Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Маси за открито

Открийте чара на лятото с маси за открито

Преобразете вашата градина или тераса и създайте уютно кътче за отдих и забавления с нашата колекция от Маси за открито. Подгответе се за незабравими летни вечери, дълги обеди под открито небе и весели празненства сред природата с продукти, съчетали в себе си красота и функционалност.

Висококачествени материали за дългогодишна издръжливост

Заложете на надеждност и качество с нашите градински маси, които благодарение на устойчивите материали и прецизната изработка обещават дълготрайност и стойност. Подходящи за всякакви метеорологични условия, те остават непроменени и устойчиви на вятър, дъжд и силна слънчева светлина.

Стил и индивидуалност в дизайна

Изразете своята персоналност и стил с дизайна на вашите Маси за открито. С широката гама от модели и възможности за персонализация, можете лесно да подчертаете характера на вашия външен простор. Изберете вариант, който отговаря на вашето естетическо усещане и се вписва органично в околната среда.

Перфектно съчетание между комфорт и практичност

Комбинацията от комфорт и практичност прави нашите градински маси изключително функционални и подходящи за различни поводи. От романтични вечери на двама до големи семейни тържества - нашите маси за открито са създадени да улеснят и обогатят всяко събитие.

Здравина и лесна поддръжка в едно

Инвестирайте в маси, които не изискват сложна поддръжка и се почистват лесно. Осигурете си повече време за удоволствия и по-малко за домакински задължения благодарение на нашите висококачествени маси за открито, които са създадени, за да издържат на ежедневна употреба.

Лесна и бърза доставка до вашия дом

Предлагаме бърза и ефективна доставка, транспортирайки вашата нова градинска маса директно до вашия дом. Започнете да се наслаждавате на вашия външен пространство без излишни закъснения и компликации.

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 220
Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Седалките са изработени от сертифицирана дървесина, а плотът и краката - от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структ..
3,123.25 лв.
Без ДДС:2,602.71 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 108
Пикник маса, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и стабилността на бетона. Краката са изработени от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни с определена големина и цветови вариации. Бетонът ..
2,015.38 лв.
Без ДДС:1,679.48 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 222
Пикник маса изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се комбинират в различни цветове. Бетонните крака са с релефна пов..
3,365.74 лв.
Без ДДС:2,804.78 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 116
Пикник маса изработена от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура и сертифицирана дървесина. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни съчетани в определени цветове и големина. Дъските са специално обработени, което ги пр..
3,175.52 лв.
Без ДДС:2,646.27 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 118
Пикник маса изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се комбинират в различни цветове. Бетонните крака са с характерна ..
3,418.01 лв.
Без ДДС:2,848.34 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 219
Пикник маса, съчетаваща комфорта на дървесината и здравината на бетона. Kраката са изработени от високоякостен бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определена големина и цветови вариации. Бетонът е армиран и фибро подсиле..
1,963.10 лв.
Без ДДС:1,635.92 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПИКНИК МАСА - 228
Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, съчетаващ практичност, красота и стабилност. Комбинация между сертифицирана дървесина и метал.Естерно-епоксидният цинков грунд и праховото боядисване, предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. Върху дъските е ..
2,661.52 лв.
Без ДДС:2,217.93 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПИКНИК МАСА - 113
Пикник маса съчетаваща комфорта на сертифицирана дървесина и здравината на метала. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. Дъските са обработени с п..
1,467.97 лв.
Без ДДС:1,223.31 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ПИКНИК МАСА - 251
Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Комбинацията от дървесина, бетон и метал съчетават практичност, красота и стабилност. Дървесината използвана за направата на седалките е FSC сертифицирана.Предлага се във вариант от..
3,248.12 лв.
Без ДДС:2,706.77 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Филтрирай продуктите