Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасови туби

Пластмасовите туби и бидони са изработени от първичен материал и разполагат с сертификати за ADR, качество и произход. Предлагат се във всякакъв обем от най-малките варианти 5 литра до модели с обем от 220 литра. Предлагат се варианти на бидони с два отвора и с цял капак. Пластмасовите туби могат да се ползват както за вода така и за друг вид течности, поради високото си качество на изработка. Предлагат се и всякакви метални варели и метални туби. Поцинкованите варели също се предлагат в два варианта с цял капак и с два щуцера. Металните туби най-вече се ползват за пренос на бензин или друг вид гориво.

Пластмасова туба с обем 5 литра Пластмасова туба с обем 5 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607005
Пластмасова туба с обем 5 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 5л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви р..
4.80 лв.
Без ДДС:4.00 лв.
Купи
Пластмасова туба с обем 10 литра Пластмасова туба с обем 10 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607006
Пластмасова туба с обем 10 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 10л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви..
8.40 лв.
Без ДДС:7.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607007
Пластмасова туба с обем 20 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 20л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти вся..
16.80 лв.
Без ДДС:14.00 лв.
Купи
Пластмасова туба с обем 25 литра Пластмасова туба с обем 25 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607008
Пластмасова туба с обем 25 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 25л, която Ви предлагаме, а също и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви..
19.20 лв.
Без ДДС:16.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607009
Пластмасова туба с обем 30 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 30л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви..
22.80 лв.
Без ДДС:19.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607011
Пластмасова туба с обем 60л е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 60л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви разм..
49.20 лв.
Без ДДС:41.00 лв.
Купи
Производител: Greif
Капачка за туба, която Ви предлагаме е произведена от полиетилен с висока плътност (HDPE) и интегрирана, уплътняваща шайба от разширен полиетилен. Капачките за туби, са проектирани с със защитен пръстен, за да предотвратят неправомерно отваряне  и да осигурят най - високо ниво на сигурност..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Филтрирай продуктите