Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Озеленяване на покриви ECOSEDUM Pack

Открийте иновацията в озеленяването с ECOSEDUM Pack от ALTOMO

В динамичния свят, където природата и урбанизацията се стремят да намерят хармония, ALTOMO изгражда моста между тях с новаторското решение за озеленяване на покриви. ECOSEDUM Pack преобразява вашите представи за зелените площи в градската среда, като превръща всеки покрив в пример за устойчиво развитие и естетика.

Леснота на инсталация

Когато времето е ценно и всеки момент от значение, ECOSEDUM Pack предоставя безпрецедентна удобство. "Разтоварете, поставете и сте готови" не е просто слоган; то е реалността, която улеснява живота на строителите и собствениците на сгради. Пресягайки нуждата от сложни и времеемки процедури, този предварително засаден модул идва с всичко необходимо за незабавното създаване на зелен покрив.

Многомерни ползи за вашата сграда

Известно е, че зелените покриви донесат калейдоскоп от ползи. От подобрена топлоизолация през летните жеги и зимни студове, до продължаването на живота на покривната конструкция - ECOSEDUM Pack е синоним на ефикасност. Озеленяването на покрива с тази иновативна система допринася значително за намаляване на градския остров на топлината, като предлага допълнителна защита от елементите.

Екологичен аспект и устойчивост

ECOSEDUM Pack не просто придава природен чар на вашия покрив, но и изпълнява важни екологични функции. Този продукт от ALTOMO спомага за улавяне на фини прахови частици и играе ролята на природен регулатор на покривната повърхност, като съхранява дъждовната вода. Това преобразува всяка сграда в авангард за екологично съзнание и устойчиво използване на ресурсите.

По-малко поддръжка, повече свобода

Притеснявате се от грижата за зелен покрив? ECOSEDUM Pack със своите специално подбрани растения от рода Sedum елиминира тези опасения. Предлагайки животноводство устойчив на екстремни климатични условия и с минимална нужда от поддръжка, вашата покривната градина ще оцелее без постоянно външно вмешателство.

Визуална привлекателност

Зелените покриви с ECOSEDUM Pack не са само полезни, но и красиви. Този продукт на ALTOMO осигурява наситен зелен цвят през целия сезон, като внася фрагмент от природата в сърцето на града. Вашият покрив ще се превърне в атрактивен акцент, адмириран от минувачи и соседи.

Изгодна инвестиция за бъдещето

Разглеждайки дългосрочните ползи и намалените разходи за поддръжка, ECOSEDUM Pack изпъква с отличното си съотношение цена-производителност. Инвестиция в този продукт не само че повишава естетическата и екологична стойност на вашата сграда, но и доказва вашата ангажираност към устойчиво бъдеще.

Подходящ за различни покривни фигури

Било то плосък или наклонен покрив, ECOSEDUM Pack е гъвкаво решение, което се адаптира към различните архитектурни изисквания. Стабилната пластмасова кутия със система за задържане на вода е гаранция за равномерен растеж на растенията и продължителност на зеления ви покрив.

Производител: Purus Plastics SKU: ECO10097
Модул за озеленяване на покриви ECOSEDUM Pack е вероятно най-простият начин за озеленяване на покриви! Представлява модулна система, като всеки модул е с размери, 400 х 600 х 65мм и е произведен изцяло от рециклирана пластмаса. Още при доставката отделните модули са над 80% предварително озелен..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Филтрирай продуктите