Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Резервоар за вода 500 литра, овален

Резервоар за вода 500 литра, овален
Резервоар за вода 500 литра, овален
Резервоар за вода 500 литра, овален
Резервоар за вода 500 литра, овален
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Резервоар за вода 500 литра, овален
Резервоар за вода 500 литра, овален е предназначен главно за съхранение на питейна вода. Други разрешени приложения: съхранение на дъждовна вода, вода за напояване или хранителни течности (масло, мляко). Овалите резервоари са предназначени за надземен монтаж, при атмосферно налягане и температури на течностите в диапазона от 4 до 45С. Резервоарите са произведени от UV стабилизиран полиетилен клас 8. Оцветяването се извършва с органични пигменти (алфа)-стабилизирани сертифицирани за употреба на х... Read More
496.80 лв.
Без ДДС: 414.00 лв.

Резервоар за вода 500 литра, овален е предназначен главно за съхранение на питейна вода. Други разрешени приложения: съхранение на дъждовна вода, вода за напояване или хранителни течности (масло, мляко). Овалите резервоари са предназначени за надземен монтаж, при атмосферно налягане и температури на течностите в диапазона от 4 до 45С. Резервоарите са произведени от UV стабилизиран полиетилен клас 8. Оцветяването се извършва с органични пигменти (алфа)-стабилизирани сертифицирани за употреба на храни, с добра устойчивост на светлина, UV лъчение и температура. Структура и цвят: монослоен, син. Капак: DN 200 на PP, с резба, черно, и уплътнение, и включен в месинг метал вложки. Овален резервоар от 500 л: произведен е с връзка 1 към дъното. Овален резервоар от 500л е произведен с 2 връзки от 1 към дъното. – Резервоарите НЕ са проектирани и НЕ могат да се използват за налягания под или над нормалното атмосферно налягане (те не могат да се използват за съхранение под налягане или вакуум). – Резервоарите не са проектирани и НЕ могат да се използват за горива или други нефтопродукти, както и за химически агресивни вещества (киселини, основи и др.).
Пакетът за доставка включва: резервоар, капак и уплътнение за запечатване към капака.

 

            ТЕХНИЧЕСКА  СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Материал: Стабилизиран полиетилен клас 8
 • Цвят: Син 
 • Тегло: 22 кг.
 • Височина: 980мм.
 • Сертификати за контакт с храни
 • Обем: 500 литра
 • Произход: Румъния

Съхранявайте вода безопасно и ефективно с 500-литров овален резервоар за вода

Имате нужда от надеждно и удобно решение за съхранение на вода? Независимо дали имате нужда от вода за напояване, съхранение на питейна вода или други течности, 500-литровият овален резервоар за вода ще бъде идеалният избор за вас. Проектиран с внимание към качеството и издръжливостта, този резервоар предлага изключителна надеждност и устойчивост на външни влияния. Нека да разгледаме пълните му предимства:

Високо ниво на безопасност и хигиена

Безопасността на съхраняваните течности е от първостепенно значение. Ето защо 500-литровият овален резервоар за вода е изработен от UV-стабилизиран полиетилен клас 8, който предпазва водата от вредното слънчево лъчение. Оцветяването със стабилизирани хранителни сертифицирани органични пигменти (алфа) осигурява максимална безопасност при контакт с хранителни течности и изключителна устойчивост на променящите се условия.

Устойчивост и дълготрайност

Изработен в син цвят и с еднослойна структура, овалния резервоар за вода с капацитет от 500 литра гарантира дълготрайна издръжливост и стабилност. Допълнително подсилен с капак DN 200 PP с уплътнение, този продукт гарантира, че течността вътре остава непокътната и чиста.

Подходящ за различни приложения

Независимо дали искате да съхранявате дъждовна вода, питейна вода или хранителни течности като масло и мляко, 500-литровият овален резервоар за вода е идеален за тази цел. Благодарение на своята форма и размер, той може лесно да се монтира над земята, без да изисква специални условия за монтаж.

Технически характеристики:

 • Материал: стабилизиран полиетилен клас 8
 • Цвят: син
 • Тегло: 22 кг.
 • Височина: 980 мм.
 • Обем: 500 литра
 • Сертификати за контакт с храни
 • Произход: Румъния
Продуктът е предназначен за използване при атмосферно налягане с течности при температури от 4 до 45°C. Благодарение на качеството на изработката и строгия контрол,овалния резервоар за вода с капацитет 500 литране е подходящ за съхранение на горива, други петролни продукти или химически агресивни вещества.

Избирайте мъдро - изберете овален 500-литров резервоар за вода за вашия дом или бизнес и бъдете сигурни, че ще получите надеждност, безопасност и функционалност на разумна цена.

Характеристики
Обем500л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.