Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Алуминиеви съдове

ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от алуминиеви съдове.

Групата на Tournaire е с два века технически опит. От 1833г. насам снабдява индустрията с опаковки и оборудване, които са на върха на техническите иновации. Основната дейност е свързана с производството на алумиеви съдове, подходящи за много индустрии. В Tournaire ще намерите алуминиеви съдове от най – висок клас, отнесени към козметичната и хранителната промишленост. Компанията предлага най – разнообразната гама от технически опаковки на френския пазар, като същевременно предлага и най – добрите възможни гаранции за съхранение на вашите продукти. 

Алуминиевите съдове Tournaire, които предлагамe са изработени от чист алуминий 1050А и 1070А. Безшевната структура и допълнителното уплътнението на тези алуминиеви бутилки, защитават вашите продукти от подправяне и осигуряват оптимална водонепропускливост и максимална сигурност. Тези съдове имат отлична механична устойчивост срещу удари, перфорации и компресии причинени по време на транспортиране. 

•    Предпазват от газ и UV лъчи. 

•    Отлична топло и електропроводимост.

•    Одобрен продукт от ООН.

•    Отговарят на еропейските разпоредби за контакт с храни. 

•    100% рециклируеми

Истински лидер на пазара, гамата SYSTEM PLUS, към която спадат продуктите, които предлагаме е идеална за опаковане, превозване и вземане на проби от чувствителни продукти като етерични масла, CBD, фини растителни масла и суровини с висока стойност. Цялата гама е разделена в три освновни категории, който обхващат съдове с различен капацитет от 50мл до 32000мл. В различните категории освен разлика в обема на съдовете има и във вътрешния диаметър на главата на алуминиевите бутилки.


•    SYSTEM PLUS 32: от 50мл. до 1100мл. Диаметър на главата 22мм

•    SYSTEM PLUS 45: от 625мл. до 6250мл. Диаметър на главата 28мм

•    SYSTEM PLUS 62: от 1250мл. до 32000мл. Диаметър на главата 46мм

Алуминиевите съдове от SYSTEM PLUS серията се запечатват с допълнителна мембрана от LDPE, също така продуктите от група 45 и 62 разполагат с реголируема дръжка за по – лесно изсипване. 

Поддържаме и алуминиеви съдове на Tournaire от гамата 9М6. Тук попадат алуминиеви бутилки с капацитет от 19мл до 160мл. Както и при другата серия SYSTEM PLUS и тук в 9М6 гамата материала, от който са направени изделията е алуминии 1070А. Бутилките от тази серия предлагат същата защита срещу удари, налягане или перфорации и поддържат непроменено качеството на вашите продукти благодарение на химическата неутралност на алуминия.


•    Единично затваряне: стандартни капачки EUROPA 6 за цялата гама. 

•    Отлична водонепропускливост. 

•    Безшевна моноблокна структура. 

•    100% рециклируем алуминии. 

•    Опции за стил: външно лакиране, ситопечат и др. 

•    Предпазват от газ и UV лъчи. 

