Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Тенис маси за открито

Открийте Удоволствието от Игра на Открито с Тенис Маси за Външно Използване

Тенисът на маса е любимо занимание за милиони хора по целия свят. Той предизвиква духа, тонизира тялото и създава незабравими моменти със семейството и приятелите. Но когато става въпрос за игра под открито небе, обикновените тенис маси просто не вършат същата работа. За щастие, съвременните тенис маси за открито предлагат същото удоволствие, което се свързва с играта, но с добавената стойност на свежия въздух и природата.

Здравина 

Изключително важно при избора на тенис маса за външно използване е тя да бъде изработена от здрави и устойчиви материали. Съвременните маси за тенис на открито са проектирани да устояват на различни атмосферни условия – от силни слънчеви лъчи до проливни дъждове. Отделно, повърхностните покрития предпазват от надрасквания и удари, което гарантира, че вашата инвестиция ще има дълъг живот и оптимална производителност.

Подходяща за всяка възраст и умения

Тенисът на маса за външни условия е чудесен за играчи на всяка възраст и различни нива на умения. Той предоставя фантастична възможност за физическа активност, независимо дали сте заинтересовани от приятелска игра или от сериозна тренировка. Адаптивността на играта гарантира, че всеки може да намери удоволствие в динамиката на тениса на маса, възползвайки се от възможностите, които предлага масата за външно ползване.

Създайте социална обстановка в двора си

Поставянето на тенис маса за открито в двора или градината е прекрасен начин да създадете социално пространство за събиране с приятели и семейство. Масата става централен пункт за забавление и отмора, който привлича както деца, така и възрастни. С тенис масата навън, вие стимулирате активния начин на живот и давате възможност за забавление под звездите.

Лесна поддръжка и съхранение

Изработването на тенис маси за открито включва също така лесна поддръжка. Те са проектирани така, че почистването да е бързо и просто, с минимално изискване за поддържане. Сгъваемите модели позволяват лесно преместване и съхранение, което е идеално за онези, които искат да оптимизират използването на пространството в своята градина или вътрешен двор.

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ТЕНИС МАСА - 89
Продукт от креативната серия игрални маси на Енчо Енчев- ЕТЕ. Тенис масата за открито е изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определена големина и възм..
6,732.63 лв.
Без ДДС:5,610.53 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: ТЕНИС МАСА - 180
Модел от серията игрални маси на Енчо Енчев- ЕТЕ. Тенис масата за открито е изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с дефинирана големина и имат възм..
6,839.50 лв.
Без ДДС:5,699.58 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Филтрирай продуктите