Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Progressive Line

Очаквайте скоро...

ALTOMO Ви предлага метални туби за гориво, произведени от латвийската компания VALPRO SIA.

 

Позната като една от най-големите дългогодишни металообработващи компании в Латвия, която предлага метални изделия в повече от 33 страни по света. Компанията се гордее с богатата си история и знания, натрупани от създаването на фабриката през 1944 г. Високите собствени стандарти и разнообразният опит са довели до високо качество на продуктите и услугите, които са признати от международните сертифициращи институции, клиентите на компанията и потребителите на продуктите. Компанията произвежда метални туби за гориво с вместимост 5 л, 10 л и 20 л и аксесоари за тях за граждански и военни цели. Предлага метални туби за гориво и специални туби за взривобезопасни материали. Произведените метални туби притежават номер UN (лиценз за превоз на опасни товари) и сертификат TÜV, който потвърждава качеството и надеждността на продукта. Признанието на клиентите и потребителите, високото качество и надеждност, широката гама от аксесоари са качествата, които описват произвежданите от SIA VALPRO метални туби.

 

Метални туби за гориво PROGRESSIVE LINE:

  • Лесно отваряне и лесно затваряне
  • Произведено в съответствие с военните стандарти
  • Висока издръжливост на външното прахово покритие
  • Устойчиво на гориво вътрешно покритие
  • Гладко изливане без пулсации
  • Дълъг живот
  • Капачка от галванизирана стомана гарантира високо качество и здравина
  • Текстурирана повърхност осигурява неплъзгащо се отваряне и затваряне
  • Вграден магнит ви помага никога да не губите капачката
  • Затваряне, което не позволява разливане

 

Производител: Valpro SKU: 671.00.00
Метална туба за гориво 5 литра е произведена от стомана. Тубата от 5 литра, която Ви предлагаме е с дебелина на метала от 0,9мм. Вътрешността и е облицована с устойчив резоличен емайл. Благодарение на праховото боядисване, металните ни туби са корозионно защитени и имат гладък вид. Тубите, които Ви ..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 672.00.00
Метална туба за гориво 10 литра е произведена от стомана. Тубата от 10 литра, която Ви предлагаме е с дебелина на метала от 0,9мм. Вътрешността и е облицована с устойчив резоличен емайл. Благодарение на праховото боядисване, металните ни туби са корозионно защитени и имат гладък вид. Тубите, които В..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 619.00.00
Метална туба за гориво 20 литра е произведена от стомана. Тубата от 20 литра, която Ви предлагаме е с дебелина на метала от 0,9мм. Вътрешността и е облицована с устойчив резоличен емайл. Благодарение на праховото боядисване, металните ни туби са корозионно защитени и имат гладък вид. Тубите, които В..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Филтрирай продуктите