Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Бетонни пейки

ALTOMO Ви предлага голямо разнообразие от решения за градско оборудване.

Бетонните пейки са изключително подходящи за градска среда, парк или градина. Всички модели пейки са много качествени и издържливи на всякакви атмосфертни условия. Предлагат се различни видове модели бетонни пейки. При необходимост можем да предложим и монтаж. Разполагаме с варианти на пейки с и без облегалка.

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 112
Стол изработен от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я частици. Различните технологични методи на обработка на мозаечната повърхност с..
479.52 лв.
Без ДДС:399.60 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 189
Бетонен стол от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, което придава свежест на озеленените пространства. Бетонът е високоякостен и съдържа  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат мозаечна структура като могат да се комбинират в различни цветове. Бетонъ..
389.40 лв.
Без ДДС:324.50 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 191
Модел от линията мебели за парково обзавеждане, който позволява оригинални комбинации или самостоятелно използване. Столът е изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Естествените камъни са с дефинир..
398.64 лв.
Без ДДС:332.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 268-O
Стол изработен от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Предлага се в различни цветове на съставящите я частици. Различните технологични методи на обработка на мозаечната ..
745.80 лв.
Без ДДС:621.50 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 265
Модел от линията мебели за парково обзавеждане, който позволява оригинални комбинации или самостоятелно използване. Столът е изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Естествените камъчета са с дефин..
534.60 лв.
Без ДДС:445.50 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН ФОТЬОЙЛ - 106
Красива, иновативна мебел за модерно парково обзавеждане. Фотьойлът е изработен от високоякостен бетон с естествена мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и  се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я..
2,018.28 лв.
Без ДДС:1,681.90 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА МОДУЛНА ПЕЙКА - 156
Модулна пейка, комбинираща високоякостен бетон с естествена, мозаечна структура, метална  конструкция и сертифицирана дървесина. Бетонните крака са с релефна повърхност. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина в различно цветово съчетание..
2,059.20 лв.
Без ДДС:1,716.00 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 83
Изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина с възможност за различни цветови съчетания. Бетонната пейка е изцяло полирана, което създава нежна гладка..
1,478.40 лв.
Без ДДС:1,232.00 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 233
Пейката е изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъчета, които имат възможност за различни цветови съчетания. Повърхността е изцяло полирана. За по-голям комфорт, седалката е проектирана с..
1,855.92 лв.
Без ДДС:1,546.60 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 268-J
2,505.36 лв.
Без ДДС:2,087.80 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 268-P
1,822.92 лв.
Без ДДС:1,519.10 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 6
Пейката е елегантна комбинация, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и стабилността на бетона. Поддръжката на конструкцията се осъществява от два крака, изработени от високоякостен, фибро бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура се състои от натурални мрамор..
960.48 лв.
Без ДДС:800.40 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 142
Пейката е изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с хомогенна мозаечна структура, съчетана с топлотата на сертифицирана дървесина. Мозаечната структура има възможност за различни цветови комбинации и се състои от натурални мраморни или гранитни агрегати. Бетонната повърхност е с характерен..
685.08 лв.
Без ДДС:570.90 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 199
Бетонна пейка изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Всички повърхности са полирани  и допълнително обработени със защитно покритие. Това прави изделието още по-устойчиво на агресивните атмосферни влияния, нам..
4,266.24 лв.
Без ДДС:3,555.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 278
Изработена от високоякостен армиран, фибро бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Бетонната пейка е изцяло с полирана повърхност. Мозаечната структура има възможност за различни цветови съчетания. Повър..
3,957.36 лв.
Без ДДС:3,297.80 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 268-F
3,079.56 лв.
Без ДДС:2,566.30 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 187
Бетонна пейка изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена, мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални, мраморни или гранитни камъни, с възможност за различно цветово съчетание. Всички повърхности са полирани  и допълнително обработени със защитно покрит..
1,925.88 лв.
Без ДДС:1,604.90 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 247
Пейката с облегалка изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура се състои от натурални мраморни или гранитни камъчета, които могат да се комбинират в различни цветове. Повърхността е изцяло полирана. Зоната за сядане е изработена от екзотич..
2,478.24 лв.
Без ДДС:2,065.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 110
Пейка без облегалка изработена от бетон и сертифицирана дървесина. Бетонът е високоякостен с хомогенна, мозаечна структура, армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура съдържа натурални мраморни или гранитни камъни. Те  могат да се съчетават в различни цветове и са с точно определена големин..
609.84 лв.
Без ДДС:508.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 234
Стилно дизайнерско решение, което разчита на пропорцията и равновесието между два различни материала. Пейката е изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена, мозаечна структура. Структурните мраморни и гранитни камъни са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. В..
4,601.52 лв.
Без ДДС:3,834.60 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 268-I
2,360.16 лв.
Без ДДС:1,966.80 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 4
Пейка с облегалка изработена от бетон и сертифицирана дървесина. Бетонът е високоякостен с хомогенна, мозаечна структура, армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура съдържа натурални мраморни или гранитни камъни. Те  могат да се съчетават в различни цветове и са с точно определена големина...
883.08 лв.
Без ДДС:735.90 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 143
Пейка изработена от високоякостен бетон и сертифицирана дървесина. Бетонът е с хомогенна, мозаечна структура, армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура съдържа натурални мраморни или гранитни камъни. Те могат да се съчетават в различни цветове и сас точно определена големина. Дъските са специал..
471.24 лв.
Без ДДС:392.70 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 157
Пейката е изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена, мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Те могат да се комбинират в различни цветови съчетания. Всички повърхности са полирани  и допълнително обработени със защитно покритие, което прави изделието о..
1,326.60 лв.
Без ДДС:1,105.50 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 179
Пейка с облегалка изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с хомогенна мозаечна структура. Мозаечната структура се състои от натурални, мраморни агрегати от деструктуриран, италиански мрамор с дефинирана големина на частиците. За по–голям комфорт, пейката е снабдена с ергономична обле..
2,027.52 лв.
Без ДДС:1,689.60 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 268-G
3,372.60 лв.
Без ДДС:2,810.50 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 119
Футуристично дизайнерско решение, на пейка изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни, в различно цветово съчетание. Всички повърхности са полирани  и допълнително обработени със з..
1,982.64 лв.
Без ДДС:1,652.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 248
Пейка с облегалка от продуктовата гама бетонни пейки на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ с характерен дизайн, придаващ й индивидуалност и стил. Пейката е изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена, мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозаечната структура са на..
5,229.84 лв.
Без ДДС:4,358.20 лв.