Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасови туби

Пластмасови туби  

Индустрията изисква продукти с най-високо качество, независимо дали става въпрос за производство, транспорт или съхранение на течности. В това отношениепластмасовите туби и кутиипредставляват

функционално и универсално решение. Изработени от висококачествени суровини, притежават ADR сертификати, гарантиращи висока степен на отговорност и прецизност при изработката им.


Нашите пластмасови туби и кутии се предлагат в различни вместимости - от компактни 5-литрови модели, подходящи за най-малките нужди, до големи 220-литрови опции, подходящи за съхранение и транспортиране на големи обеми течности. Освен това, нашата гама включва и кутии с двоен отвор, идеални за съхранение на химикали и други опасни материали, както и варианти с пълен капак, предназначени да повишат безопасността.


Металните и пластмасовите тръби, благодарение на високото си качество, са предназначени не само за вода, но и за други видове течности, включително бензин и различни видове горива , качество на изработка и надеждност . Галванизираните варели, от друга страна, са идеални за съхранение на неща, които изискват антикорозионна защита.

В нашия асортимент ще намерите:

  • Пластмасови туби с вместимост 5 литра
  • Пластмасови туби с вместимост 10 литра
  • Пластмасови туби с вместимост 20 литра
  • Пластмасови контейнери с вместимост 25 литра
  • Пластмасови туби с вместимост 30 литра
  • Пластмасови контейнери с вместимост 60 литра

 

Пластмасова туба с обем 5 литра Пластмасова туба с обем 5 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607005
Пластмасова туба с обем 5 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 5л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви р..
4.80 лв.
Без ДДС:4.00 лв.
Купи
Пластмасова туба с обем 10 литра Пластмасова туба с обем 10 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607006
Пластмасова туба с обем 10 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 10л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви..
8.40 лв.
Без ДДС:7.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607007
Пластмасова туба с обем 20 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 20л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти вся..
16.80 лв.
Без ДДС:14.00 лв.
Купи
Пластмасова туба с обем 25 литра Пластмасова туба с обем 25 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607008
Пластмасова туба с обем 25 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 25л, която Ви предлагаме, а също и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви..
19.20 лв.
Без ДДС:16.00 лв.
Купи
Пластмасова туба с обем 30 литра Пластмасова туба с обем 30 литра
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607009
Пластмасова туба с обем 30 литра е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 30л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви..
22.80 лв.
Без ДДС:19.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607011
Пластмасова туба с обем 60л е произведена от високомолекулярен полиетилен (HDPE). Пластмасовата туба от 60л, която Ви предлагаме, а и всички останали пластмасови съдове в категория туби са от ново поколение и предназначени да задоволят вашите нужди, тъй като се произвеждат в почти всякакви разм..
49.20 лв.
Без ДДС:41.00 лв.
Купи
Капачка за пластмасова туба Капачка за пластмасова туба
Най-продаван
Производител: Greif
Капачка за туба, която Ви предлагаме е произведена от полиетилен с висока плътност (HDPE) и интегрирана, уплътняваща шайба от разширен полиетилен. Капачките за туби, са проектирани с със защитен пръстен, за да предотвратят неправомерно отваряне  и да осигурят най - високо ниво на сигурност..
1.20 лв.
Без ДДС:1.00 лв.
Купи
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Филтрирай продуктите