Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метални кошчета

Освежете градския пейзаж с елегантни метални кошчета.

Металните кошчета са не просто функционален елемент, те са и акцент в урбанизираната среда. С изчистените си линии и устойчивост, те позволяват на обществените пространства да останат чисти и подредени, допринасяйки едновременно за една по-приятна и приветлива атмосфера. Открийте как металните кошчета могат да бъдат и повече от това – синтез между функционалност и модерен градски дизайн.

Дълготрайна инвестиция в чистотата.

Изработени от висококачествен метал, тези кошчета са разработени да издържат на различни метеорологични условия и интензивна употреба. Тяхната дълготрайност гарантира, че инвестицията в тях ще се изплати много пъти с течение на времето, като осигурява непрекъснато висок стандарт за чистота и поддръжка на обществени места.

Съобразени с природата и човека.

Съвременните метални кошчета се проектират с мисъл за околната среда и потребностите на хората. Екологичните материали и лесната рециклируемост ги правят отличен избор за екологосъобразни решения. Техният удобен за потребителя дизайн пък гарантира, че те не само отговарят на текущите нужди на гражданите, но и подобряват обществените условия на живот.

Безопасност и удобство в ползването.

Безопасността е изключително важна при дизайна на улични аксесоари и металните кошчета не правят компромис с нея. Техните заоблени ръбове и стабилност предотвратяват случайни наранявания и инциденти, а лесната достъпност спомага за безпроблемното им използване от всички членове на общността.

Разнообразие от модели и размери.

Огромното разнообразие от модели, размери и цветове позволява на металните кошчета да задоволят различните нужди и естетически изисквания. Без значение дали се търси минималистичен дизайн за модерната бизнес среда или по-пищен вариант за парковете и историческите райони, със сигурност може да се намери подходящият модел.

Внедряването на метални кошчета е стъпка към по-добро бъдеще за обществените пространства. С тяхната помощ, подържането на чистота и ред става едновременно лесно и стилно. Не пропускайте възможността да превърнете нуждата от функционалност в изящно допълнение към градската среда. Направете своя избор сега и вижте разликата, която металните кошчета могат да направят.


Подобрете качеството на градския живот с премерено улично обзавеждане.

Когато става дума за проектиране и управление на градски пространства, всеки детайл има значение. Металните кошчета играят решаваща роля в тази пъзелна игра, предлагайки издръжливост, адаптивност и естетика. Нека вашите улични кошчета да бъдат повече от просто място за отпадъци – нека бъдат знак за прогресивен и чист град, който цени комфорта и здравето на своите жители и гости.

Заложете на металните кошчета и направете градската среда място, където чистотата и красотата вървят ръка за ръка. Изберете устойчиви и стилни решения за вашите улични пространства и бъдете пример за съзнателно и отговорно обществено отношение. Позволете на металните кошчета да променят визията на вашите улици и площади и да внесат свеж полъх в ежедневието на всеки минувач.

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА КУЧЕШКИ ОТПАДЪЦИ - 171
Изживейте нова ера на чисти паркове с кошчето за кучешки отпадъциВсеки собственик на домашен любимец знае, че една от основните отговорности е да поддържа обществените места чисти и приятни за всички. Тук роля играе иновативната кошче за кучешки изпражнения от Енчо Енчев. ETE, който променя начина, ..
921.73 лв.
Без ДДС:768.11 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 69
Кош за отпадъци Енчо Енчев - ETEВсеки от нас е отговорен за опазването на околната среда и поддържането на нашите градове и паркове чисти. Ключовият елемент в случая е използването на висококачествени кошчета за смет. Горди сме да ви представим продукт, който надхвърля всички стандарти - К..
1,072.01 лв.
Без ДДС:893.34 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 90
Кошче за отпадъци Енчо Енчев ETEАко търсите издръжлив, функционален и естетичен кош за отпадъци, предлаганият от Енчо Енчев ЕТЕ модел се отличава със своята уникалност и качество. Проектиран с мисъл за модерния градски пейзаж, този кош за отпадъци съчетава издръжливост и стил, което го пра..
811.52 лв.
Без ДДС:676.27 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 91
КОША ЗА БОКЛУК  Градският ритъм изисква интелигентни решения за поддържане на обществените пространства чисти. Кошът за отпадъци модел 91 е проектиран да посрещне това предизвикателство със стил и надеждност.  Устойчив и елегантен Иновативната комбинация от&nb..
811.52 лв.
Без ДДС:676.27 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 45
Кош за отпадъци Енчо Енчев - ETEКогато става въпрос за поддържане на обществените пространства чисти, изборът на правилните тела е от решаващо значение. Кошче от Енчо Енчев - ETE, съчетава естетика, иновативност и издръжливост, което го прави предпочитано решение за вся..
1,603.01 лв.
Без ДДС:1,335.84 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 172
Металното кошче за отпадъциЕжедневието ни се състои от незабавни, но важни решения - едно от тях е да запазим природата чиста и непокътната. Предлаганият метален кош е не само екологично решение, но и синоним на здравина и стил. Металните части, изработени по иновативни технологии, са покрити с..
1,230.64 лв.
Без ДДС:1,025.54 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: МЕТАЛЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ - 217
МЕТАЛЕН КОШ ЗА БОКЛУК от Енчо Енчев-ЕТЕМЕТАЛНО КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ, част от градската продуктова линия Енчо Енчев-ЕТЕ, представлява уникална симбиоза от функционалност и модерен дизайн. Благодарение на компактните си размери, този кош за отпадъци е идеално решение за поддържане на по-малки пространств..
965.14 лв.
Без ДДС:804.29 лв.
Купи
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Филтрирай продуктите