Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Бетонни кошчета

Защо си струва да изберете бетонни контейнери ALTOMO?

В динамична градска среда, където всеки детайл се откроява с функционалност и стил, бетонните кошчета ALTOMO несъмнено са атрактивен акцент. Тяхното разпознаваемо качество и издръжливост гарантират не само естетическо удовлетворение, но и непоколебима издръжливост във времето. Нека да разгледаме защо нашите бетонни контейнери не са просто контейнери за боклук, а израз на устойчиво развитие и грижа за околната среда.

Висока устойчивост и издръжливост
Изработени от висококачествен бетон, кошовете ALTOMO гарантират изключителни прагове на здравина. Тяхната устойчивост при тежки климатични условия, градски комуникации и механични въздействия ги прави идеален избор за паркове, градски площади и всякакви обществени пространства, където визията и издръжливостта са най-важни.

Индивидуален дизайн и функционалност
Разнообразието от модели и възможността за персонализиране с лого или специален надпис правят нашите бетонови кошове перфектни за създаване на уникална градска визия. Опцията за интегриране напепелник предоставя друго ниво на практичност, особено в зоните за пушачи. Събираме нуждите на всеки клиент и предлагаме изработка на бетонов кош по желани параметри.

Лесна поддръжка и хигиена
Удобството на бетонните кошове ALTOMO се крие и в лесната им поддръжка. Вътрешната саксия осигурява бързо и безпроблемно почистване, необходимо за поддържане на градската чистота. Техните изчистени линии и висококачествени материали гарантират, че вашите кошници ще изглеждат привлекателни дълги години.

Екологично съзнание и дългосрочни инвестиции
Инвестицията в бетонни кошове ALTOMO е не само визуално удовлетворение, но и символ на екологична отговорност. Техните издръжливи материали намаляват нуждата от чести смени и гарантират дълготрайност, спестявайки ресурси и време.

Подобрете градския си пейзаж с ALTOMO
Ако търсите решение, което ще донесе елегантност и устойчиво развитие на града, ще отговори на съвременните нужди на градското пространство и ще повлияе на неговата естетика и функционалност, бетонните кошове ALTOMO ще бъдат правилният избор. Подобрете качеството на вашата градска среда днес.