Производител: Tournaire SKU: TRN5089
Алуминиева бутилка 125 мл. 9M6Когато става дума за съхранение и транспортиране на висококачествени течни продукти, Алуминиевата бутилка е най-добрият избор. Отличаваща се с издръжливост.Открийте предимствата на капацитета от 125 ml. 9M6Качеството е в детайлите и нашата алуминиева бутилка от..
4.32 лв.
Без ДДС:3.60 лв.
Купи
Алуминиева бутилка от 19 мл. Алуминиева бутилка от 19 мл.
Най-продаван
Производител: Tournaire SKU: TRN4889
Алуминиева бутилка от 19 ml. TournaireНай-високо качество и издръжливостАлуминиева бутилка е проектирана с несравнимо внимание към детайла и изработен от едно парче висококачествен алуминий. Това гарантира напълно безшевна конструкция, устойчива на деформации, удари и пробиви. Този..
2.34 лв.
Без ДДС:1.95 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN4872
Алуминиева бутилка с вместимост 38 ml. TournaireВъв време, когато качеството и издръжливостта са основни приоритети за производителите и потребителите, алуминиевата бутилка  се откроява като надежден и отличен продукт. Нейният уникален дизайн гарантира, че свойствата на ценното съдържа..
2.58 лв.
Без ДДС:2.15 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN5015
Алуминиева бутилка от 63 ml.  TournaireИзработена от едно цяло парче алуминий, бутилката е шедьовърът, който вие или вашата компания заслужавате.  Издръжливост С безшевна структура, алуминиевата бутилка Tournaire печели уважението на тези, които търсят издръ..
3.18 лв.
Без ДДС:2.65 лв.
Купи
Алуминиева бутилка от 125 мл.  Алуминиева бутилка от 125 мл.
Най-продаван
Производител: Tournaire SKU: TRN7133
Алуминиева бутилка с вместимост 125 мл. Tournaire Когато съхраняваме висококачествени продукти, трябва да сме сигурни, че избраната от нас опаковка ще бъде по съответния стандарт. С алуминиева бутилка от 125 мл. Tournaire можете да сте сигурни, че вашият продукт ще бъде защитен от всички ..
5.76 лв.
Без ДДС:4.80 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN4934
Алуминиева бутилка с вместимост 625 ml.  TournaireОпаковката е от решаващо значение не само за съхранението, но и за представянето на всеки продукт. Вашият избор на опаковъчни материали показва значението, което придавате на тяхното съдържание. Ако търсите надеждно и дълготрайно решение, ал..
7.20 лв.
Без ДДС:6.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN5148
Алуминиева бутилка от 625мл. Tournaire System Plus 45 е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 625мл. Tournaire ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и н..
7.20 лв.
Без ДДС:6.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN7857
Алуминиева бутилка от 1,25 литра.  TournaireВъв времена, когато качеството на опаковката е толкова важно, колкото и качеството на самия продукт, изборът на правилната опаковка е от решаващо значение. Алуминиевата бутилка Tournaire от 1,25 lе синоним на устойчивост и безопасност.Безупреч..
10.80 лв.
Без ДДС:9.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN7418
Алуминиева бутилка 2,5 л. TournaireВ динамичния свят на индустриите, работещи с висококачествени и чувствителни продукти, алуминиевата бутилка Tournaire 2,5 л се откроява като най-високият израз на качество и безопасност. Този уникален съд е истинска инвестиция в защитата на качеството и из..
19.08 лв.
Без ДДС:15.90 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN5453
Алуминиева бутилка Tournaire 6,25-литраВисоко качество  Всяка алуминиева бутилка е изработена от един стабилен блок от висококачествен алуминий, което осигурява напълно безшевна обвивка. Това чудо на инженерството на Tournaire осигурява максимална защита срещу възможни у..
29.40 лв.
Без ДДС:24.50 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN3405
Алуминиева бутилка Tournaire System Plus 62 с вместимост 6,25 литраВъв време, когато качеството и безопасността на съхранение на продуктите е от решаващо значение, изборът на правилната опаковка се превръща не просто в решение, а в мисия. С алуминиевата бутилка Tournaire System Plus 62 6,25 л ви..
34.80 лв.
Без ДДС:29.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN3452
Алуминиева бутилка Tournaire от 12,5 литраКогато става въпрос за защита на качеството и чистотата на първокласен продукт, трябва да сте сигурни, че избирате най-добрия опаковъчен материал. Алуминиевата бутилка Tournaire от 12,5 L е идеалното решение, което осигурява уникален, надежден стандарт в..
54.00 лв.
Без ДДС:45.00 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN5147
Алуминиева бутилка Tournaire 32-литроваНуждите за промишлено съхранение и транспорт изискват решения, които гарантират сигурността и качеството на съдържанието. В това отношение алуминиевата бутилка Tournaire 32L е изключително надеждна опция.Безупречно качество и издръжливост Изработена от..
117.60 лв.
Без ДДС:98.00 лв.
Купи
Капачка за алуминиева бутилка 9М6 Капачка за алуминиева бутилка 9М6
Най-продаван
Производител: Tournaire SKU: TRN2609
Пластмасова капачка за алуминиева бутилка 9M6Всеки, който цени качеството и свежестта на своите напитки и продукти, знае колко важен е един малък елемент - капачката.  Производство и съвместимост Изработена от висококачествен полипропилен, капачката не само осигурява издръжли..
0.42 лв.
Без ДДС:0.35 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN1659
Капачка за алуминиева бутилка System Plus 32В свят, в който детайлите са от значение, капачката на бутилката System Plus 32 се откроява с функции. Консумирането на течности в движение е ежедневие, поради което е толкова важно да държим бутилките си затворени безопасно и надеждно.  ..
0.84 лв.
Без ДДС:0.70 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN1664
Капачка за алуминиева бутилка System Plus 45 Материали с най-високо качество, гарантиращи издръжливостКапачката System Plus 45 изработена от висококачествен полипропилен не само подчертава ангажимента на марката към устойчивото развитие, но и гарантира изключителна издръжливост и устойчивос..
1.08 лв.
Без ДДС:0.90 лв.
Купи
Капачка за алуминиева бутилка Tournaire, System plus 62 Капачка за алуминиева бутилка Tournaire, System plus 62
Най-продаван
Производител: Tournaire SKU: TRN1674
Капачка за алуминиева бутилка Tournaire, System plus 62С  капачката за бутилка Tournaire System Plus 62 вие инвестирате в решение, което не само предотвратява неразрешено отваряне, но също така гарантира целостта на съдържанието във времето.Защита Капачката от серията System P..
2.16 лв.
Без ДДС:1.80 лв.
Купи
Мембрана за алуминиева бутилка 9М6 Мембрана за алуминиева бутилка 9М6
Най-продаван
Производител: Tournaire SKU: TRN4907
Мембрана за алуминиева бутилка 9М6 В търсене на надеждна защита и поддържане на качеството на течности и вещества, независимо дали сте производител или потребител, 9M6 мембрана за алуминиева бутилка е изборът.  Разработена с прецизност и внимание към детайла, мембраната гарантира не са..
0.18 лв.
Без ДДС:0.15 лв.
Купи
Производител: Tournaire SKU: TRN1026
Мембрана за алуминиева бутилка System Plus 32Полиетилен с висока плътност: изключителна защита и надеждностИзработена от полиетилен с висока плътност (HDPE), тази мембрана е издръжлива и гъвкава. HDPE материалът осигурява отлично уплътнение, благодарение на което мембрана на бутилката System..
0.24 лв.
Без ДДС:0.20 лв.
Купи