Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Стойки за чадъри

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: СТОЙКА ЗА ЧАДЪР - 29
Стойка за чадър, отличаваща се с естетика и функционалност. Основата за чадър е изработена от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определени размери и с възможност за ком..
551.76 лв.
Без ДДС:459.80 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: СТОЙКА ЗА ЧАДЪР - 30
Стойка за чадър изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура.  Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определени размери и вариации от цветове. Бетонът е релефен и обработен със защитно покрити..
436.92 лв.
Без ДДС:364.10 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: СТОЙКА ЗА ЧАДЪР - 31
Вариант, предлагащ решение за по-малки пространства и чадъри. Основата за чадър е изработена от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определени размери и вариации от цвето..
454.08 лв.
Без ДДС:378.40 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: СТОЙКА ЗА ЧАДЪР - 218
Вариант, предлагащ решение за чадъри за по-малки пространства. Стойка за чадър изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура.  Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определени размери в избор о..
363.00 лв.
Без ДДС:302.50 лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Филтрирай продуктите