Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Резервоар за вода 500 литра, вертикален, цилиндричен

Резервоар за вода 500 литра, вертикален, цилиндричен
Резервоар за вода 500 литра, вертикален, цилиндричен
Резервоар за вода 500 литра, вертикален, цилиндричен
Резервоар за вода 500 литра, вертикален, цилиндричен
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Резервоар за вода 500 литра, вертикален, цилиндричен
Резервоар за вода 500 литра, вертикален, цилиндричен е предназначен главно за съхранение на питейна вода. Други разрешени приложения: съхранение на дъждовна вода, вода за напояване или хранителни течности (масло, мляко). Цилиндричните, вертикални резервоари са предназначени за надземен монтаж, при атмосферно налягане и температури на течностите в диапазона от 4 до 45С. Резервоарите са произведени от UV стабилизиран полиетилен клас 8. Оцветяването се извършва с органични пигменти (алфа)-стабилизи... Read More
477.60 лв.
Без ДДС: 398.00 лв.

Резервоар за вода 500 литра, вертикален, цилиндричен е предназначен главно за съхранение на питейна вода. Други разрешени приложения: съхранение на дъждовна вода, вода за напояване или хранителни течности (масло, мляко). Цилиндричните, вертикални резервоари са предназначени за надземен монтаж, при атмосферно налягане и температури на течностите в диапазона от 4 до 45С. Резервоарите са произведени от UV стабилизиран полиетилен клас 8. Оцветяването се извършва с органични пигменти (алфа)-стабилизирани сертифицирани за употреба на храни, с добра устойчивост на светлина, UV лъчение и температура. Капак: DN 310 на PP, с резба, черно, и уплътнение, и включен в месинг метал вложки. Резервоарите не са проектирани и не могат да се използват за налягания под или над нормалното атмосферно налягане (те не могат да се използват за съхранение под налягане или вакуум). – Резервоарите не са проектирани и не могат да се използват за горива или други нефтопродукти, както и за химически агресивни вещества (киселини, основи и др.).
Пакетът за доставка включва: резервоар, капак и уплътнение за запечатване към капака.

 

            ТЕХНИЧЕСКА  СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Материал: UV стабилизиран полиетилен клас 8
 • Цвят: Син 
 • Тегло: 18кг.
 • Диаметър на дъното: 780мм.
 • Диаметър на отвора: 310мм.
 • Височина: 1300мм.
 • Сертификати за контакт с храни
 • Произход: Румъния

Гъвкавост и надеждност: 500 литров резервоар за вода

Когато става въпрос за съхранение на вода и хранителни течности, всеки детайл е от значение. Сред продуктите, които се открояват на пазара със своето качество и функционалност, е 500 литров резервоар за вода, вертикален, цилиндричен - доказателство за надеждна инвестиция във вашия дом или фирма.

Универсално приложение с гарантирано качество

Разбираме, че нуждите от съхранение варират, поради което предлагаме универсален продукт, идеален за различни приложения. Независимо дали възнамерявате да съхранявате питейна вода, дъждовна вода или хранителни течности като масло и мляко, 500 литров резервоар за вода гарантира висок стандарт и безопасност.

Резервоарите не са предназначени за съхранение на горива, химически агресивни вещества или за използване под налягане или вакуум.

Устойчивост и дълготрайност

Изработен от UV-стабилизиран полиетилен клас 8, този резервоар е устойчив на външни фактори като силна светлина и UV радиация, осигурявайки издръжливост и защита на съдържанието. Органичните пигменти, използвани в боята, са сертифицирани за контакт с храни и осигуряват допълнителна устойчивост и безопасност.

Технически спецификации

 • Материал: UV-стабилизиран полиетилен от клас 8
 • Цвят: Атрактивен нюанс на синьо
 • Тегло: 18 кг - лесна работа и монтаж
 • Диаметър: на дъното - 780мм, на отвора - 310мм
 • Височина: 1300 мм - оптимален капацитет
Този 500-литров резервоар за вода е оборудван с капак DN 310 PP, с устойчива резба, черно покритие и висококачествено уплътнение с месингови метални вложки за оптимално уплътняване.

Произход и сертифициране, ориентирани към потребителя

Този резервоар е с гарантиран произход от Румъния и е сертифициран за контакт с храни. Благодарение на нас можете да сте сигурни в качеството на избрания продукт и неговата надеждност през годините.Като част от нашия ангажимент към клиентите, доставката на 500 литров резервоар за вода включва всички елементи, необходими за бърз и безпроблемен монтаж - резервоар, капак и уплътнение.

Доверете се на професионализма и знанията

Избирайки 500 литров резервоар за вода, вие избирате продукт, който е много функционален и ще отговори на вашите изисквания. Бъдете сигурни в ефективното съхранение на вода и други течности благодарение на надежден и висококачествен резервоар от нашия онлайн магазин.
Характеристики
Обем500л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.