Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

За нас

Ние, от ALTOMO, сме млад и амбициозен екип от хора с дългогодишен търговски и професионален опит в онлайн и каталожната търговия. Стараем се да държим клиентите си доволни като им предоставяме разнообразно портфолио от продукти, бързо обслужване и професионално отношение към всеки детайл.Успехът ни идва именно от стремежа да задоволим всичките им нужди – един доставчик с всичко необходимо, доставено в срок, надлежно опаковано и без нужда от рекламации.

ALTOMO e компания, с дейност в областта на вноса и търговията на стоки, в следните основни направления:

  • пластмасови кофи и контейнери, контейнери за разделно събиране на отпадъци, контейнери за зелени отпадъци и др.;
  • пластмасови туби, бидони, варели, алуминиеви съдове, IBC контейнери и метални туби за горива;
  • пейки, кошчета, градско и парково оборудване, битови кошчета и кошчета за разделно събиране на отпадъци;
  • стоки за индустрията – палета, метални стелажи, складово оборудване, гардероби и пейки за съблекални, опаковъчни машини, опаковъчни консумативи – стреч фолио, чембер ленти и др., каптажни вани, сорбенти за справяне с разливи от горива и масла, маркиращи ленти, силика гел и много други.

ALTOMO е официален представител за България на Plastik Gogić - сръбски производител на пластмасови изделия с над 40 години опит. Също така дистрибутор за страната и на GREIF Italy, част от световен консорциум за производство на амбалаж – туби, бидони и IBC контейнери и др. Компанията отделно внася и търгува със стоки с производство в Германия, Нидерландия, Франция, Полша, Чехия, Турция, Китай и др. , всичките съобразени с изискванията и нуждите на нашите клиенти.