Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Стойки за чадъри

Създайте Уютен Оазис с Изключителни Стойки за Чадъри

Шумът на морския бряг, уханието на кедри и вкусът на освежаваща лимонада - това са само част от удоволствията на летния отдих. Но за да бъде това удоволствие пълноценно, важно е да имате правилните аксесоари. Сред тях, особено важно място заемат стойките за чадъри. Незаменими в борбата с летните жеги, те са не се просто практичен елемент, но и важна част от общата естетика на вашия градина или плажен кът.

Защо да Изберете Правилната Стойка за Вашия Чадър?

Изборът на стойка за чадър не бива да се подценява. Стабилна и здрава, тя гарантира, че вашето слънцезащитно устройство ще остане на място дори при по-силни ветрове. Ето няколко важни предимства, които предлагат висококачествените стойки за чадъри:

  • Устойчивост на атмосферни условия: Материалите от които са изработени тези стойки, така като бетон или тежък метал, осигуряват дълготрайност и издръжливост на продукта.
  • Стабилност: Подходящата стойка гарантира непоклатимост на чадъра, предпазвайки ви и вашите близки от неприятни инциденти.
  • Подвижност: Въпреки тежестта си, много модели предлагат колелца или сгъваема конструкция, позволяващи лесно преместване на чадъра.
  • Дизайн: Стилните и модерни стойки ви позволяват да добавите елегантен акцент към външното си пространство.

Как да Изберете Перфектната Стойка за Вашия Вкус и Нужди?

При избора на стойка за чадър, помислете за няколко ключови фактора:

  • Тегло: Теглото на стойката е важно за поддържането на баланса на чадъра. По-тежките модели осигуряват повишена стабилност.
  • Материал: В зависимост от климатичните условия на вашия регион, подберете материал който може да издържи на корозия, влага и ултравиолетови лъчи.
  • Размер: Важно е стойката да съответства на размерите на чадъра, осигурявайки му добра подкрепа и баланс.
  • Съвместимост: Проверете дали избраната стойка съвпада с диаметъра на тръбата на вашия чадър.
  • Естетика: Накрая, не забравяйте за визуалната хармония - стойката трябва да допълва вашия чадър и общата концепция на вашето пространство.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: СТОЙКА ЗА ЧАДЪР - 30
Стойка за чадър изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура.  Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определени размери и вариации от цветове. Бетонът е релефен и обработен със защитно покрити..
552.70 лв.
Без ДДС:460.59 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: СТОЙКА ЗА ЧАДЪР - 31
Вариант, предлагащ решение за по-малки пространства и чадъри. Основата за чадър е изработена от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определени размери и вариации от цвето..
574.41 лв.
Без ДДС:478.68 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: СТОЙКА ЗА ЧАДЪР - 218
Вариант, предлагащ решение за чадъри за по-малки пространства. Стойка за чадър изработена изцяло от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура.  Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определени размери в избор о..
459.20 лв.
Без ДДС:382.66 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: СТОЙКА ЗА ЧАДЪР - 29
Стойка за чадър, отличаваща се с естетика и функционалност. Основата за чадър е изработена от високоякостен бетон с хомогенна, мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с определени размери и с възможност за ком..
697.98 лв.
Без ДДС:581.65 лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Филтрирай продуктите