Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Чешми от бетон

Открийте здравината и елегантността на чешмите от бетон

Всяка градина или външно пространство може да се преобрази с добавянето на елегантен и функционален акцент. Чешмите от бетон се открояват с тяхната здравина, дълготрайност и възможностите, които предлагат за индивидуално изразяване. Занаятчийската изработка, съчетана със съвременните дизайнерски тенденции, преобразява чешмите от бетон в идеалното допълнение към вашия открит интериор.

Дълготрайна устойчивост

Бетонът, използван в производството на градински чешми, е познат със своята устойчивост на външни условия. Той не ръждясва, не гние и е устойчив на различни типове щети, включително UV лъчи и износване от времето. Това прави чешмите от бетон перфектния избор за всяко пространство на открито, тъй като ще издържат години наред без значителни повреди.

Универсална приложимост

Независимо дали се стремите към класически, модерен или артистичен стил, чешмите от бетон лесно се интегрират във всякакви дизайни на външни пространства. Тяхното универсално представяне прави чешмите изключително подходящи за традиционни и съвременни пейзажи, допринасяйки за едно уникално и запомнящо се оформление на вашата градина.

Охлаждане през летните дни

Освен естетическата стойност, чешмите от бетон също така предлагат практическа полза, набавяйки свежа вода през горещите летни дни. Те предлагат приятно и освежаващо присъствие за вас, вашето семейство и гостите, които посещават вашето външно пространство.

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ЧЕШМА - 123
Модел от продуктовата гама Бетонни чешми на фирма Ено Енчев – ЕТЕ, създаден с идея да улесни хората с увреждания в тяхното ежедневие. Отличава се с модерен и функционален дизайн. Специално проектираната извивка предоставя лесен достъп на човек в инвалидна количка. Чешмата е изработена от висок..
2,778.40 лв.
Без ДДС:2,315.33 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ЧЕШМА - 254
Изделие от продуктовата гама Бетонни чешми на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ съчетаващо класика и модернизъм. Чешмата е изработена от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с деф..
3,793.79 лв.
Без ДДС:3,161.49 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ЧЕШМА - 255
Модел от продуктовата гама Бетонни чешми на фирма Ено Енчев – ЕТЕ, създаден с идея да улесни хората с увреждания в тяхното ежедневие. Отличава се с модерен и функционален дизайн. Специално проектираната извивка предоставя лесен достъп на човек в инвалидна количка. Чешмата е изработена от висок..
4,065.96 лв.
Без ДДС:3,388.30 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ЧЕШМА - 256
Изделие от продуктовата гама Бетонни чешми на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ съчетаващо класика и модернизъм във формата на цветна чашка. Чешмата е изработена от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мрамор..
1,895.22 лв.
Без ДДС:1,579.35 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Филтрирай продуктите