина – 740 мм, ширина – 585 мм, височина – 1070 мм
 • Фабрично свеж за многократна употреба
 • Налични цветове: зелен, черен, син, жълт, червен и кафяв
 • Подсилени ръбове за по-лесно боравене от машини за събиране на боклук

Създаден да издържи с пръскане на цвят

Този кош за боклук не само е проектиран с мисъл за издръжливост и комфорт, но се предлага и в разнообразие от живи цветове, за да отговаря на вашите естетически и функционални предпочитания. Червеният модел осигурява поразителен външен вид, което го прави лесен за разпознаване, насърчава употребата и по този начин подчертава безопасността и чистотата в обществените зони.

Инвестирайте в червен пластмасов кош за отпадъци Модел H с капацитет от 240 литра на колела днес!

Ако търсите съвършенство в управлението на отпадъците, този продукт не е просто избор; това е най-доброто решение. Пластмасовият кош за боклук модел Н, 240 литра е перфектната комбинация от издръжливост, функционалност и дизайн, който перфектно гарантира по-чиста и лесна за управление среда. Това е инвестицията, от която общностите, фирмите и хората се нуждаят, за да осигурят устойчиво бъдеще.

Не се задоволявайте с по-малко, осигурете ефективно и надеждно управление на отпадъците с нашия първокласен червен кош за боклук - вашата стъпка към по-чисто и по-добро пространство.

Характеристики на кофата
Обем240л
Дължина740 мм
Широчина585 мм
Височина1070 мм
Диаметър на колелата200 мм
Тегло12.8 кг

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.