Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Паркинг елемнти ECORASTER

 

ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от паркинг елементи.

Какво e Ecoraster?

Ecoraster е издръжлива и устойчива система за укрепване на терена и стабилизиране на пропускливи терени, която е разработена и подобрявана през последните двадесет години. Елементите, които Ви представяме са 100% проектирани и изработени в Германия и създадени изцяло от рециклирана пластмаса. Благодарение на това, ние Ви предлагаме решения за укрепване на земята и в същото време доказкваме, че издръжливите повърхности могат да бъдат екологични и достъпни. Гамата от елементи за укрепване на земята и иновативни аксесоари могат да се използват в почти всяко приложение като: градинарство, градско строителство и обособяване на парко места, конен спорт, приложения в горското стопанство, както и в селското стопанство.
Паркинг еленментите Ecoraster са силно издръжливи, заради защитната, композитна система, която разпределя равномерно възникващите сили в цялата площ. Нашите висококачествени материали гарантират високи стойности на натоварване(DIN 1072/20 до натоварване на ос). Издръжливият на атмосферни влияния материал може да издържи натоварване до 800 to/m². Елементите са устойчиви на UV лъчи и температурни амплитуди от -50 до +90°C.


Пропускливите почви, покрити с Ecoraster, запазват естетвените свойства на земята за задържане на дъждовна вода. Обикновено се избягват скъпи дейности по изравняване и дренаж.
Системите Ecoraster могат да бъдат подобрени с набор от различни опции за пълнене: растителност, чакъл или бетонни павета. Можете спокойно да комбинирате елементи от E50 с елементи Bloxx, като използвате различни пълнежи, без да се наруша цялостната структура. 
В зависимост от основата и приложението, елементите Ecoraster се адаптират към естествената повърхност като верижна броня или образуват стабилен и равен слой за паркоместа.
Лесни за поставяне 


Елементите на Ecoraster, които Ви предлагаме са лесни за инсталиране, без необходимост от тежки машини. С лек натиск с крака, свързващите щифтове на подсилващия елемент лесно се щракват и образуват цяла солидна система, която може да покрие 1,33m² с едно натискане. По този начин можете да покриете периметър от 80 m² за един час върху правилно подготвен терен. 
Ecoraster e екологично неутрален, тестван OECD(Организация за икономическо сътрудничество и развитие) и може да се рециклира. В резултат на това, нашите системи за укрепване на земята се препоръчват за използване в защитени природни зони. Нашите продукти са доказателство, че качеството и екологичната устойчивост не се изключват взаимно, а напротив, допълват се.

Производител: Purus Plastics SKU: ER10080
Паркинг елемент ECORASTER Bloxx е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. Подходящи са за изпол..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10067
Паркинг елемент Ecoraster E30 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са устойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER E30..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10072
Паркинг елемент Ecoraster E40 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са устойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. Подходящи са за използв..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10076
Паркинг елемент Ecoraster E50 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са устойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. Със своята екстремна зд..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10090
Паркинг елемент Ecoraster S50 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези паркинг елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORA..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10077
Паркинг елемент Ecoraster TE50 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER TE..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10084
Паркинг елемент Ecoraster TP40 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. Ecoraster TP40 е ..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10085
Паркинг елемент ECORASTER TR40 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER TR40 – ..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10091
Паркинг елемент ECORASTER TS50 е произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER TS50 – ..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Purus Plastics SKU: ER10061
Паркинг елемент Ecoraster X30 e произведен от рециклирана пластмаса, която е напълно неутрална по отношение на околната среда в съответствие с OECD 202:2004. Тези елементи са остойчиви на киселини, основи, масла, бензин, сол за размразяване, амоняк, киселинни дъждове и други. ECORASTER X30 е на..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Филтрирай продуктите