Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Бетонни пейки

Разгърнете хоризонта на удобството с бетонни пейки от ALTOMO

Приятно е да знаете, че само с няколко прости стъпки може да превърнете всяко обществено пространство в оазис на спокойствието и комфорта. Замислете се за момент за ритъма на градската среда – хората постоянно навъртат цикъла на своите ежедневни задължения, а градската инфраструктура често е именно това, което допринася за моментите на релакс. ALTOMO интерпретира тази нужда, предлагайки ви изискан избор от бетонни пейки, които да внесат тази желана доза красота и функционалност във вашия парк или градина.

Дълготрайност на открито с бетонни пейки

Изработените от висококачествен бетон, ALTOMO пейки са символ на издръжливост и дълговечност. Предназначени да издържат на безпощадните условия на открито - от палещото лятно слънце до замръзващите зимни студове, тези пейки остават неизменна част от урбанистичния пейзаж години наред.

Разнообразие от модели за всяко пространство

Независимо дали търсите строга и минималистична визия или пък желаете да внесете нотка елегантност с нестандартни форми и дизайн, ALTOMO предлага богат асортимент от бетонни пейки. Предоставяме ви свободата да изберете точния модел, който да отговори на вашите естетически и функционални изисквания.

Комфорт със и без облегалка

Изборът е ваш – предлагаме разнообразие от пейки с традиционни облегалки за оптимален комфорт, както и варианти без облегалка за повече гъвкавост и модернистичен вид. Всеки детайл е обмислен, за да се гарантира удобството на завършещия продукт.

Адаптивност към вашия проект

При наличието на специфични нужди или критерии, професионалният екип на ALTOMO е готов да обсъди вашите идеи и да осигури нашите бетонни пейки да се впишат идеално във вашия ландшафтен дизайн. Възползвайте се от възможността за персонализиран монтаж, който да отговаря на вашите уникални изисквания.

Защо да изберете бетонни пейки от ALTOMO?

  • Издръжливост на материалите: Бетонът е материал, който се характеризира с изключителна здравина и способност да издържа на различни атмосферни влияния.
  • Гъвкавост в дизайна: Множество модели и стилове на разположение, за да намерите идеалната пейка за вашия стил.
  • Комфорт и функционалност: Ергономичен дизайн, който допринася за удобното седене и отдих.
  • Подобряване на градската среда: Въвеждането на качествени пейки спомага за създаване на приятна атмосфера в обществените зони.
  • Професионално обслужване: Възможност за персонализиран монтаж и професионален съвет относно интеграцията на пейките във вашето пространство.

Насладете се на уникалното съчетание между форма и функция с бетонните пейки от ALTOMO. Превърнете вашия парк, градина или обществена площ в приветливо място за отдих и социални контакти. Потърсете ни и вместе ще създадем пространство, което да надхвърли очакванията на всеки посетител.

 

