Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Алуминиеви съдове

ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от алуминиеви съдове.

Групата на Tournaire е с два века технически опит. От 1833г. насам снабдява индустрията с опаковки и оборудване, които са на върха на техническите иновации. Основната дейност е свързана с производството на алумиеви съдове, подходящи за много индустрии. В Tournaire ще намерите алуминиеви съдове от най – висок клас, отнесени към козметичната и хранителната промишленост. Компанията предлага най – разнообразната гама от технически опаковки на френския пазар, като същевременно предлага и най – добрите възможни гаранции за съхранение на вашите продукти. 
Алуминиевите съдове Tournaire, които предлагамe са изработени от чист алуминий 1050А и 1070А. Безшевната структура и допълнителното уплътнението на тези алуминиеви бутилки, защитават вашите продукти от подправяне и осигуряват оптимална водонепропускливост и максимална сигурност. Тези съдове имат отлична механична устойчивост срещу удари, перфорации и компресии причинени по време на транспортиране. 


•    Предпазват от газ и UV лъчи. 
•    Отлична топло и електропроводимост.
•    Одобрен продукт от ООН.
•    Отговарят на еропейските разпоредби за контакт с храни. 
•    100% рециклируеми


Истински лидер на пазара, гамата SYSTEM PLUS, към която спадат продуктите, които предлагаме е идеална за опаковане, превозване и вземане на проби от чувствителни продукти като етерични масла, CBD, фини растителни масла и суровини с висока стойност. Цялата гама е разделена в три освновни категории, който обхващат съдове с различен капацитет от 50мл до 32000мл. В различните категории освен разлика в обема на съдовете има и във вътрешния диаметър на главата на алуминиевите бутилки.

 
•    SYSTEM PLUS 32: от 50мл. до 1100мл. Диаметър на главата 22мм
•    SYSTEM PLUS 45: от 625мл. до 6250мл. Диаметър на главата 28мм
•    SYSTEM PLUS 62: от 1250мл. до 32000мл. Диаметър на главата 46мм


Алуминиевите съдове от SYSTEM PLUS серията се запечатват с допълнителна мембрана от LDPE, също така продуктите от група 45 и 62 разполагат с реголируема дръжка за по – лесно изсипване. 
Поддържаме и алуминиеви съдове на Tournaire от гамата 9М6. Тук попадат алуминиеви бутилки с капацитет от 19мл до 160мл. Както и при другата серия SYSTEM PLUS и тук в 9М6 гамата материала, от който са направени изделията е алуминии 1070А. Бутилките от тази серия предлагат същата защита срещу удари, налягане или перфорации и поддържат непроменено качеството на вашите продукти благодарение на химическата неутралност на алуминия.

 
•    Единично затваряне: стандартни капачки EUROPA 6 за цялата гама. 
•    Отлична водонепропускливост. 
•    Безшевна моноблокна структура. 
•    100% рециклируем алуминии. 
•    Опции за стил: външно лакиране, ситопечат и др. 
•    Предпазват от газ и UV лъчи. 

Производител: Tournaire SKU: TRN5089
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при тран..
4.32 лв.
Без ДДС:3.60 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN4889
Алуминиева бутилка от 19мл. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 19мл. Tournaire  ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при ..
2.34 лв.
Без ДДС:1.95 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN4872
Алуминиева бутилка от 38мл. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 38мл. Tournaire  ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при ..
2.58 лв.
Без ДДС:2.15 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN5015
Алуминиева бутилка от 63мл. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 63мл. Tournaire  ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при ..
3.18 лв.
Без ДДС:2.65 лв.
Купи
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire
Най-продаван
Производител: Tournaire SKU: TRN7133
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire  ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане пр..
5.76 лв.
Без ДДС:4.80 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN4934
Алуминиева бутилка от 625мл. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 625мл. Tournaire  ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане пр..
7.20 лв.
Без ДДС:6.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN5148
Алуминиева бутилка от 625мл. Tournaire System Plus 45 е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 625мл. Tournaire ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и н..
7.20 лв.
Без ДДС:6.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN7857
Алуминиева бутилка от 1,25л. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълно безшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 1,25л. Tournaire  ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане п..
10.80 лв.
Без ДДС:9.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN7418
Алуминиева бутилка от 2,5л. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 2,5л. Tournaire  ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при ..
19.08 лв.
Без ДДС:15.90 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN5453
Алуминиева бутилка от 6,25л. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 6,25л. Tournaire  ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане пр..
29.40 лв.
Без ДДС:24.50 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN3405
Алуминиева бутилка от 6,25л Tournaire System Plus 62 е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 6,25л. Tournaire ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и на..
34.80 лв.
Без ДДС:29.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN3452
Алуминиева бутилка от 12,5л. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 12,5л. Tournaire  ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане пр..
54.00 лв.
Без ДДС:45.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN5147
Тази алуминиева бутилка от 32 литра на Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии, за да се постигне напълно безшевната структура на бутилката, която да гарантира, че продуктът ви ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при транспортиране...
117.60 лв.
Без ДДС:98.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN2609
Капачката за алуминиева бутилка 9М6 е произведена от полипропилен. Капачката е универсална за цялата гама бутилка от серията 9М6 и се нарича Europa 6. Капачката е с единично затваряне, благодарение на което цялата гама 9М6 се характеризира с отлична водонепропускливост. Това от своя страна гарантира..
0.42 лв.
Без ДДС:0.35 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN1659
Капачката за алуминиева бутилка System Plus 32 е произведена от полипропилен и е бяла на цвят. Капачката за System Plus 32 серията има допълнителен, защитен пръстен, който е проектиран, за да предотвратява неправомерното отваряне и да осигури най - високо ниво на защата на вашите продукти. ..
0.84 лв.
Без ДДС:0.70 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN1664
Капачката за алуминиева бутилка System Plus 45 е произведена от полипропилен и е бяла на цвят. Капачката за System Plus 45 серията има допълнителен, защитен пръстен, който е проектиран, за да предотвратява неправомерното отваряне и да осигури най - високо ниво на защата на вашите продукти...
1.08 лв.
Без ДДС:0.90 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN1674
Капачката за алуминиева бутилка Tournaire, System Plus 62 е произведена от полипропилен и е бяла на цвят. Капачката за System Plus 62 серията има допълнителен, защитен пръстен, който е проектиран, за да предотвратява неправомерното отваряне и да осигури най - високо ниво на защата на ..
2.16 лв.
Без ДДС:1.80 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN4907
Мембраната за алуминиева бутилка 9М6 е произведена от полиетилен с висока плътност. Мембраната в комбинация с капачката 9М6 свежда до минимум риска от компрометиране на вашите продукти. ..
0.18 лв.
Без ДДС:0.15 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN1026
Мембраната за алуминиева бутилка System Plus 32 е произведена от полиетилен с висока плътност. Мембраната намалява напълно риска oт компрометиране на вашите продукти и продотвратява разливи и всякакви опити за кражба и подправяне на съдържанието, което сте поставили в алуминиевите съдове о..
0.24 лв.
Без ДДС:0.20 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN1000
Мембраната за алуминиева бутилка System Plus 45 е произведена от полиетилен с висока плътност. Мембраната намалява напълно риска oт компрометиране на вашите продукти и продотвратява разливи и всякакви опити за кражба и подправяне на съдържанието, което сте поставили в алуминиевите съдове от сер..
0.36 лв.
Без ДДС:0.30 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN2445
0.60 лв.
Без ДДС:0.50 лв.
Купи
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)
Филтрирай продуктите