Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Proper Line 2l

ALTOMO Ви предлага PROPER туба за гориво от 2л. 

Всеки ден сме изправени пред предизвикателства, свързани със съхранението и транспортирането на гориво. За да си осигурите спокойствие е изключително важно да разполагате с надеждни и безопасни средства. Ето защо ALTOMO представя PROPER Line 2l - отлична туба за гориво, създадена да отговаря на най-високите изисквания за качество и безопасност.

Военни стандарти за цивилна употреба

Не е нужно да служите в армията, за да изисквате най-доброто за вашите нужди. 2-литрова метална туба PROPER е проектирана с мисъл за издръжливост и надеждност. Всяка туба отговаря на строги военни стандарти за качество, така че вашият бензин, дизел или друго гориво е в сигурни ръце.

Издръжливост и надеждност

Уникалното и издръжливо покритие на вътрешните гуми PROPER Line 2l не само придава на продукта висок естетичен външен вид, но и го предпазва от износване с течение на времето. Качеството се потвърждава от строг контрол на всяка бройка, което означава, че с избора на този продукт Вие инвестирате в дългосрочно решение.

Сертифицирана безопасност

С PROPER Line 2l получавате не само надежден продукт, но и официално признание за неговото качество. Всяка тръба има BAM сертификат и международен UN номер, което означава, че е одобрена за безопасно съхранение и транспорт на горива.

Технически спецификации

  • Патентован дизайн на VALPRO
  • Изработен от висококачествена стомана
  • Алуминиева капачка с най-високо качество
  • Уникално и издръжливо външно покритие

 

Производител: Valpro SKU: VP1135.00
Накрайник за метална туба Proper Line 2lВъв време, когато опазването на околната среда и рационалното използване на ресурсите са от решаващо значение, интелигентният метален  накрайник Proper Line 2l е истинско инженерно чудо. Тази интелигентна дюза, незаменима в ежедневието, не ..
28.80 лв.
Без ДДС:24.00 лв.
Купи
Метална туба за гориво Proper 2 л. Метална туба за гориво Proper 2 л.
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP1110.00_B
Изключително качество и надеждност благодарение на металната туба за гориво Proper 2lИскате решение за съхранение на гориво, което наистина въплъщава качество и безопасност? Тогава правилната метална туба за гориво с вместимост 2 l е вашето попадение. Този продукт се отличава с уникалните си ха..
55.44 лв.
Без ДДС:46.20 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)