Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Велостойки

Открийте магията на велостойките: вашият незаменим спътник за всеки велосипедист

Велосипедът не е просто средство за придвижване; той е символ на свобода, здраве и устойчивост. Въпреки това, любовта към двуколесните приятели носи и едно основно предизвикателство – съхранението и сигурността им, когато не са в употреба. Решението се крие в иновативния и функционален аксесоар, известен като велостойка. Тя предоставя идеалното решение за запазване на пространство, удобство и защита на вашия велосипед.

Защита и сигурност за вашия велосипед

Едно от основните предимства на велостойките е способността им да предотвратяват случайни щети и кражби. Стабилната конструкция осигурява, че велосипедът ще стои здраво и не може лесно да бъде повален или отнесен от вандали. Използването на велостойка ви дава спокойствието, че вашият велосипед винаги ще бъде там, където сте го оставили.

Оптимизация на пространството

Без значение дали живеете в малък апартамент или се нуждаете от организация в гаража, велостойките са идеалният начин за оптимизиране на пространството. Монтираните на стената или потолка варианти са перфектният отговор на ограничителните жилищни условия, тъй като позволяват вашият велосипед да заема минимум място, когато не се използва.

Удобство и лесен достъп

Паркирането на велосипеда във велостойка е бързо и лесно, спестявайки ви време и усилия всеки път, когато пристигате у дома или на работа. Продуктите са проектирани за максимален комфорт, като позволяват лесно поставяне и изваждане на велосипеда без допълнителни усилия или неудобства.

Здравина и трайност

Изработени от висококачествени материали, велостойките гарантират издръжливост и надеждност. Метални или пластмасови, те са предназначени да издържат на натоварванията на всекидневната употреба и атмосферните влияния, гарантирайки дълготрайна защита и стабилност за вашия велосипед.

Екологично - съобразни решения

Изборът на велостойка е стъпка към по-зелен и устойчив начин на живот. Намалявайки риска от кражби, те насърчават повече хора да изберат велосипеда като предпочитано средство за придвижване, допринасяйки за намаляване на въглеродните емисии и претоварването на градските среди.

Лесна инсталация и обслужване

Монтажът на велостойки е често лесен и интуитивен, като позволява на всеки да осигури необходимата защита за своя велосипед без необходимост от професионална помощ. Почистването и поддръжката са също удобни, гарантирайки, че вашата инвестиция ще изглежда добре и ще функционира без проблеми през годините.

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ВЕЛОСТОЙКА - 258
Единична стойка за велосипеди изработена от метал. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и прахово боядисана. Тези технологични обработки предпазват метала от корозия и удължават експлоатационните му характеристики.  Изработката на стойката позволява тя да бъде монтир..
202.05 лв.
Без ДДС:168.37 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ВЕЛОСТОЙКА - 166
Стойка за велосипеди изработена от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура съдържа натурални мраморни или гранитни камъни. Те могат да се съчетават в различни цветове и са с точно определена големина. Металните компоненти са покри..
1,476.10 лв.
Без ДДС:1,230.09 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ВЕЛОСТОЙКА - 167
Велостойка изработена в комбинация от високоякостен бетон и метал. Два материала съчетаващи здравина и стабилност. Бетонът е  с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Камъчетата  могат да се съчетават в различни цветове и са с точно определе..
1,033.61 лв.
Без ДДС:861.34 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ВЕЛОСТОЙКА - 164
Стойка за велосипеди изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определена големина и с възможност за комбиниране в различни цветове. Бетонната повърх..
1,055.31 лв.
Без ДДС:879.43 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ВЕЛОСТОЙКА - 257
Велостойка изработена в комбинация от високоякостен бетон и метал. Два материала съчетаващи здравина и стабилност. Бетонът е  с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Камъчетата  могат да се съчетават в различни цветове и са с точно опр..
1,102.07 лв.
Без ДДС:918.39 лв.
Метална стойка за велосипеди - П образна е изработена от поцинкована, стоманена тръба Ф48. Стойка за велосипед е с размери 750 х 750мм. Мотажа се извършва върху твърда или бетонна основа чрез болтове за анкериране. ..
114.00 лв.
Без ДДС:95.00 лв.
Купи
Метална стойка за пет велосипеда е изработена от горещо поцинковани, стоманени тръби. Поцинкованата стойка за велосипеди, която Ви предлагаме е с размери 1610 х 300 х 400 мм. Монтира се към твърда или бетонна основа с болтове за анкериране...
240.00 лв.
Без ДДС:200.00 лв.
Купи
Стойка за шест велосипеда тип пано е с размери 1500х750х850мм. Произведена е от горещо поцинковани, стоманени тръби. Велостойката се монтира към твърда повърхност чрез анкериране с болтове. ..
306.00 лв.
Без ДДС:255.00 лв.
Купи
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Филтрирай продуктите