Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Резервоар за вода 1000 литра, конусовиден, вертикален

Резервоар за вода 1000 литра, конусовиден, вертикален
Резервоар за вода 1000 литра, конусовиден, вертикален
Резервоар за вода 1000 литра, конусовиден, вертикален
Резервоар за вода 1000 литра, конусовиден, вертикален
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Резервоар за вода 1000 литра, конусовиден, вертикален
Резервоар за вода 1000 литра, конусовиден, вертикален е предназначен основно за съхранение на питейна вода. Резервоарите са произведени за надземен монтаж. Температури на течностите които поставяте вътре, трябва да бъде в диапазона от 4 - 45 С. В тези цистерни може да съхранявате още: дъждовна вода, вода за напояване или хранителни течности (масло, мляко). Резервоарите и капакът са направени от UV стабилизиран полиетилен клас 8. Оцветяването се извършва с органични пигменти (алфа)-стабилизирани ... Read More
651.60 лв.
Без ДДС: 543.00 лв.

Резервоар за вода 1000 литра, конусовиден, вертикален е предназначен основно за съхранение на питейна вода. Резервоарите са произведени за надземен монтаж. Температури на течностите които поставяте вътре, трябва да бъде в диапазона от 4 - 45 С. В тези цистерни може да съхранявате още: дъждовна вода, вода за напояване или хранителни течности (масло, мляко). Резервоарите и капакът са направени от UV стабилизиран полиетилен клас 8. Оцветяването се извършва с органични пигменти (алфа)-стабилизирани сертифицирани за употреба с храни, добра устойчивост на светлина, UV лъчение и температура. Структура и цвят: монослоен, син. Резервоарът е произведен с връзка 1 към дъното. – Резервоарите не са проектирани и не могат да се използват за налягания под или над нормалното атмосферно налягане (те не могат да се използват за съхранение под налягане или вакуум). – Резервоарите НЕ са проектирани и НЕ могат да се използват за горива или други нефтопродукти, както и за химически агресивни вещества (киселини, основи и др.).

Пакетът за доставка включва: резервоар и капак 

 

            ТЕХНИЧЕСКА  СПЕЦИФИКАЦИЯ 

 • Материал: UV стабилизиран полиетилен клас 8
 • Цвят: Син
 • Тегло: 36кг.
 • Височина: 1260мм.
 • Диаметър на дъното: 1037мм.
 • Диаметър на отвора: 1338мм.
 • Произход: Румъния 

 

Открийте универсалното решение за съхранение на вода: резервоар за вода от 1000 литра

Разгледайте 1000 литров резервоар за вода, коничен, вертикален - идеалният избор за всеки, който търси надежден начин за съхранение на питейна вода и други течности. Проектиран с внимание към детайла и изработен от висококачествени материали, този резервоар е универсално решение, което отговаря на различни нужди и приложения.

Многофункционалност, която прави живота по-лесен

Благодарение на 1000 литров резервоар за вода можете безопасно да съхранявате не само питейна вода, но и да събирате дъждовна вода, да осигурявате поливане на градини или дори да съхранявате храна течности като масло и мляко. Моделът е изработен от UV-стабилизиран полиетилен клас 8, който гарантира издръжливост и дълготрайност дори при излагане на пряка слънчева светлина.

Технически характеристики, които правят разликата

Водният резервоар с вместимост 1000 литра е предназначен за работа в температурен диапазон от 4 до 45°C. Неговата еднослойна синя структура е изразителна и естетична. Произвежда се с 1 връзка на дъното, което улеснява използването му. Моля, обърнете внимание, че резервоарът не е предназначен за съхранение под налягане или вакуум и не е подходящ за съхранение на горива или химически агресивни вещества.

Качество и безопасност за вас и вашата среда

Цветните пигменти, използвани за оцветяване на 1000 литров резервоар за вода са органични, стабилизирани (алфа) и сертифицирани за употреба в храни. Това гарантира, че безопасността на съхраняваните течности не е компрометирана, което прави този резервоар подходящ и за съхранение на храна.

Лесно инсталиране и управление

Благодарение на компактните си размери - височина 1260 мм и диаметър на дъното 1037 мм - и тегло само 36 кг, резервоарът за вода с капацитет 1000 литра е лесен за транспортиране и монтаж. Проектиран за наземен монтаж, този резервоар може да се монтира бързо и лесно.

Създаден за издръжливост и дълголетие

Произведен в Румъния, резервоарът гарантира високо европейско качество. Подходящ за домашна употреба, както и за промишлени или селскостопански съоръжения, той е идеална инвестиция за всеки, който търси финансова и оперативна ефективност.

Капакът, включен в пратката, осигурява допълнителна защита и хигиена на съдържанието вътре. Оптимизирайте ресурсите си и осигурете непрекъснатост на търсенето на вода благодарение на 1000 литров коничен, вертикален резервоар за вода.

Защитете, съхранявайте иоптимизирайте с нашия универсален резервоар. Поддържайте активите си чисти и безопасни благодарение на стабилността и надеждността на нашия продукт.

Безопасно съхранение на вода вече има име - 1000 литров резервоар за вода.

Характеристики
Обем1000л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.