Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Озеленяване на покриви ECOSEDUM Pack

 

ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от решения за озеленяване на покриви.

Озеленяване на покриви ECOSEDUM Pack е може би най-простият метод за озеленяване на покрива. Разтоварете, поставете и сте готови. Бърз, зелен покрив с предварително засадени модули. 

Модерните покриви трябва да бъдат озеленени, защото зеленият покрив носи само предимства: заедно с изолацията срещу топлина и студ, той също така защитава конструкцията на сградата, улавя финия прах и съхранява дъждовната вода. ECOSEDUM PACK е предварително засаден модул, който се доставя директно на строителния проект. „Разтоварете, поставете и сте готови.“ е мотото на нашата система, която е подходяща НЕ само за плоски покриви. Тази здрава пластмасова кутия с вграден басейн за задържане на дъждовна вода осигурява равномерен растеж и защита на седумите. Избраният микс от седуми е вашата гаранция за здрав зелен покрив с абсолютно ниска поддръжка. 

Незабавният успех в озеленяването, страхотният външен вид и изпълнението на изискванията за устойчивост осигуряват на тази система за зелен покрив отлично съотношение цена-производителност.

Производител: Purus Plastics SKU: ECO10097
Модул за озеленяване на покриви ECOSEDUM Pack е вероятно най-простият начин за озеленяване на покриви! Представлява модулна система, като всеки модул е с размери, 400 х 600 х 65мм и е произведен изцяло от рециклирана пластмаса. Още при доставката отделните модули са над 80% предварително озелен..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Филтрирай продуктите