Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Кошчета за кучешки отпадъци

Открийте перфектното решение за хигиена на вашия домашен любимец.

Когато става дума за грижата и хигиената на нашите кучешки приятели, поддържането на чистота както у дома, така и навън е от съществено значение. Тук идват на помощ кошчетата за кучешки отпадъци - специално създадени с цел улеснение на процеса по събиране и изхвърляне на отпадъците от нашите четириноги приятели. Съобразени с потребностите и удобството както на собствениците, така и на обществените пространства, те са идеалния избор за всяка отговорна гражданска позиция.

Практично и еко-отговорно решение.

  • Защо да изберете кошчета за кучешки отпадъци? Решението осигурява чиста и безопасна среда не само за вашето куче, но и за хората около вас. Ефективното събиране на отпадъците предотвратява замърсяване и разпространение на болести.
  • Удобството на кошчетата е несравнимо. Те са лесни за намиране, монтиране и използване. Бързият и хигиеничен начин на работа спомага за поддържането на висок стандарт на чистота без излишно усилие.
  • Вграждането на кошчета за кучешки отпадъци в градската среда е стъпка към по-чиста и приятна общественост за живеене. Това не само намалява миризмите, но и подобрява обществената хигиена.

Видове кошчета за кучешки отпадъци.

На пазара може да откриете различни модели кошчета за кучешки отпадъци, които да отговорят на разнообразните нужди. От преносими кошчета, които могат да се носят въздушно, до постоянни инсталации, които са устойчиви на атмосферни влияния и имат вградена система за лесно почистване.

  • Преносими кошчета – те са идеалният избор за разходки в парка или пътувания. Леки и компактни, те са лесни за пренасяне и използване навсякъде.
  • Постоянни кошчета – силни и здрави, тези кошчета са предназначени за монтаж на определени места, където кучетата често се разхождат. Те са проектирани да издържат на времето и да облекчават почистването.
  • Иновативни системи – някои кошчета за кучешки отпадъци са оборудвани със системи за самопочистване или биоразградими торбички, което повишава екологичността и удобството при употреба.

Изберете най-подходящото кошче за вашия любимец.

Изборът на кошче за кучешки отпадъци трябва да отговаря на конкретните нужди на вашия домашен любимец и вашето ежедневие. Важно е да се вземат предвид фактори като размера на кучето, честотата на разходките и личните предпочитания към дизайна и функционалността. Независимо дали търсите решение за у дома, в градината или за явния пространство, оптималното кошче за кучешки отпадъци може да е ключът към по-чиста и хигиенична среда.


 

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА КУЧЕШКИ ОТПАДЪЦИ - 181
Дизайнерите на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ улесняват хората в грижата за домашните им любимци, като проектират и разработват към продуктовата гама бетонни кошове и кош за кучешки отпадъци. Кошът е изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозайка..
941.77 лв.
Без ДДС:784.81 лв.
Купи
SKU: RL25
КОШ ЗА КУЧЕШКИ ОТПАДЪЦИ - 25 ЛИТРАПодходящ за градска среда. С различни опции за монтаж. Изработен от стомана с прахово покритие, което осигурява устойчивост на атмосферни влияния. Вътрешния контейнер е от поцинкована стомана. Стандартни характеристики: Двоен капак с наклон за лесно о..
427.20 лв.
Без ДДС:356.00 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Филтрирай продуктите