Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасови бидони

Издръжливост и надеждност на пластмасовите бидони

Синят  пластмасов бидон се отличава със своята практичност и функционалност. Изработени от полиетилен с висока плътност (HDPE), този тип бидони осигуряват безспорна плътност и издръжливост - качество, което е особено ценно при повторна употреба. Те са идеални за транспортиране и съхранение на различни материали, включително масла, сокове, аромати, багрила, сосове и други течности.

Нашият усъвършенстван модел пластмасов бидон е сертифициран по UN-ADR, подходящ за съхранение и транспортиране на опасни товари от класове 1, 2, 3, 5.1, 6.1, 8, 9.

Пластмасови бидон за храна

Съхранявате ли храна или други продукти на хранителната промишленост? Предлаганите от нас пластмасови бидони са направени за Вас. Изработени от първа категория HDPE и сертифицирани за контакт с храни, те са идеални за съхранение на вода, храна и зимнина (като оцет, кисели краставички, туршии и други).

В допълнение, HDPE материалът е устойчив на агресивни среди като киселини, сол и морска сол, което допълнително увеличава възможностите за различни приложения.

Altomo: Вашето място за пластмасови бидони

В Altomo знаем, че всеки клиент има уникални нужди. Ето защо ние предлагаме широка гама от размери на бидони:

  • Пластмасов бидон с вместимост 33 литра
  • Пластмасов бидон с вместимост 60 литра
  • Пластмасов бидон с вместимост 120 литра
  • Пластмасов бидон с вместимост 150 литра
  • Пластмасов бидон с вместимост 200 литра
  • Пластмасов бидон с вместимост 220 литра 


Дозиращ кран, Канелка
Най-продаван
Производител: Greif SKU: GRF9005
Професионално решение за прецизно дозиране чрез дозиращ кран, CinnamonЕлегантен дизайн и безкомпромисна функционалност, дозаторният кран Cynamon предлага едно от най-ефективните решения за разпределяне на течности на пазара. Разработен да пасва идеално на различни видове бидони, този кран ..
5.88 лв.
Без ДДС:4.90 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: GRF9002
Защитете бидоните си с надеждно уплътнение  В днешния свят на транспортиране и складиране безопасността става все по-важен елемент от успеха на всяка компания. Представяме ви уплътнението за бидон, иновативно и надеждно решение за защита на течности и материали. Нашето уплътнение ..
1.08 лв.
Без ДДС:0.90 лв.
Купи
Тапа за бидон Тапа за бидон
Най-продаван
Производител: Greif
Тапа за бидон Представяме ви тапа за бидон - основен аксесоар, който осигурява устойчивост и защита на течности по време на пътуване или съхранение. Създадена с изключително внимание към качеството, тази тапа за бидон е не само функционална, но и безспорно надеждна. Изработен от п..
2.40 лв.
Без ДДС:2.00 лв.
Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка
Най-продаван
Производител: Greif SKU: Greif001
Оптимизирайте изживяването си с „Тапа за бидон Cinnamon с отвор за кран“Искате ли функционален и надежден метод за съхранение и разпространение на течности? "Канелка капачка за бидон с отвор за дозиране" Подходящ за всяка нужда Благодарение на подходящия дизайн за стандартни бидони, та..
3.48 лв.
Без ДДС:2.90 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607004
220-литрова пластмасов бидон с два отвораКогато става въпрос за надеждно съхранение и транспортиране на течности, важно е да имате бидон, който не само отговаря на вашите нужди по отношение на обема, но също така гарантира трайността и безопасността на съдържанието. 220L пластмасов бидон с дво..
105.60 лв.
Без ДДС:88.00 лв.
Купи
Пластмасов бидон от 220 л. Пластмасов бидон от 220 л.
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607020
Пластмасов бидон с вместимост 220 литра за вашите нуждиВ света на индустриалните бидони, 220L пластмасов  бидон е ненадминат продукт, който ефективно комбинира обемен капацитет с издръжливост и безопасност. Алтомо ЕООД представя на Вашето внимание продукт, който отговаря на всички стандарти..
97.20 лв.
Без ДДС:81.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607016
Пластмасов бидон с вместимост 120 литра   Практично решение за съхранение и транспорт със 120 литров  пластмасов  бидонБезопасно съхранявайте и транспортирайте вашите материали благодарение на 120-литровия пластмасов  бидон, направен  с внимание към качеството и..
85.20 лв.
Без ДДС:71.00 лв.
Купи
Пластмасов бидон от 33 л. Пластмасов бидон от 33 л.
Най-продаван
Производител: Greif SKU: 607013
Пластмасов Бидон от 33 л.  Когато става въпрос за съхранение или транспорт на течности и сухи вещества, нищо не може да сравни с надеждността и устойчивостта на пластмасов бидон от 33 л. С масивен дизайн и оптимален капацитет, той е готов да удовлетвори всяка нужда, от хранително-вкусо..
39.60 лв.
Без ДДС:33.00 лв.
Купи
Производител: Greif SKU: 607015
Пластмасов бидон 60-литров   Когато става въпрос за надеждно съхранение, имате нужда от решение, което гарантира сигурност и поддържа качеството на вашето съдържание. Ето защо изборът на 60 литров  пластмасов  бидон е нещо повече от интелигентен избор. Тоз..
58.80 лв.
Без ДДС:49.00 лв.
Купи
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Филтрирай продуктите