Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасови контейнери за биоотпадъци

Превърнете отпадъците в ресурс с пластмасови контейнери за биоотпадъци:

Всеки ден нарасналото съзнание за околната среда ни подтиква да търсим решения за рециклирането на отпадъци. Биоотпадъците, които генерираме ежедневно в нашите домове и работни пространства, са ресурс, който чака да бъде преоткрит. С пластмасовите контейнери за биоотпадъци, можете да превърнете тази проява на отговорно поведение в лесна и практична задача.

Устойчивост и функционалност в едно:

Проектирани с мисъл за екологията, тези пластмасови кофи и  контейнери са не просто съдове за съхранение, а ключови елементи за един устойчив начин на живот. Избирайки правилната форма и размер спрямо вашите нужди, вие не само оптимизирате пространството си, но и допринасяте за намаляването на отпадъците.

Оптимизиран – по-малко миризми, по-добро компостиране:

Структурата на пластмасовите контейнери обезпечава оптимална циркулация на въздуха, от дъното до горната част на коша. Това насърчава адекватно ниво на кислород, което е жизненоважно за ефективното компостиране. Този процес също така спомага за намаляване на неприятните миризми и газове, обикновено асоциирани с органичните отпадъци.

Дизайн за вашите нужди:

Контейнерите идват в различни размери и форми, за да отговорят на индивидуалните предпочитания и наличното пространство.

Страничните отвори за по-добра вентилация.

Екологичен подход към управление на отпадъци:

Използването на пластмасови контейнери за биоотпадъци е израз на внимателно отношение към природата и стремеж към рециклиране. Те са лесни за почистване и минимизират използването на пластмасови чували, допринасяйки за намаляването на пластмасовото замърсяване.

Разделяне на отпадъците – първата стъпка към промяна:

Събирането на биоотпадъци отделно от останалите боклуци е изключително важна стъпка в процеса на рециклиране. Това позволява биоотпадъците да се превърнат в ценен компост, което е благоприятно за растежа на растенията и подобряване качеството на почвата.

Заложете на зелено бъдеще с пластмасови контейнери за биоотпадъци:

Възприемайки тези контейнери във вашето ежедневие, вие не само оптимизирате управлението на своите отпадъци, но и давате личен принос към една чиста и здрава околна среда. Време е да въведем промяната, която искаме да видим в света, започвайки от нашите собствени домове и работни места.

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак Urban, 1100 литра
-10%
Производител: Plastik Gogic
Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак, градски тип, 1100 литра Когато става дума за устойчивост и надеждност при управлението на отпадъците, 1100 литров  пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак предлага изключителното качество и производителност, които очаквате ..
388.80 лв. 432.00 лв.
Без ДДС:324.00 лв.
Купи
Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак тип Ракла, 770
-10%
Производител: Plastik Gogic
Пластмасов контейнер с плосък капак, тип ракла, 770 литраИмате ли нужда от надеждно и устойчиво решение за управление на големи обеми отпадъци? Пластмасов контейнер тип Ракла с вместимост 770 литра се характеризира с изключителна издръжливост и функционалност, гарантираща ефектив..
375.84 лв. 417.60 лв.
Без ДДС:313.20 лв.
Купи
Пластмасов контейнер за отпадъци с объл капак тип Бобър, 1100
-10%
Производител: Plastik Gogic
Пластмасов контейнер Beaver с кръгъл капак, 1100 литраКогато става въпрос за управление на отпадъците, пластмасовите контейнери Beaver с кръгъл капак с капацитет от 1100 литра са синоним на ефективност и издръжливост. Проектирани с мисъл за устойчивостта, тези пластмасови контейнери са от ..
453.60 лв. 504.00 лв.
Без ДДС:378.00 лв.
Купи
Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака тип Ракла, 1100
-10%
Производител: Plastik Gogic
Пластмасов контейнер за отпадъци, капак в капака - 1100 литра Наличието на надежден контейнер за отпадъци е важно за ефективното и хигиенично боравене с битови и промишлени отпадъци. И тук на помощ идва революционният пластмасов контейнер за отпадъци с чистачка капак 1100 литра&n..
421.20 лв. 468.00 лв.
Без ДДС:351.00 лв.
Купи
Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака, Urban, 1100
-10%
Производител: Plastik Gogic
Общински пластмасов контейнер 1100-литраВ днешния свят ефективното управление на отпадъците е ключът към поддържането на чиста и здравословна околна среда. Свидетели сме на въвеждането на иновативни продукти, които ни помагат да се справим с този труден процес. Нашият пластмасов контейнер за от..
421.20 лв. 468.00 лв.
Без ДДС:351.00 лв.
Купи
Пластмасов контейнер Бобър с объл капак, капак в капака 1100
-10%
Производител: Plastik Gogic
Пластмасов контейнер Beaver с кръгъл капак, капак в капак 1100 литраПредставяме ви пластмасов контейнер Beaver - идеалното решение за съхранение и транспортиране на отпадъци с кръгъл капак и допълнителен капак в капака  което гарантира надеждност и безопасност във всяка ситуация...
486.00 лв. 540.00 лв.
Без ДДС:405.00 лв.
Купи
Пластмасов контейнер за БИООТПАДЪЦИ с плосък капак, 1100 литра Пластмасов контейнер за БИООТПАДЪЦИ с плосък капак, 1100 литра
-10%
Производител: Plastik Gogic SKU: PG1100FLBIO
Пластмасов контейнер за БИООТПАДЪЦИ с плосък капак, 1100 литраКогато търсите ефективни решения в борбата с биологичните отпадъци, изборът на правилния контейнер е от решаващо значение. Нашата първокласна оферта - Пластмасов контейнер BI-WASTE с плосък капак, 1100 литра е специално проектир..
410.40 лв. 456.00 лв.
Без ДДС:342.00 лв.
Купи
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Филтрирай продуктите