Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасови туби

Пластмасови туби  

Индустрията изисква продукти с най-високо качество, независимо дали става въпрос за производство, транспорт или съхранение на течности. В това отношениепластмасовите туби и кутиипредставляват

функционално и универсално решение. Изработени от висококачествени суровини, притежават ADR сертификати, гарантиращи висока степен на отговорност и прецизност при изработката им.


Нашите пластмасови туби и кутии се предлагат в различни вместимости - от компактни 5-литрови модели, подходящи за най-малките нужди, до големи 220-литрови опции, подходящи за съхранение и транспортиране на големи обеми течности. Освен това, нашата гама включва и кутии с двоен отвор, идеални за съхранение на химикали и други опасни материали, както и варианти с пълен капак, предназначени да повишат безопасността.


Металните и пластмасовите тръби, благодарение на високото си качество, са предназначени не само за вода, но и за други видове течности, включително бензин и различни видове горива , качество на изработка и надеждност . Галванизираните варели, от друга страна, са идеални за съхранение на неща, които изискват антикорозионна защита.

В нашия асортимент ще намерите:

  • Пластмасови туби с вместимост 5 литра
  • Пластмасови туби с вместимост 10 литра
  • Пластмасови туби с вместимост 20 литра
  • Пластмасови контейнери с вместимост 25 литра
  • Пластмасови туби с вместимост 30 литра
  • Пластмасови контейнери с вместимост 60 литра

 

Пластмасова туба с обем 5 литра Пластмасова туба с обем 5 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607005
5-литрова пластмасова тубаПовишете своите стандарти за ефективност и екологичност с 5-литрова пластмасова туба - вашият нов надежден съюзник за съхранение и транспортиране на различни материали. Намерете перфектния баланс между здравина и лекота, който гарантира безопасността на вашите продукти ..
4.80 лв.
Без ДДС:4.00 лв.
Купи
Пластмасова туба с обем 10 литра Пластмасова туба с обем 10 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607006
10-литрова пластмасова тубаСъхраняването и транспортирането на вещества често може да бъде предизвикателство, затова е изключително важно да разполагате със здрав и надежден съд. Вашето търсене приключи - Пластмасова туба от 10 литра от Алтомо ЕООД.  Гарантирано качество и и..
8.40 лв.
Без ДДС:7.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607007
20-литрова пластмасова тубаВ света на професионалното съхранение и транспортиране значението на надеждното опаковане е неоспоримо. Пластмасова туба с вместимост 20 литра от Алтомо ЕООД е продуктът, съчетаващ издръжливост, устойчивост и многофункционалност, което го прави незаменим във всяко пред..
16.80 лв.
Без ДДС:14.00 лв.
Купи
Пластмасова туба с обем 25 литра Пластмасова туба с обем 25 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607008
25-литрова пластмасова туба за вашите нужди за съхранениеОткрийте перфектното решение за съхранение и транспорт в 25 литрова пластмасова туба - туба от ново поколение, произведени с мисъл за качество и устойчивост. Тяхната гъвкавост и издръжливост прави тези пластмасови туби подходящи за широк с..
19.20 лв.
Без ДДС:16.00 лв.
Купи
Пластмасова туба с обем 30 литра Пластмасова туба с обем 30 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607009
Пластмасова туба с вместимост 30 литра  Когато става въпрос за съхранение и транспортиране на различни материали, 30 литровата пластмасова туба на Алтомо ЕООД се превръща във вашия най-надежден партньор.  Иновативно и устойчиво решениеИзработена от най-висококачес..
22.80 лв.
Без ДДС:19.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607011
60-литрова пластмасова туба  В днешния свят, където устойчивостта и удобството са от първостепенно значение, 60-литрова пластмасова туба е символ на иновация и функционалност. Ние сме наясно с нарастващите нужди на нашите клиенти от надеждни продукти, които ще издържат на трудностите н..
49.20 лв.
Без ДДС:41.00 лв.
Купи
Капачка за пластмасова туба Капачка за пластмасова туба
Най-продаван
Производител: Greif
Защитете продуктите си с най-висококачествената пластмасова капачкаЧестото отваряне и затваряне на туби изисква надеждна защита, която да гарантира тяхната цялост и да запази съдържанието непокътнато. Поради тази причина ви предлагаме капачка за пластмасова туба с висока функционалност и безупре..
1.20 лв.
Без ДДС:1.00 лв.
Купи
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Филтрирай продуктите