Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Паркови кошчета

Откройте изяществото на паркови кошчета – хармония между функционалност и дизайн.

В сърцето на всеки парк и обществено пространство стои тишината на природата, ехтяща в хармония с пулсиращия живот на градската среда. В това съпреживяване на град и природа, парковите кошчета играят ключова роля за поддържането на чистотата и естетиката на нашите любими зелени площи. Нашата колекция от паркови кошчета е повече от просто средство за събиране на отпадъци – тя е част от градския декор, който добавя красота и функционалност на всеки ъгъл.

Съчетанието на практичност и стил.

Изборът на подходящо парково кошче е изкуство, което допринася за облика на градската среда. Нашите кошчета са проектирани да се сливат с природната красота на парка, като същевременно предоставят функционалност и удобство. Те са изработени от висококачествени материали, устойчиви на атмосферните условия, което гарантира тяхната дълготрайност и намалява необходимостта от чести поддръжки.

Екологично съзнание и устойчивост.

Предвид глобалните предизвикателства, свързани с опазването на околната среда, нашите паркови кошчета са разработени с мисъл за устойчивост. Те са предназначени не само да намалят разпространението на отпадъците, но и да насърчават хората да мислят за въздействието от тяхното потребление. С това предлагаме на обществеността лесен начин да допринесе за по-чист и здравословен град.

Разнообразие от модели и размери.

Разбираме, че всяко пространство е уникално, и затова предлагаме разнообразие от дизайни и размери, които да отговарят на различните нужди и предпочитания. От класически до модерни линии, нашата гама от паркови кошчета предлага стилово разнообразие, което позволява на всеки парк да има своя уникален и разпознаваем облик.

Лесност на поддръжка и хигиена.

Поддръжката на паркови кошчета не трябва да бъде обременителна. Със съобразност към това, всяко едно от нашите кошчета е разработено така, че да бъде лесно за почистване и поддържане. Иновативните механизми за отваряне и затваряне и използването на гладки материали гарантира хигиената и облекчава редовното им обслужване.


 

Производител: AP SKU: ARTPКош с дървена обшивка 1755
Кош с дървена обшивка 1755Изработен от висококачествена стомана, със специална обработка срещу атмосферните влияния и облицовка с дъски от тропическо дърво Лесно почистване на кофата Поцинкована вложка Вместимост: 50 л Възможност за фиксиране на коша към основа с анкерни болтове Гаранция: ..
405.60 лв.
Без ДДС:338.00 лв.
Купи
Производител: AP SKU: ARTPМетален кош 1125
Метален кош 1125Изработени от висококачествена стомана, поцинковани със специална обработка срещу атмосферните влияния и прахово боядисани в подходящ за градската среда цвят Лесно почистване на кофата Вместимост: 50 л Възможност за фиксиране на коша към основа с анкерни болтове Гаранция: 1 ..
405.60 лв.
Без ДДС:338.00 лв.
Производител: AP SKU: ARTPМетален кош 1619
Метален кош 1619Изработен от висококачествена стомана, поцинкован,  със специална обработка срещу атмосферните влияния и прахово боядисан в подходящ за градската среда цвят Лесно почистване на кофата чрез механизъм Вместимост: 60 л Възможност за фиксиране на коша към основа с анкерни болтове ..
296.40 лв.
Без ДДС:247.00 лв.
Производител: AP SKU: ARTPМетален кош 1889
Кош 1889Изработен от висококачествена стомана, поцинкован, със специална обработка срещу атмосферните влияния и прахово боядисан в подходящ за градската среда цвят Лесно почистване на кофата чрез механизъм Вместимост: 70 л Възможност за фиксиране на коша към основа с анкерни болтове Гаранци..
514.80 лв.
Без ДДС:429.00 лв.
Производител: AP SKU: ARTPМетален кош 1890
Кош 1890Изработен от висококачествена стомана, поцинкован, със специална обработка срещу атмосферните влияния и прахово боядисан в подходящ за градската среда цвят Лесно почистване на кофата чрез механизъм Вместимост: 45 л Възможност за фиксиране на коша към основа с анкерни болтове Гаранци..
288.00 лв.
Без ДДС:240.00 лв.
Производител: AP SKU: ARTPМетален кош 2204
Метален кош 2204Изработени от висококачествена стомана, поцинковани със специална обработка срещу атмосферните влияния и прахово боядисани в подходящ за градската среда цвят Възможност за фиксиране на коша към основа с анкерни болтове Гаранция: 1 година..
410.40 лв.
Без ДДС:342.00 лв.
Производител: AP SKU: ARTPМетален кош двоен 1754
Метален кош двоен 1754..
452.40 лв.
Без ДДС:377.00 лв.
Купи
Производител: AP SKU: ARTPМетален кош единичен 1603
Метален кош единичен 1603Изработен от висококачествена стомана, поцинкован, със специална обработка срещу атмосферните влияния и прахово боядисан в подходящ за градската среда цвят Лесно почистване на кофата чрез механизъм Вместимост: 32 л Възможност за фиксиране на коша към основа Гаранция:..
292.80 лв.
Без ДДС:244.00 лв.
Купи
Производител: AP SKU: ARTPМетален кош с пепелник 2040
Метален кош с пепелник 2040Изработен от висококачествена стомана, поцинкован, със специална обработка срещу атмосферните влияния и прахово боядисан в подходящ за градската среда цвят Вместимост: 95 л Възможност за фиксиране на коша към основа с анкерни болтове Гаранция: 1 година..
670.80 лв.
Без ДДС:559.00 лв.
Купи
Производител: AP SKU: ARTPМетален неръждаем кош 2170
Метален неръждаем кош H100Изработени от висококачествена, неръждаема стомана Лесно почистване на кофата Вместимост: 100 л..
504.00 лв.
Без ДДС:420.00 лв.
Купи
Производител: AP SKU: ARTPНеръждаем кош 1625
Неръждаем кош 1625Изработен от висококачествена, неръждаема стомана със специална обработка срещу атмосферните влияния Лесно почистване на кофата чрез заключващ механизъм Вместимост: 60 л Възможност за фиксиране на коша към основа с анкерни болтове Гаранция: 1 годинаБезплатна доставка з..
468.00 лв.
Без ДДС:390.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Метален кош за отпадъци Stilo Outdoor 100 л.  Когато става въпрос за поддържане на обществените пространства чисти и подредени, Stilo 100L кош за отпадъци на открито е идеалното решение, което съчетава висока функционалност и модерен дизайн. Свободно стоящите кошчета за..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Метален външен кош за отпадъци Stilo 30 литраКогато става дума за поддържане на обществените пространства чисти и подредени, кофата за отпадъци Stilo Outdoor 30L е символ на функционалност и стил. Този продукт от Plastic Gogic е перфектната комбинация от естетика и практичност, издръжливост и л..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Метален екологичен кош за отпадъци Stilo 80 литраВ днешния динамичен свят вниманието към детайлите и отговорността към околната среда са по-важни от всякога. Кошът за отпадъци Stilo Outdoor 80l е перфектната комбинация от дизайн, функционалност и екологичност. С изчистени линии и висококачествени ма..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)
Филтрирай продуктите