Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Друго оборудване

В продължение на повече от 40 години Bramidan разработват и произвеждат преси за балиране и оборудване за обработка на отпадъци за много групи клиенти по целия свят.

Като официалиен партньор на Bramidan за България, ALTOMO разполага с екип от специалисти, обучени и сертифицирани от датския производител. Стремим се да бъдем полезни във всяка част на процеса - от избора на машина, през закупуването и логистиката, до експлоатацията и придружаващите процеси. Детайлно опознаваме предизвикателстата, които срещат нашите клиенти с обработването на отпадъци, за да предложим най-добото решение и да достигнем максилани ползите от машините на Bramidan.

Доставка на преси за балиране Bramidan

ALTOMO предлага доставка на закупената от вас преса за балиране, с цел достигане до максимално изгодна цена за транспорт и минимални допълнителните разходи.

Монтаж и въвеждане в експлоатация на преси за балиране Bramidan

След като пресата за балиране бъде доставена на посочения от Вас адрес, наш екип ще Ви съдейства с избора на най-подходящото за нея място и въвеждането й в експлоатация.

Обучение за работа с преси за балиране Bramidan

След закупуването на преса за балиране от Bramidan, ние от ALTOMO, ще направим обучение на вашия персонал, запознавайки го с работния механизъм на машината, правилния начин на експлоатация и ползите от нейното използване.

Консумативи за преси за балиране Bramidan

В зависимост от избраната от Вас преса за балиране, ще можем да Ви осигурим допълнителните консумативи, от които пресата се нуждае или да Ви насочим към правилния доставчик.

Сервизна дейност на преси за балиране Bramidan

ALTOMO предлага и пълна сервизна дейност за предлаганите преси за балиране. Моля свържете се с нашите консултанти, за да получите повече информация за предоставената от Bramidan гаранция и опциите за обслужване извън нея.

Резервни части за преси за балиране Bramidan

Като официален партньор на Bramidan за България, ALTOMO може да осигури резервни части за вашата машина. При нужда моля свържете се с нашите консултанти.

Производител: Bramidan SKU: 100211
EPS Поцинкован гранулатор BramidanГранулаторът за EPS EG е предназначен за гранулиране на EPS материал и намаляване на обема в съотношение 3:1. Подходящ е за промишлени предприятия и магазини с търговия на дребно с обемисти отпадъчни материали от EPS. EPS гранулатор – намаляване обема н..
14,402.45 лв.
Без ДДС:12,002.04 лв.
Купи
Производител: Bramidan
Обръщач на Контейнери за Отпадъци Bramidan CTС три различни модела обръщач и различни опции можете да получите система, която да отговаря на индивидуалните ви нужди.Обръчащ за контейнери – за повдигане и изхвърляне на отпадъци:За стандартни контейнери Фиксирани или въртящи се колела..
26,488.94 лв.
Без ДДС:22,074.12 лв.
Купи
Производител: Bramidan SKU: 100083
Преса за варели Bramidan DP16Пресата за варели DP16 е предназначена за пресоване на варели от масла и други течности, без взривоопасно съдържание. Подходяща е за варели с обем до 200 литра (58 x 88 cm).DP16 – компресиране на варели с обем до 200 литра:Уплътняване до 90% Шиповете в п..
26,488.94 лв.
Без ДДС:22,074.12 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Филтрирай продуктите