Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Маси за открито

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 219
Пикник маса, съчетаваща комфорта на дървесината и здравината на бетона. Kраката са изработени от високоякостен бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определена големина и цветови вариации. Бетонът е армиран и фибро подсиле..
1,784.64 лв.
Без ДДС:1,487.20 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 220
Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Седалките са изработени от сертифицирана дървесина, а плотът и краката - от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структ..
2,839.32 лв.
Без ДДС:2,366.10 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 108
Пикник маса, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и стабилността на бетона. Краката са изработени от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни с определена големина и цветови вариации. Бетонът ..
1,832.16 лв.
Без ДДС:1,526.80 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 222
Пикник маса изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се комбинират в различни цветове. Бетонните крака са с релефна пов..
3,059.76 лв.
Без ДДС:2,549.80 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 116
Пикник маса изработена от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура и сертифицирана дървесина. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни съчетани в определени цветове и големина. Дъските са специално обработени, което ги пр..
2,886.84 лв.
Без ДДС:2,405.70 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПИКНИК МАСА - 118
Пикник маса изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с определена големина и могат да се комбинират в различни цветове. Бетонните крака са с характерна ..
3,107.28 лв.
Без ДДС:2,589.40 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПИКНИК МАСА - 228
Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, съчетаващ практичност, красота и стабилност. Комбинация между сертифицирана дървесина и метал.Естерно-епоксидният цинков грунд и праховото боядисване, предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. Върху дъските е ..
2,419.56 лв.
Без ДДС:2,016.30 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛНА ПИКНИК МАСА - 113
Пикник маса съчетаваща комфорта на сертифицирана дървесина и здравината на метала. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. Дъските са обработени с п..
1,334.52 лв.
Без ДДС:1,112.10 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ПИКНИК МАСА - 251
Модел от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, с характерната насоченост към природосъобразният начин на живот. Комбинацията от дървесина, бетон и метал съчетават практичност, красота и стабилност. Дървесината използвана за направата на седалките е FSC сертифицирана.Предлага се във вариант от..
2,952.84 лв.
Без ДДС:2,460.70 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Филтрирай продуктите