Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Резервни части за пластмасови съдове за отпадъци

 

Иновативни решения за Вашите съдове за отпадъци с резервни части от ALTOMO

В динамичния свят, в който устойчивостта и опазването на околната среда стават все по-значими, правилното разполагане и управление на отпадъците се превръщат в ключов елемент от битието на всеки от нас. ALTOMO ви оказва силна подкрепа в тази важна мисия, предоставяйки ви качествени резервни части за пластмасови съдове за отпадъци, които ще удължат живота на вашите контейнери и ще подобрят ефективността на вашата работа.


Вашето дългосрочно решение:

Издържливостта на ALTOMO продукти означава, че те не само ще издържат на износване от ежедневната употреба, но и че ще противостоят на атмосферните влияния. Разчитайте на нас да ви предоставим резервни части, когато имате нужда, уверени с прецизната изработка и внимание към детайла, което ние влагаме във всеки наш продукт.


Сред нашия асортимент ще намерите:

Пластмасови кофи с обеми от 80 до 360 литра

Кафяви кофи специално за гастро и биоотпадъци

Пластмасови контейнери с плосък и объл капак с обем до 1100 литра

Идеални за сортиране на отпадъците

Разнообразието от цветове позволява използването на съдовете за отпадъци за ефективно разделно събиране, което е изключително важно за съхраняването на природни ресурси и намаляване на екологичния отпечатък. Изберете от широка гама от цветове според вашите нужди - син, жълт, зелен, черен, кафяв и червен.


Практичност и мобилност:

Със своите четири колела с диаметър 200 мм, нашите контейнери лесно могат да бъдат местени и маневрирани, елегантно справяйки се дори с тежки товари. Освен това две от колелата имат спирачен механизъм, осигуряващ допълнителна стабилност. Кофите са оборудвани с две колела, подходящи за по-малки пространства.


Иновации за Вашето удобство:

Изненадващо удобната опция "капак в капака" е налична за всички наши модели контейнери, позволяваща лесното им ползване без необходимостта от премахване на главния капак при по-малки количества отпадъци, което улеснява процеса на разделно събиране.


Производител: Plastik Gogic
Оптимизирайте бизнеса си с капак за пластмасов контейнер ракла 1100 литраПредставяме ви капак за пластмасов контейнер тип ракла 1100 литра - решение, осигуряващо дълготрайна употреба и оптимална защита. Забравете за вековните проблеми със съхранението и безопасността на материали и отп..
115.20 лв.
Без ДДС:96.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Иновативен дизайн: Капак в капак за пластмасов контейнер, 1100 литраЗа компании, които искат да оптимизират дейността си с ефективни решения за съхранение, 1100-литров капак в капак за пластмасов контейнер е идеалното решение. В Алтомо ЕООД разбираме, че вашето представяне зависи от ка..
148.80 лв.
Без ДДС:124.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Увеличете мобилността на вашия контейнер с комплект колела за 1100 литров пластмасов контейнерЗа всяко пространство, където се изисква практичност и ефективност при транспортиране на големи товари, комплектът колела за 1100 литров пластмасов контейнер е несравнимо решение. Това и..
86.40 лв.
Без ДДС:72.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Непоколебима фиксация – за ваше спокойствиеС включените четири тапи, капакът на вашия 1100-литров пластмасов контейнер ще бъде надеждно закрепен към основния контейнер. Това предотвратява ненужното движение, като гарантира, че съдържанието е защитено от външни замърсявания, влага и насеком..
19.20 лв.
Без ДДС:16.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Надеждна защита с тапа за 1100 литров пластмасов контейнерКогато се съхраняват или транспортират големи обеми материали, важно е да имате надеждни средства за запечатване и защита на съдържанието. Пластмасовата капачка за 1100-литровия контейнер е чисто нова и гарантира издръжливост и мног..
4.80 лв.
Без ДДС:4.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Оптимизирайте своите пластмасови кофи с издръжливи капаци от 120/240 литраИскате ли да увеличите удобството и ефективността на използването на пластмасови кофи? Благодарение на предлаганите пластмасови капаци за кофи 120/240 литра можете да сте сигурни, че вашите кофи ще бъдат не само сигурно за..
22.80 лв.
Без ДДС:19.00 лв.
Купи
Комплект колела за пластмасова кофа 120/240 литра
Най-продаван
Производител: Plastik Gogic
Оптимизирайте своята пластмасова кофа с комплект колела за пластмасова кофа 120/240 литраИскате ли вашата пластмасова кофа да бъде лесно подвижна и функционална? Представяме най-новия комплект пластмасови колела за кофи с вместимост 120/240 литра– идеалното решение за ефективно и ергономично пре..
20.40 лв.
Без ДДС:17.00 лв.
Купи
Ос за пластмасова кофа 120/240 литра
Най-продаван
Производител: Plastik Gogic
Пластмасова ос за кофа 120/240 литраВсеки, който се е сблъсквал с необходимостта от надеждна и издръжлива пластмасова ос за кофа знае колко е важно тя да е проектирана с мисъл за издръжливостта на кофата. Ето защо нашата ос от пластмасова кофа 120/240 литра е предпочитаният избор за по..
14.40 лв.
Без ДДС:12.00 лв.
Купи
Производител: Plastik Gogic
Оптимизирайте своите пластмасови кофи с комплект  капачки за пластмасови кофи 120/240 литраЗа всяко домакинство или професионалист в индустрията постигането на перфектно запечатване и сигурност на кофите за съхранение е от първостепенно значение. Комплект пластмасови капаци за кофи 120/240 ..
7.20 лв.
Без ДДС:6.00 лв.
Купи
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Филтрирай продуктите