 
Производител: AP SKU: ARTPБетонeн кош без капак кафяв 1790
Бетонен кош за отпадъци; кафяв  1790За всеки пространствен дизайн, който изисква издръжливост и естествен вид, бетонния кош предлага перфектната симбиоза от функционалност и елегантност. Създаден е специално за хора, които търсят не само практично решение за съхранение на боклука..
288.00 лв.
Без ДДС:240.00 лв.
Купи
Производител: AP SKU: ARTPБетонен кош без капак бял 1791
Бетонен кош с декоративна повърхност 50л.Конструкция:бетон с декоративна повърхностПоцинкована вложкаРазмери:45/62 hЦвят: БялБетонен кош  без капак Всяка градска среда заслужава елементи, които съчетават функционалност и естетика. Бетонен кош без капак, бял 1791 е точно такъ..
303.60 лв.
Без ДДС:253.00 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 243
Бетонен кош за отпадъци на Енчо Енчев - ETEИзберете БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ на водещата марка Енчо Енчев - ETE и внесете устойчивост и естетика в градския пейзаж.Най-висококачествени и издръжливи материалиКлючът към издръжливостта на бетонния кош е използването на висококачествени матери..
2,564.81 лв.
Без ДДС:2,137.34 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 235
Бетонен кош за отпадъциИздръжливост, гарантирана от висококачествени материалиТози продукт е синоним на качество, тъй като е изработен от бетон с висока якост с подсилена с фибри структура. Елегантната мозаечна повърхност, съчетаваща естествен мрамор или гранит, придава уникален визуален завърше..
990.19 лв.
Без ДДС:825.16 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 128
Бетонен кош за отпадъци с цилиндрична форма. Изграден е от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е съставена от натурални мраморни или гранитни камъни с точно определени размери. Повърхността е обработена със защитно покритие. То..
1,387.60 лв.
Без ДДС:1,156.34 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 72
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможност за комбинации в различни цветове. Повърхността е релефна и е защитена със..
858.28 лв.
Без ДДС:715.23 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 236
БЕТОНЕН КОШ ЗА БОКЛУКУстойчив на времето дизайн Бетонния кош  осигурява баланс между функционалност и дизайн. Елегантният му външен вид, допълнен от естествена релефна мозайка и метални акценти, го превръща в нещо повече от кошче за отпадъци – в уникален елемент от градската среда.Издр..
990.19 лв.
Без ДДС:825.16 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 36
БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИРазглеждайки градската среда през призмата на екологичност и устойчивост, този продукт е проектиран да осигури оптимално решение за управление на отпадъците. Комбинирането на здравината на високоякостния бетон с дизайнерските акценти на мрамор и гранит превръща обикновенот..
809.85 лв.
Без ДДС:674.88 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 271
БЕТОНЕН КОШ ЗА БОКЛУКНадеждност и издръжливост Изработен от бетон с висока якост с мозаечна структура, бетонния кош съдържа подбран естествен мрамор и гранит. Този дизайн осигурява изключителна издръжливост на коша и гарантира дълготрайна употреба в продължение на години без видими следи о..
699.65 лв.
Без ДДС:583.04 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 240
Кош за отпадъци с иновативен дизайн, съчетаващ здравината и функционалността на два материала – бетон и метал. Бетонът е високоякостен  съдържащ  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат хомогенна, мозаечна структура и могат да се комбинират в различ..
1,661.45 лв.
Без ДДС:1,384.54 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 182
Бетонен кош за отпадъциИзработен от бетон с висока якост и комбинация от естествен мрамор и гранит, този кош не е просто кош за боклук – той е скулптура, която преобразява всяко пространство.Иновации за устойчиво развитие Подсиленият с влакна бетонен кош е синоним на издръжливост. Моза..
1,238.99 лв.
Без ДДС:1,032.49 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 41
Бетонен кош, модел от продуктовия каталог на фирма Енчо Енчев - ЕТЕ с характерното елегантно съчетание на естествена релефна мозайка и метал. Бетонът е високоякостен с хомогенна, мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни, армиран и фибро подсилен. Мраморните и гранитни частиц..
1,387.60 лв.
Без ДДС:1,156.34 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 241
Кош за отпадъци изработен в съчетание от бетон, метал и дърво. Бетонът е високоякостен, съдържащ  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат хомогенна, мозаечна структура и могат да се комбинират в различни цветове. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Върху фино ..
1,811.73 лв.
Без ДДС:1,509.78 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 215
Бетонен кош за отпадъциТехнологично съвършенство в услуга на естетикатаУстойчивостта на материалите е ключът към всеки бетонен кош за отпадъци. По-големият обем също е предимство, тъй като спомага за намаляване на честотата на изпразване, което е рентабилно и практично в бързо движещи се градски..
1,759.97 лв.
Без ДДС:1,466.64 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 43
Бетонен кош за отпадъци от Енчо Енчев - ETEПерфектната комбинация от здравина и красотаЕлегантността и издръжливостта са основните характеристики, които правят бетонния кош за отпадъци от ETE незаменим елемент във всяко градско пространство. Изработено от бетон с висока якост и подсилено с в..
890.00 лв.
Без ДДС:741.67 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 242
Бетонен кош за отпадъциИнструментите, които ни помагат най-много в това, несъмнено са кошчетата за отпадъци.  Комбинация от материали   Благодарение на уникалната си формула, нашият БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ е синтез на висококачествен бетон, обогатен с естествен мрамор ил..
2,302.65 лв.
Без ДДС:1,918.88 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 216
Кошче за отпадъци, умален вариант на бетонен кош модел 215, изработенo от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и възможност за комбинации в различн..
993.53 лв.
Без ДДС:827.94 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 127
Кош за отпадъци изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина, а повърхността е релефна и обработена със защитно покритие. То намалява отлагането на..
1,218.95 лв.
Без ДДС:1,015.80 лв.
Купи
Производител: AP SKU: ARTPБетонен кош с капак бял 0096
Бетонен кош с капак бял 0096..
312.00 лв.
Без ДДС:260.00 лв.
Купи
Производител: AP SKU: ARTPБетонен кош с капак бял 2172 - H90cm
Изработен от бетон и арматура f6mm Метален капак Ринг за поставяне на чувал Вместимост: 60 л Гаранция: 1 година Цвят: бялБезплатна доставка до адрес в гр. София..
319.20 лв.
Без ДДС:266.00 лв.
Купи
Производител: AP SKU: ARTPБетонен кош с капак кафяв 2165
Изработени от бетон и армирани с арматура ф6 мм Капак Ринг за поставяне на чувал Вместимост: 50 л Цвят: кафяв Гаранция: 1 годинаБезплатна доставка до адрес в гр. София..
296.40 лв.
Без ДДС:247.00 лв.
Купи