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 265
Модел от линията мебели за парково обзавеждане, който позволява оригинални комбинации или самостоятелно използване. Столът е изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Естествените камъчета са с дефин..
676.27 лв.
Без ДДС:563.56 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 268-O
Стол изработен от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Предлага се в различни цветове на съставящите я частици. Различните технологични методи на обработка на мозаечната ..
943.44 лв.
Без ДДС:786.20 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 112
Стол изработен от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я частици. Различните технологични методи на обработка на мозаечната повърхност с..
606.59 лв.
Без ДДС:505.49 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 189
Бетонен стол от продуктовата гама на Енчо Енчев – ЕТЕ, което придава свежест на озеленените пространства. Бетонът е високоякостен и съдържа  натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Те изграждат мозаечна структура като могат да се комбинират в различни цветове. Бетонъ..
492.59 лв.
Без ДДС:410.49 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН СТОЛ - 191
Модел от линията мебели за парково обзавеждане, който позволява оригинални комбинации или самостоятелно използване. Столът е изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура от натурални мраморни или гранитни камъни. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Естествените камъни са с дефинир..
504.28 лв.
Без ДДС:420.23 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОНЕН ФОТЬОЙЛ - 106
Красива, иновативна мебел за модерно парково обзавеждане. Фотьойлът е изработен от високоякостен бетон с естествена мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни и  се предлага в различни цветове и едрина на съставящите я..
2,553.12 лв.
Без ДДС:2,127.60 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА МОДУЛНА ПЕЙКА - 156
Модулна пейка, комбинираща високоякостен бетон с естествена, мозаечна структура, метална  конструкция и сертифицирана дървесина. Бетонните крака са с релефна повърхност. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина в различно цветово съчетание..
2,604.89 лв.
Без ДДС:2,170.74 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 126
Пейката е изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура, съчетана с топлотата на сертифицирана дървесина. Мозаечната структура има възможност за различни цветови комбинации и се състои от натурални мраморни или гранитни агрегати. Зоната за сядане е специално проек..
2,242.54 лв.
Без ДДС:1,868.78 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 195
Изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с хомогенна, мозаечна структура. Бетонната пейка е с изцяло полирана повърхност. Мозаечната структура се състои от натурални, мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина и с възможност за различни цветови съчетания. Повърхността е допълнително..
5,321.65 лв.
Без ДДС:4,434.71 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 268-K
3,169.28 лв.
Без ДДС:2,641.07 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 185
Изделието е част от продуктовата гама, ориентирана към отворените градски пространства. Елегантно продължение на бетонна пейка модел 157, съчетана с топлотата на сертифицирана дървесина. Пейката е изработена от високоякостен армиран фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура и..
1,813.40 лв.
Без ДДС:1,511.17 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 239
Пейка 239 е елегантна комбинация, съчетаваща комфорта и топлотата на дървесината и здравината и стабилността на бетона. Поддръжката на конструкцията се осъществява от три крака, изработени от високоякостен, армиран, фибро бетон с естествена мозаечна структура. Мозаечната структура се състои от натур..
2,132.33 лв.
Без ДДС:1,776.95 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 268-D
2,305.99 лв.
Без ДДС:1,921.66 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 39
Оригинален модел, заложил на удобството, топлината на дървото и нестандартната форма на носещата бетонна част. Поддръжката на конструкцията се осъществява от два крака, изработени от високоякостен, армиран, фибро бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура има възможност за различни ..
1,228.97 лв.
Без ДДС:1,024.14 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 232
Пейката е изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура се сътои от мраморни и гранитни камъни, които са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонната пейка е съчетана със сертифицирана твърда дървесина от бамбук. Допъ..
5,830.94 лв.
Без ДДС:4,859.12 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 268-А
2,326.03 лв.
Без ДДС:1,938.36 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 2
Пейка с облегалка изработена от високоякостен бетон и сертифицирана дървесина. Бетонът е с хомогенна, мозаечна структура, армиран и фибро подсилен. Мозаечната структура съдържа натурални мраморни или гранитни камъни. Те могат да се съчетават в различни цветове и сас точно определена големина. Дъскит..
1,270.72 лв.
Без ДДС:1,058.93 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 186
Изработена от високоякостен армиран, фибро бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина. Бетонната пейка е изцяло с полирана повърхност. Мозаечната структура има възможност за различни цветови съчетания. Повър..
2,102.28 лв.
Без ДДС:1,751.90 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 246
Пейка с облегалка изработена от високоякостен  бетон и екзотична, твърда дървесина – бамбук. Бетонът е с хомогенна, мозаечна структура, армиран и  фибро подсилен. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни. Те са с точно определена големина и могат да ..
6,642.46 лв.
Без ДДС:5,535.39 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 268-E
4,333.13 лв.
Без ДДС:3,610.94 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: БЕТОННА ПЕЙКА - 83
Изработена от високоякостен, армиран, фибро бетон с хомогенна, мозаечна структура. Мозаечната структура е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с дефинирана големина с възможност за различни цветови съчетания. Бетонната пейка е изцяло полирана, което създава нежна гладка..
1,870.18 лв.
Без ДДС:1,558.48 лв.
Купи