Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Паркинг елемнти ECORASTER

Открийте Бъдещето на Паркинг Решенията с ECORASTER

В свят, където устойчивостта и иновациите са ключ към просперитета, ALTOMO се гордее с предоставянето на продукти, които не само отговарят на тези стандарти, но и ги надминават. Безупречната гама от паркинг елементи ECORASTER ви дава възможност да се придържате към околната среда, без да правите компромис с качеството и функционалността.

Защо ECORASTER е Революционен?

Представяйки се като продукт на двадесетгодишна немска иновация, ECORASTER е система, която революционизира начините, по които укрепваме и стабилизираме пропускливите терени. Научете по-подробно за тези 100% немски инженеринг предложения, направени от върховно качество рециклирана пластмаса, които обещават дълголетие и екологичност, като синхронизират устойчивостта с гъвкавите потребностите на модерния свят.

Приложение на ECORASTER

  • Градинарство: Перфектно съчетание с естествената красота на вашата градина и нейните функционални нужди.
  • Градско строителство: Внесете иновация в градската среда чрез дълготрайни и екологични решения.
  • Парко места: Предизвикайте очакванията с паркинг решения, които спестяват разходи и увеличават пространството.
  • Конен спорт: Създайте безопасни и трайни основи за вашите конни пътища и арени.
  • Горско и селско стопанство: Защитете естествената среда, докато повишавате ефективността на земеделските практики.

Превъзходство на материалите

С изключителна издръжливост и способност да се справят с атмосферни влияния, ECORASTER елементите се отличават със своята способност да издържат на екстремни температурни амплитуди от -50 до +90°C и UV лъчи. Въвеждането на композитна система, която разпределя силите равномерно, ви дава спокойствието, че вашата паркинг повърхност може да издържи на натоварване до 800 to/m². Независимо дали вашият проект изисква решения, които могат да поддържат високи натоварвания, ECORASTER е тук да отговори на всяко изискване с безупречно качество.

Екологични и економични предимства

Земята покрита с ECORASTER не само запазва естествени качества, но и помага на дъждовната вода да бъде абсорбирана ефективно, което елиминира нуждата от скъпо дренажно оборудване и разравняване на терена. Тази технология променя играта и намалява разходите, създавайки по-зелени и ефективни решения за вашите паркинг пространства.

Производител: Purus Plastics SKU: ER10080
Паркинг елемент ECORASTER Bloxx е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. Подходящи са за изпол..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10067
Паркинг елемент Ecoraster E30 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са устойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER E30..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10072
Паркинг елемент Ecoraster E40 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са устойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. Подходящи са за използв..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10076
Паркинг елемент Ecoraster E50 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са устойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. Със своята екстремна зд..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10090
Паркинг елемент Ecoraster S50 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези паркинг елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORA..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10077
Паркинг елемент Ecoraster TE50 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER TE..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10084
Паркинг елемент Ecoraster TP40 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. Ecoraster TP40 е ..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10085
Паркинг елемент ECORASTER TR40 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER TR40 – ..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10091
Паркинг елемент ECORASTER TS50 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER TS50 – ..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10061
Паркинг елемент Ecoraster X30 e произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER X30 е на..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Филтрирай продуктите